Secrets Bahia Real Resort & Spa
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Secrets Bahia Real Resort & Spa
Ontdek de luxe van Secrets Bahia Real Resort & Spa, een parel aan zee waar elke zonliefhebber en natuurfanaat zich thuis voelt. Met zijn directe ligging aan het strand en twee verfrissende buitenzwembaden biedt dit resort de perfecte mix van ontspanning en vermaak. Een onvergetelijke vakantie-ervaring wacht op je!
De Ligging
Secrets Bahia Real Resort & Spa bevindt zich in Corralejo, een levendige locatie direct aan de zee. Het centrum van Corralejo, met zijn gezellige bars, restaurants en winkels, ligt op slechts 1 km afstand. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een bezoek aan het nationale park Las Dunas de Corralejo, dat op slechts 800 m van het resort ligt. Voor strandliefhebbers is het goed om te weten dat het resort direct aan het zand-/kiezelstrand ligt. Vervoer naar de accommodatie is eenvoudig, met de luchthaven Fuerteventura op slechts 35 km afstand.
Secrets Bahia Real Resort & Spa, recent volledig gerenoveerd, biedt vakantiegangers pure luxe en comfort. Het resort beschikt over 242 elegant ingerichte kamers, verdeeld over drie verdiepingen. De gasten worden verwelkomd met een drankje bij aankomst en kunnen gebruik maken van faciliteiten zoals WiFi, een kapper en diverse winkels. Het buitenterrein is verzorgd, met als hoogtepunt twee zwembaden waar je heerlijk kunt ontspannen op de beschikbare ligbedden en onder parasols. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnesscentrum en zijn er diverse watersporten beschikbaar. De wellness liefhebbers kunnen zich onderdompelen in de wereld van ontspanning bij de SECRETS SPA.
Bij Secrets Bahia Real Resort & Spa staat culinair genieten centraal met een keuze uit zeven restaurants, variërend van buffet tot à-la-carte met internationale, Mediterrane, regionale en Japanse keuken. Daarnaast nodigen vier bars je uit voor een verfrissend drankje of gezellige borrel. Gasten die kiezen voor All-Inclusive Ultra genieten van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, snacks en een selectie van lokale en internationale drankjes. Een bijzondere ervaring wordt de maaltijd in het à-la-carte restaurant, inbegrepen bij All-Inclusive Plus.
Secrets Bahia Real Resort & Spa is een 16+ adults only hotel. Rolstoeltoegankelijkheid is aanwezig in het resort, waardoor het geschikt is voor vakantiegangers met een fysieke handicap. Het horecagedeelte hanteert een kledingvoorschrift voor het diner, dus vergeet niet om geschikte avondkleding te pakken. Betalingen kunnen worden voldaan met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 103 Avenida Grandes Playas S/N, E-35660 |
Website |
Secrets Bahia Real Resort & Spa
Bij aankomst zie je helaas eerst meerder vervallen bouwskelletten wat de aanblik nogal troosteloos maakt. De entree van het hotel is erg mooi en de recptieruimte/lounge ook. Ontvangst is keurig met valetparking, drankje bij de balie en kamer die smorgens om 10.00 al gereed was. Top. Mensen zijn erg vriendelijk.
Wij zaten in kamer 363. Dit is op de bovenste verdieping met vrij zicht op het zwembad.
Het balkon is ruim met fijne stoelen. De kamer zelf is klassiek van inrichting. Vergelijkbaar met bijv. Riu Palace Maspalomas (zijn wij vorig jaar geweest). De douche is erg goed. Badkamer helaas geen goed afzuigsysteem. Maar dit zijn kleine dingetjes. Het bed is erg breed en de matrassen zijn voorzien van een topper en lagen prima. Tv, minibar aanwezig. Zwembadruimte is aan de kleine kant maar er is altijd plek en er wordt niet aan stoelen reserveren gedaan en dat is echt een verademing. Heerlijk dikke kussens op de bedjes. De Spa is ook fijn al vond ik het water in alle zwembaden aan de frisse kant. Wij hadden alleen ontbijt geboekt. Dit is zeer uitgebreid en het moet heel gek zijn als je hier iets mist. Heerlijk! S'avonds gingen wij in het stadje eten. Goedkoop en lekker. In het hotel heerst rust. Daarvoor hadden wij dit hotel gekozen. Het is naar onze mening eigenlijk minder geschikt voor gezinnen of mensen die vermaak zoeken. Elke avond is er in de lounge iets van live muziek. Mooi maar niet echt gezellige animatie. Kortom wij gingen een week voor luxe/ comfort en rust en dat hebben we gekregen. Prijs / kwaliteit vind ik het wel pittig maar als je het makkelijk kunt doen gewoon gaan.
Genoten van 10 dagen vakantie op een heerlijk rustig plekje. Service is uitstekend. Zeer vriendelijk personeel en goede hygiëne. Kamers mooi en schoon. Prima handdoek systeem. Nergens voor hoeven bij te betalen. Alles inclusief. Nooit tekort aan ligbedden met parasols en-of windscherm gehad en bediening is top. Eten prima. Weinig in omgeving te doen maar wandeling naar stadje is goed te doen en ook taxi's rijden af en aan. Niet duur. Heerlijke vakantie bestemming voor wie lekker verwend wil worden en genieten wil van zon, zee, strand en een heerlijke wind.
ooit was het waarschijnlijk het mooiste hotel van het eiland. heden is het verouderd voor een deluxe hotel - met name de spa stelt niets voor.
de locatie is leuk - en op korte afstand van het plaatsje - voor een weekje ontspanning is het goed. boeken mee, lekker eten en rusten - verwacht niet meer.
Secrets Bahia Real Resort & Spa
Bahia Real is op zich een prima hotel, niet goedkoop, maar gewoon waar voor je geld. We hebben alleen in de gewone restaurants gegeten, deze zijn prima, vooral het japans restaurant is een aanrader.
Fuerteventura is verder niet veel soeps, ook de golfbanen stellen teleur.
We hadden hoge verwachtingen nav reviews maar toch valt het tegen.
Het hotel is mooi, ligt aan het strand en er wordt gewerkt aan nog meer strand. Ligbedden kosten 10€ pd! Kamers zijn prima, schoonmaak ook!
Het is een stil hotel, vooral ouderen. Kindvriendelijk? Er is een miniclub en mini zwembad , maar kan niet zeggen dat kinderen enthousiast worden ontvangen. Het eten valt tegen: elke avond zelfde opzet van buffet, wel elke dag ander thema dat wekelijks terugkomt. Alles in het hotel is tegen bijbetaling; ligbedden, beachclub, zitjes op de aanlegsteigers,Spa, restaurants en dat is jammer! De ligging is redelijk, supermarkt om de hoek en stadje vlakbij. Elke avond muziek.
Wij hebben het gezien en gaan niet meer terug, voor dit geld is er zoveel meer wat wel klopt. Hier klopt het net niet.... Maar dat is persoonlijk.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad in bahia real vol van luxe, zalige rust en super lekker eten!
Het personeel staat altijd met een lach voor je klaar en de 5 sterren GL is zeker van toepassing.
Enige minpunt is de wel zeer rustige en afgelegen ligging van terrasjes en winkels en het moeten betalen voor ligbedjes aan het strand en de beach club, maar wie anders hier enige commentaar heeft op dit hotel zal nergens tevreden zijn!
- € 425
Hotel LIVVO Corralejo Beach
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 483
Occidental Jandía Mar