8FantastischScore uit 34 reviews

• Aan zee

8FantastischScore uit 37 reviews

Zeer jammer
Door Carin op 03-10-2023

Matig hotel.eten koud.geen variatie Allinn en nog bijbetalen voor sommige dingen. Transfer van het vliegveld in Barcelona slecht geregeld.2 uur moeten wachten.

Very good.
Door Dragana P.S. op 03-08-2023

Clean, although small rooms, good service.

Zeer goed hotel met uitstekende keuken
Door Johan op 30-07-2023

Dit is een zeer goed hotel en een echte aanrader. Het hotel is gelegen nabij het strand en ook dicht bij het centrum. Kamers zijn zeer ruim en hebben allen een eigen airco. Onthaal aan de receptie was uitstekend en zeer vriendelijk. Het eten is zeer gevarieerd met alle dagen een andere thema. Aan de bar konden de all inn gasten hun eigen drank nemen. Enkel voor de sterkere dranken ,ijsjes en eten moest er een beroep gedaan worden op de barmannen die overigens altijd zeer vriendelijk en behulpzaam waren. Enigste minpuntje heir was dat ze soms wat onderbemand waren. Een barman extra om snacks te bereiden en eventueel tafels af te ruimen op het terras was zeker een meerwaarde geweest. Ook het aantal ligbedjes aan het zwembad was zeer talrijk. Geen wachtrij 's morgens om bedjes te verkrijgen en altijd vrije ligbedjes. Ongeacht om welk uur je aan het zwembad aankwam. Ook wel opvallend was dat de manager zeer vriendelijk was zelfs een handj

Super
Door Mvr op 10-09-2019

Goed hotel. leuk en behulpzaam personeel

Geweldig!
Door Sophie de Boer op 28-08-2019

Het hotel was in een woord echt geweldig. Ik had een All-Inclusive vakantie geboekt voor 7 dagen met 3 vriendinnen. Het eten was werkelijk top, elke avond was er een ander thema (gala, mediterraans, mexicaans, etc) en er werden zelfs krabben, mosselen en slakken voor ons klaargelegd, dat zie je bijna nergens met All-Inclusive arrangementen! Ook het personeel was súper vriendelijk, de barmannen onthielden onze namen en onze drankjes, wat altijd erg op prijs gesteld wordt. Vooral Ivan, Alejandro en Cesar waren echt superlief. Ook de animatie was echt heel erg leuk, 2x per week werd een karaoke gehouden en er was ook bingo, etc. Daarbij ligt het hotel erg dicht bij de twee nabij gelegen stranden (1 strand was 5 min lopen ofzo en de ander 10-15, maar lijkt korter te duren). Ook de strip was erg gezellig en ook binnen 5 minuten te bereiken. Het is een hotel dat zeer is aan te raden voor zowel gezinnen met kinderen als voor de jeugd!

Geweldig hotel.
Door Delarbre Kristel op 01-08-2019

San Diego, helemaal gerenoveerd, daar waren wij naar op zoek en het moest een Best hotel zijn omdat we hiermee goede ervaringen hebben. Het was voor ons wel even aanpassen na 5 jaar in Best Sol d'or. Maar na een dag of 2 helemaal ingeburgerd, iedereen was heel vriendelijk, het hotel was proper, het eten echt heel lekker en gevarieerd. Voor ons misschien het begin van de volgende 5 jaar 😉. We gaan zeker en vast nog terug. 1 minpuntje (heel klein) de 43 zat niet in de al inn hetgeen wij wel gewoon waren uit andere Best hotels. Bedankt San Diego voor de geweldige vakantie. Echt toppie👍👍👍

Soort hotel
Strandhotel