Laagste prijsgarantie

C/ Logronyo 15, E-43840

6.7VoldoendeScore uit 288 reviews

Tegenvaller
Door Kim op 07-08-2022

We zagen te laat dat het een 3 sterren hotel was ,dit was dus onze eigen vergissing bij het boeken. Het was 1 grote mierenhoop van mensen ,ze hebben 700 kamers deze zaten allemaal vol dus reken maar op zo'n 2000 mensen.Bij de receptie zijn ze vriendelijk, de kamers zijn schoon.Wij hadden all inclusive geboekt ,maar er is hiervoor maar 1 barretje beschikbaar waar je s'avonds minimaal een half uur in de rij staat voor een drankje. Aangezien je er maar 2 per keer per pers. mag bestellen ,moet je of steeds iemand meenemen of 2x lopen. Het eten was echt vreselijk slecht , in het buitenrestaurant was het eten gewoon steeds koud en het zat vol met vliegen echt te goor voor woorden. 1 zwembad is een zoutwater zwembad dat aan het einde vd dag helemaal troebel en geel was , mensen die dat water hadden binnengekregen zijn er echt ziek van geworden.Als je niet zoveel waarde hecht aan schoon zwemwater en goed eten is dit hotel prima te doen.

Déçu
Door justine bonetto op 14-07-2019

A arrivée chambre pas nettoyé cheveux et sable dans la salle de bain . Climatisation qui a une odeur .La piscine interieur le personnel a mis 15min pour l allumer malgres ma demande .Restaurant tres bruyant .La réception celle qui est censé parlé francais ne comprends rien .
Impossible de voir un responsable.

het was weer een goeie vakantie
Door van ooijen op 06-08-2018

we komen al 3 x in dit hotel ..super schoon meeste wel gezellig personeel niet allemaal ..de vrouw die over dag in de buitenbar staat kan beter weg blijven en het meisje in de ijsco kar pfff wat een sagerijn zeg ..het is alleen jammer dat je dit jaar alles appart moest betalen zoals tafeltennis gewoon tennis binnen bad enz ..ik vindt als je all in boekt mag dat er wel bij zitten voor de prijs we moesten toch 3000 euro betalen ..jammer dat dat nu allemaal anders is ..

Een 7,8 waard op zoover
Door Van Deudekom op 30-07-2018

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Vriendelijk personeel en voldoende afwisseling met all inclusive eten. Kamers prima en schoon. Ligging is perfect.
Minpunt is de vloer bij het zwembad, kan beter schoon gemaakt worden in de ochtend. Toiletten beneden bij de receptie kunnen ook vaker gecheckt worden.
Al met al een prima hotel.

Fantastisch1
Door Van ooijen op 24-06-2018

We vinden het een super hotel al twee jaar daar geweest nu al weer af aan het tellen nog 4weken dan gaan we weer ..wij vonden de obers wel aardig en de kamers netjes schoon ..en genoeg te doen voor onze zoon van 15 golfen spelletjes binnen ..tennis tafel tennis en elke avond is er iets te doen ..het eten is niet zoals thuis maar er is genoeg ... hoop ook dit jaar een goede vakantie daar te hebben ...we zullen er nog vaker komen hoop ik

super kindvriendelijk hotel
Door peggy hanssen op 24-06-2018

het hotel is op zich goed. vooral voor kinderen is dit 1 zeer goed hotel. er is genoeg entertainment en het ligt op een vrij rustige plek. je ligt heel dicht van het strand maar je hebt weinig last van het uitgaansleven. het is wel een heel druk hotel het is er elke dag komen en gaan. het eten is redelijk goed en gevarieerd. het is alleen net alsof je bij ikea gaat ontbijten zo druk is het. het personeel bij het eten is minder best onvriendelijk en nemen voor je het in de gaten hebt je bord al weg.
de zwembaden waren in het begin super koud maar naar 2x erin gaan wen je er wel aan. buiten het personeel van de eetzaal is de rest van het personeel super aardig en praten ook een klein beetje nederlands. het hotel is voor gezin met kinderen en voor ouderen aan te raden. ik vond alleen het huren van een kluis op de kamer erg prijzig en het nadeel dat er geen ijskast was maar voor de rest waren de kamers goed en werd goed schoongemaakt.