8.1FantastischScore uit 371 reviews

• Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Het all-inclusive Hotel Barceló Fuerteventura Castillo vind je op het zonovergoten Fuerteventura. Dankzij de ligging pal aan de Atlantische Oceaan en het prachtige zandstrand is dit resort erg populair bij gezinnen en watersportliefhebbers. Maar ook de omgeving van het Hotel Barceló Fuerteventura Ca...

Telefoonnummer

Website

8.1FantastischScore uit 401 reviews

Top vakantie
Door Jurrius op 23-09-2021

Onze review na een verblijf van 15 dagen in september 2021. Een hele mooie vakantie gehad, rust als je dat wilt, vermaak als je dat wilt en voor meer drukte huur je een auto en kun je alle kanten op. Het eten was heerlijk mss niet altijd even heet maar heel erg smaakvol en dat vinden wij belangrijker. Daarnaast elke ochtend smoothies, elke middag en avond een kaasbuffet en een themabuffet waar zelfs zalm, scampies, haring, sardientjes en garnalen op werden geserveerd, daarnaast nog een buffet om tapas samen te stellen. Tevens elke lunch en diner live cooking. Ook zijn bij alle barretjes de cocktails gratis en van zeer goede kwaliteit. Bedjes op het strand kosten €10,50 (2 bedjes en parasol) hetgeen ideaal is want er zijn altijd bedjes beschikbaar en hierdoor heb je géén handdoekleggers (afstand huisje strand ongeveer 150 meter als je géén zeezicht hebt). Huisjes zijn prachtig en ruim van opzet en worden keurig schoongehouden.

Fijne kamer, prima zwembad, zeer matig eten.
Door Anton van der Sanden op 14-06-2021

Net hotel complex, zonder groot hotelblok. Alsof je in een klein dorp zit. Kamers zijn basic, maar wel ruim. Sanitair is ok, maar wel met wat schimmelvorming. De kamer wordt elke dag schoongemaakt. De bedden zijn wel erg fijn, maar helaas 2 eenpersoons bedden. Wij slapen graag lepeltje lepeltje😁 Het zwembad heeft zout water! Voor mij persoonlijk niet prettig, maar dat is voor iederen anders. Wel netjes met redelijk wat bedden,maar als het drukker wordt, zullen dit er te weinig zijn. Het ontbijt, lunch en diner, zijn echte geen 4 sterren waard! Weinig variatie en keus, maar vooral veel koud eten. De middag snack spant de kroon. Om 11.00 uur wordt alles in 1 keer neergezet en dat staat er om 16.00 uur nog. Dus koud en onhygiënisch. Ons voorstelzou zijn, geen all inclusive boeken,maar lekker op het eiland gaan eten. Een auto zouden we dan ook zeker aanraden, ook omdat het dorg erg toeristisch is. Maar op heteiland zelf, is welveel te zien

Goed.
Door Patrick op 13-01-2020

Onze eerste indruk was goed. Het appartement was schoon de ligging was goed. Waar wij alleen van schrokken de hoeveelheid kakkerlakken in en om ons appartement dit hebben wij gemeld bij de schoonmaakster deze zorgde voor een bus ongediertespray die wij vervolgens zelf moesten toepassen. Dat was onze enige smet op de vakantie verder een prima accommodatie

Prima voor 'zonvitamientjes in december
Door Carla op 01-01-2020

Groot complex, moet je van houden, wij hadden bungalow/appartement, bewust gekozen om geen gebruik te maken van restaurant e.d., supermarkten is op het complex, maar ook aan de overkant v.d. straat. Inrichting van de accommodatie is prima, maar wel wat gedateerd qua kleurstelling. Ook de inventaris van de kitchenette is wat beperkt, via hostess uiteindelijk pakketje gevraagd met vaatdoekje en afwasmiddel e.d. Bedden uitstekend, dagelijkse schoonmaak. Restaurants in de omgeving zijn wel heel erg gericht op Engelse toeristen. De kwaliteit hiervan vinden wij niet zo hoogstaand. Al met al hebben wij een heerlijke, zonnige week gehad, wat wil je ook, in NL was t 5 gr en op Fuerteventura 23 gr op 31 december!

Druk chaotisch ongezellig complex. Service slecht
Door Familie Mulder op 05-08-2019

Appartementen zijn netjes opgeknapt maar worden na aankomst slecht schoongemaakt. Miniclub wordt schoongemaakt met water uit het zwembad. Complex vooral beton en steen, erg ongezellig. Van de appartementen naar de faciliteiten loop je vaak over de openbare weg. Route langs vuilcontainers. Ingangen blijven open staan, iedereen kan het park op.

Eten in het restaurant is chaotisch druk. Bij het ontbijt kun je je kont niet keren. Bij het diner was het eten koud en publiek op slippers en zwemkleding. Geprobeerd een upgrade te krijgen naar royal level (natuurlijk bereid om voor de upgrade te betalen). Er bleek nog een kamer vrij, echter die werd alleen voor de reguliere prijs via de website aangeboden en niet als upgrade. Slechte service!

Stadje stelt niks voor. Goed zoeken naar de betere restaurants.

De foto’s reisorganisatie zijn misleidend. Voor faciliteiten zoals sportschool moet extra betaald worden. Voor ons nooit meer!

prima!
Door SABS op 07-05-2019

Het is een mooie plaats. Prima uitvalsbasis, 7 km van vliegveld dus weinig transfer tijd. Mooie zwembaden, Met het huisje moet je een beetje geluk hebben waar je zit. Je kan prachtig komen te zitten maar ook wel ingesloten. Let op 2 kamers betekent dat er mensen in de huiskamer moeten slapen! Verder waren wij met één coeliakie patiënt (glutenvrij) Dat was werkelijk bijzonder goed geregeld. Ze had een eigen ruimte waar haar gv ontbijt stond. Of waar ze aanvullingen op haar lunch of diner kon vinden. Brood, cake, koekjes. eigen broodrooster. Avond eten kon je 's ochtends aangeven wat je wil eten voor lunch of diner. Als je precies aangaf wat je wilde kreeg ze dat ook SUPER!

Soort hotel
Strandhotel