Villas Brisas Del Mar

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Villas Brisas Del Mar
Ontsnap aan de alledaagse drukte bij Villas Brisas Del Mar, een luxueuze oase in het hart van Corralejo. Hier genieten vakantiegangers van hun eigen privézwembad en de nabijheid van het adembenemende strand Playa Corralejo. Deze villa's beloven een onvergetelijke ervaring met hun charmante Canarische ontwerp en uitnodigende buitenruimtes. Perfect voor wie op zoek is naar zon, zee en ontspanning.
De ligging
Villas Brisas Del Mar bevindt zich in een bruisend deel van Corralejo, slechts op een steenworp afstand van de prachtige zand- en steenstranden. Met het centrum op 1,5 km afstand zijn winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants gemakkelijk bereikbaar. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nationale park Dunas de Corralejo, dat op 1,5 km afstand ligt. Voor degenen die verder willen verkennen, is de bushalte slechts 50 meter van de accommodatie verwijderd. De luchthaven Fuerteventura is ongeveer 40 km verwijderd, wat een vlotte verbinding voor de reis naar en van de villas garandeert.
Villas Brisas Del Mar biedt meer dan alleen een verblijf; het is een ervaring. Elke villa, gelegen op een eigen perceel van 600 m², beschikt over een privézwembad en een ruim patio, ideaal voor ontspanning en zonnebaden. De villa's zelf ademen een Canarische charme uit, compleet met een geelgevelde façade en sfeervolle, gewelfde balkenplafonds. Binnenin vind je een ruime woonkamer, voorzien van comfortabele sofa's, TV, DVD-speler en een muzieksysteem. De goed uitgeruste keuken maakt zelfvoorziening een fluitje van een cent, terwijl de buitenruimte met een barbecue en terrasmeubilair uitnodigt tot gezellige avonden. Naast het privézwembad kunnen vakantiegangers genieten van de tuin, die extra ruimte biedt voor ontspanning.
Hoewel Villas Brisas Del Mar vooral gericht is op zelfvoorziening, waardoor vakantiegangers de vrijheid hebben om hun maaltijden in de comfort van hun eigen villa te bereiden, ligt de nadruk op de mogelijkheid om te genieten van de lokale keuken in de nabijgelegen restaurants en bars. De centrale ligging van de villas maakt het gemakkelijk om Corralejo's culinaire scene te verkennen, van traditionele Canarische gerechten tot internationale keukens. Geniet van de lokale gastvrijheid en de heerlijke smaken die Fuerteventura te bieden heeft.
Villas Brisas Del Mar biedt een self-catering ervaring, wat betekent dat vakantiegangers volledige vrijheid hebben in hun maaltijdplanning. Het is belangrijk om te weten dat de faciliteiten van de villas, inclusief het privézwembad, speciaal zijn ontworpen voor comfort en ontspanning. Hoewel huisdieren gezellige metgezellen zijn, is het beleid omtrent het meenemen ervan afhankelijk van de specifieke voorwaarden van de villas, dus het is aan te raden dit vooraf te controleren. Betalingen kunnen doorgaans met de meest gangbare creditcards worden voldaan, waaronder Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 4 Calle Urb. Brisas del Mar, La Oliva 13, E-35660 |
Website |
Villas Brisas Del Mar
Groot huis met royale living en slaapkamers. Heeft heel veel onderhoud nodig vooral in de badkamers, bad is roestig, kitranden met schimmel. Wifi is een ramp waarvoor je nog extra moet betalen. Het onkruid in de tuin moet je eerst wieden om in je stoel te komen. Een keer schone handdoeken gehad. We waren er negen nachten. Toen wij er waren was het rustig. De huizen staan redelijk dicht bij elkaar. Ligt aan een rustige weg.
Mooi huis wel aan onderhoud toe. Bad met veel roestplekken schimmel tussen de tegels. Tuin tot kniehoogte met onkruid, Eerst voor je gaat zonnen om naar je ligstoel te komen onkruid wieden. Belachelijk om buitenom naar je slaapkamer te gaan toilet is ook alleen buitenom te bereiken. Zwembad was lek er moest een paar keer wel een half uur koud water bij dus koud, Niet te gebruiken. We hebben 1 keer schone handdoeken gehad verder geen schoonmaak. Wifi was waardeloos. Het was toen wij er waren rustig. Je kreeg een bos sleutels wel tien we wisten niet waar ze voor waren. Schuifpuien gingen niet open enkele deuren niet kortom het was een puinhoop wat sleutels betreft.
In Nov 2011 hier geweest. Op het eerste gezicht een prachtig totaalplaatje. Huis is ruim, schoon, goed ingerichte woonkamer en heerlijke veranda. In de tuin met zwembad zit je 100% prive en is groot zat. Vaste bbq ook regelmatig gebruikt. Nadeeltje is het onderhoud. De kraan in de keuken zat los. 1 x handdoeken gekregen die meer op poetslappen leken en we ontdekten (gelukkig op tijd) dat er een stopcontact bloot lag op kruip hoogte.Levens gevaarlijk (kids 1,2 jaar) Dit allemaal werd te gek dus gebeld naar de contactpersoon. Deze is langsgekomen en heeft eea bekeken. Even later kwam keurig de zwembad schoonmaker dit repareren. Handdoek probleem geen last meer van gehad. Wil je hiernaar toe gewoon doen maar bij binnenkomst gelijk de villa even inspecteren (wat wij dus niet hadden gedaan). Als je evt niet tevreden bent kan je verwezen worden naar een andere villa die wel tip top is (voordat de koffers uitgepakt zijn).
Wij hebben de vakantie niet laten verpesten door deze minpuntjes.

