Sun Club
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
paar dagen geweest, niks mis mee....het waaide erg hard toen wij er waren maar hotel ligt beschut dus bij het zwembad was het heerlijk warm. Mijn zus zat in ander hotel maar kwam smiddags bij ons zonnen.(bij hun lag er niemand aan het zwembad) Eten redelijk, niks aparts ofzo, ontbijt ook redelijk. Barpersoneel beetje chagrijnig, mss einde seizoen, hun ook blij dat het erop zit!! Kamers keurig in orde en er werd goed gepoetst... zwembad niet erg groot dus wil weleens in het hoogseizoen zien hoe druk het er dan is. ik vond het beetje ver van centrum af liggen (ps ben geen wandelaaR) Maar al met al prima hotel
wij zijn in het hotel geweest en niet op het appartement, de kamers altijd netjes en van het personeel valt weinig te klagen buiten dat ze geen nederlands praten. verder zit het hotel vol engelsen toen wij gingen. je kan zeggen 98 % engelsen. wat tot zeer veel ergenissen leiden. eten was erg engels gericht. animatie viel mee, 1 animator sprak zelfs nederlands. het zou een leuk hotel kunnen zijn als er niet zoveel engelsen waren.
Het heet ook wel Paraisol. het is een mooi appartamenten complex. Met een mooi zwembad met glijbaan met bad meester die de heledag bij het zwembad is genoeg ligbedden voor iedereen, goede schoonmaaksters en als er iets is of iets is kapot het wordt meteen gemaakt zonder pardon. aardig personeel, erg behulpzaam. En qua kamer het is een groote woon kamer en een groote keuken alleen zijn de bedden erg slecht. voor de rest een groote koelkast/magnetron/oven/broodrooster/wasmachineetc. het balkon was echt heel erg groot. het complexis goed gebouwd ten op zichte van de zon altijd schaduw op het balkon mooi uitzicht op de bergen. echt een aanrader als u een appartament wil boeken aleen hou wel rekenening mee dat het ongeveer 1,5km van het strand is ohja alleen de liften zijn erg slecht steeds vast gezetten(5keer).
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |