8.9FantastischScore uit 604 reviews

• Minder dan 1km van het strand

8.9FantastischScore uit 625 reviews

Rop hotel
Door Sasbo op 27-10-2023

Fijn hotel vlak naast pretpark. Rustige ligging maar ook centraal. Strand was 12 minuten lopen net als centrum. Heerlijk verwarmd zwembad waar ook eind oktober nog veel in gezwommen werd. Eten was prima. Elke dag iets anders (bv meloen met ham, mexicaanse keuken of een vleesplankje als dessert) en prima keuze. Bedden waren top (2 brede 1 pers bedden vormen een kingzise bed). Bij boeking met 3 of 4 personen op een kamer slapen 1 of 2 op een bedbank. Deze is met dun matras een stukje minder conformtabel ( voor kleiner kinderen prima). Badkamer enogzins gedateerd maar functionerend. Vriendelijk personeel. Al met al een top week gehad.

Niet geschikt voor kinderen!
Door M de J op 24-09-2021

Wat een gezeur dat kinderen niet in binnen zwembad mogen. Voor baby's is buiten veel te koud en binnen waar de temperatuur geschikt is wordt je bij regen weggestuurd. Op andere momenten zit er niemand! Na paar dagen aan het zwembad mocht waterpistool ineens niet bij het zwembad komen en later ook zijn zwemband niet. Hotel bijna leeg en zwembad ook dus niemand die last heeft van een peuter in zijn zwemband. Twee jaar ervoor mochten kleine kinderen niet van de glijbanen nu mogen de Spaanse kindjes dat wel. Jammer dat ze zulke kind onvriendelijk badmeesters hebben. Hoop dat ze wat kind vriendelijker worden waardoor we met kinderen ook kunnen blijven komen na al die jaren!

Geweldig familiehotel!
Door Fj op 14-08-2019

Geweldig hotel met mooie grote kamers. Lekker eten en geweldige entertainmentgroep.

Super
Door Familie jonker op 11-08-2019

Super Hotel, Wat hebben wij een fijne vakantie gehad mede dankzij dit top hotel mooie kamer super animatie team en het eten was helemaal top zowel ontbijt als diner wat een keuze personeel was zeer gastvrij...wij komen hier zeker terug ...

Zeker voor herhaling vatbaar
Door P. Vaessen op 01-07-2019

Het hotel is een familie hotel met een heel leuk en veilig speelgebied. Ligt niet direct aan het strand. Plus minus 15 minuten lopen.

fantastisch
Door Els op 29-04-2019

In augustus 2018 verbleven mijn zoon en ik in Villa Romana hele mooie vakantie gehad, oude bekenden tegen gekomen, vriendelijk personeel we werden overal heel goed geholpen ook met de kamer die we graag wilden , animatie en entertainment kon niet beter echt een topvakantie

Soort hotel
Strandhotel