Villas Brisas Del Mar
Wij hadden villa nr.20 en geen last van buren en daardoor veel privacy. Het was er heel rustig. Als je bij het zwembad zat had je uitzicht op de bergen. Daardoor ook een lekker windje. Wel vreemd dat je via het terras naar de slaapkamer moest. We hadden prachtig weer en het zwembadwater was heerlijk verfrissend. Ruime villa met een goed werkende stereo, dvd en t.v. met schotelantenne. Een Ned. zender, de Wereldomroep. Keuken ruim geoutilleerd. Nette inrichting.
Bij de boeking was de huurauto inbegrepen en die heb je wel nodig om naar het prachtige strand, de winkel en het restaurant te gaan. In 5 tot 10 minuten ben je in de winkelstraat van Corralejo.
Een nadeel: het bed was vreselijk hard en je voelde de veren.
Villa ligt op villaparkje dus niet direct aan de openbare weg. Daardoor rustig gelegen.
Ongelooflijk grote tuin met eigen zwembad en ligbedden. Schaduwrijke veranda met zitje. Mooie ruime kamers, zeer groot bubbelbad, losse douche en ook gewoon bad, 2 toiletten. Eigen parkeerplek. Helaas geen airco.
Complete keuken met vaatwasser en wasmachine.
Klein winkelcentrum Tamarindo dichtbij.
Strand en centrum moet je met de auto doen: 5 minuten rijden.
Aanrader!
We zijn geweest van 21 t/m 28 jan. 2010. Echt een hele mooie bungalow, alleen wel apart dat je buitenom naar de slaapkamer/badkamer moet. Maar wel heel mooi, jacuzzi en eigen zwembad. Helaas was het weer niet echt geweldig, dus hebben we niet gezwommen want het water was veel te koud.
Wel een leuk dorpje, Corralejo, maar helemaal beneden op het eiland heb je nog een heel leuk plaatsje, Moro Jable, als we weer gaan dan gaan we zeker daar wat boeken, veel mooiere stranden, en weinig Nederlanders.

- € 730
p.p. vanaf*
Villas Monte Solana
VillaGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 780
p.p. vanaf*