7.6GoedScore uit 14 reviews
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Neptuno bungalows

Neptuno bungalows, exclusief voor volwassenen, biedt een ontsnapping naar een oase van rust op slechts een steenworp afstand van het strand. Met een verfrissend buitenzwembad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols, is dit de perfecte plek om te ontspannen onder de zon. Hier combineert men moeiteloos comfort met de pracht van de natuur.

De Ligging

Neptuno bungalows ligt op een ideale plek voor liefhebbers van zon, zee en zand, slechts 600 meter van het prachtige Waikiki strand. In de nabije omgeving van het hotel vind je gezellige bars, restaurants en supermarkten, allemaal binnen 300 meter bereikbaar. Voor avonturiers en cultuurliefhebbers zijn er bezienswaardigheden zoals Ajui en Betancuria gemakkelijk te bereiken. Mobiliteit op vakantie is gegarandeerd met een taxistandplaats en bushalte op slechts 150 meter afstand. De luchthaven van Fuerteventura bevindt zich op ongeveer 40 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.

Neptuno bungalows blinkt uit met zijn faciliteiten, speciaal ontworpen voor een relaxte en comfortabele vakantie. Het hotel beschikt over een beperkt aantal kamers waardoor een exclusieve en rustige sfeer gewaarborgd blijft. Het juweel van het hotel is het buitenzwembad, waar vakantiegangers gratis gebruik kunnen maken van ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantiegangers zijn er mogelijkheden tot tennis en diverse watersporten zoals windsurfen, snorkelen en duiken in de nabije omgeving. De kamers zijn uitgerust met moderne voorzieningen waaronder airconditioning, een kitchenette en internet, zodat gasten zich direct thuis voelen. Bovendien is er een kluisje beschikbaar voor persoonlijke bezittingen.

Hoewel Neptuno bungalows niet specifiek informatie biedt over eet- en drinkgelegenheden binnen het hotel, is de omgeving rijk aan diverse bars en restaurants waar vakantiegangers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. De nabijheid van supermarkten biedt ook de mogelijkheid om zelf maaltijden te bereiden in de comfort van de eigen kitchenette.

Neptuno bungalows is primair gericht op volwassenen, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige vakantie. Het is belangrijk om te noteren dat de accommodatie niet specifiek ingericht is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Betalingen kunnen gedaan worden met Visa. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Badkamer

Activiteiten
    Onderkomen

Never nooit meer
Door Jolanda van den Abbeelen op 28-12-2022

Het viel ons allemaal enorm tegen, erg klein, vies, afschuwelijk geblaf van honden achterburen, overdag in de avond ,nacht.
Bij aankomst zaten we nog in het vuil van de vorige gasten, de douchekop zat vol kalk een dun straaltje, na drie minuten al koud water, ik heb de schoonmaakster de douchekop in haar handen gegeven en ze zei O maar kreeg meteen een nieuwe, met andere woorden ze wist het nog maar amper, kun je nagaan hoe er gepoetst word. Wat mij zeer verbaasde is dat er hoge cijfers gegeven worden aan dit complex wat het totaal niet verdiend, ook andere gasten waren er niet over te spreken die er op dat moment waren.
Ze moeten nog veel leren en veranderen daar naar mijn mening.
En beginnen met opknappen en beter schoonmaken zodat de schimmel verdwenen is, succes in de toekomst maar ons zie je er nooit meer :(

Prima verblijf.
Door Joke op 14-02-2020
Alleen gereisd

Eenvoudige appartementen. Iets buiten het centrum. Tegenover een prima winkelcentrum. Het park is rustig en straalt een gemoedelijke sfeer uit. Eigenaar is vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

Best ok
Door Jansen op 17-08-2019

Kleinschalig gezellig complex, met 7 bungalows. Bed in de slaapkamer prima, wel hard. Bedbank in de huiskamer is niet comfortabel ( voor slapen niet,en zitten ook niet). Voor ons geen probleem maar privé heb je alleen binnen.Grote koelkast in de keuken met vriesvak, verder alles aanwezig zelfs een goed cups koffieapparaat. Boiler geeft 5 minuten warme douche, daarna koud. En ja, de honden van de buren zijn duidelijk aanwezig.
Pluspunt vonden wij het terras met een klein zitje en ligbedden, en natuurlijk het zwembad wat wij top vonden. Het winkelcentrum Campernario is 2 minuten lopen echt heel fijn. Parkeergelegenheid is er rondom het complex of parkeer onderin het winkelcentrum. 500 meter lopen naar de winkelstraat waar tal van restaurants en leuke winkels zitten. 2 kleine stranden op 500 meter lopen

Airco aanwezig 3 euro per dag, kluisje 20 euro per week. Uitcheck 12.00 15 euro tot 16.00

Neptuno bungalows

Erg sober en geen comfort!
Door Willy op 28-01-2019

Neptune is een bungalow zonder enig comfort. Het meubilair is niet om te zitten! Alleen het bed is prima. De keukeninventaris is slecht te noemen. Wel koffieapparaat , waterkoker en broodrooster. Privacy heb je alleen binnen!
Het ligt wel mooi, tegenover winkelcentrum en redelijk dicht bij het centrum en het strand..
Het meest ergerlijk is de overlast van blaffende honden, gaat dag en nacht door.
De aardige eigenaresse gezien bij aankomst, daarna niet meer. Fles wijn zou ze brengen, niet meer gezien.
Al met al voor ons geen herhaling!
Het eiland is prachtig en het strand ook, je kunt mooie tochten maken met de auto.

Meer dan fantastische
Door Cees de Bruijn op 14-08-2018

Heerlijk klein rustig park. Geweldige service 3 keer per week schoonmaken. Dicht bij winkelcentrum. Aanrader voor iedereen!!!

Een dikke negen dus, en zeker de moeite waard
Door Sjef & Jolanda op 16-09-2017

Als je bewust voor rust kiest dan heeft Neptuno de ideale bungalows. Zeven bungalows en een zwembad, meer is er niet. Het is ons heel goed bevallen bij Neptuno, alles wat we nodig hadden was aanwezig. Geen problemen met warm water bij het douchen, en gratis wifi functioneerde goed (zelfs aan overkant van de straat goed bereik). Verder is alles op loopafstand: Mooi winkelcentrum tegenover met grote supermarkt, een van de stranden van Corralejo en de Hoofdstraat met vele leuke winkeltjes en lekkere restaurants. Alles bij elkaar een dikke negen dus, en zeker de moeite waard om nog eens naar Neptuno terug te keren.

• Mar Azul

p.p. vanaf*

€ 467

Mar Azul

9.5
    Vakantiepark
    SpanjeFuerteventuraCorralejo

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie