4R Regina Gran
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ik wil graag meegeven dat de hotel geweldig was, de gastvrijheid en de ontvangst was meteen prima. Het leuke daaraan was ook dat ze Engels spraken want wij kwamen van het buitenland en verstonden geen Spaans. Het zwembad zowel binnen als buiten mag absoluut niet vergeten worden. Het eten zoals gewoonlijk, lekker. Het internationaal keuken is vooral een aanrader!!
De familiekamers waar je met een gezin van 5 personen gebruik van mag maken, zijn heel mooi van binnen. Vorig jaar mocht je nog in het andere hotel wat erbij hoort eten, dat mocht dit jaar niet meer. Dat is wel een minpuntje, want het eten in het andere hotel was wel iets beter en ook de sfeer in het restaurant. De ligging van het hotel is perfect. Je bent in korte tijd op het mooie strand van Salou of in de winkelstraat. Het eten is eenvoudig, maar in ieder geval wel warm. De prijs/kwaliteit verhouding van dit hotel is zeer goed. Een appartement voor 5 personen is nog duurder dan dit hotel. Wij gaan zeker nog eens terug naar dit hotel voor de familiekamers en de goede ligging.
Blij dat we deze familiekamer in Salou gevonden hebben! In bijna geen enkel hotel in Salou mag je met meer dan 4 personen op een kamer, maar in dit hotel mag je wel met 5 personen op een kamer. Hele mooie gerenoveerde kamer met inloopdouche en stortdouche. De eetzaal is niet heel groot en er werd veel eten in de tassen meegenomen. Maar later kwamen we erachter dat je ook in het 4 sterren hotel Salou park Resort I mag eten. Dit was vele malen beter en veel mooiere eetzaal. Via de winkelstraat kan je zo naar het lange zandstrand lopen, ideale ligging. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Wij zijn hier met 3 volwassenen en 2 pubers geweest. Het hotel is ons goed bevallen. De familiekamers was erg ruim en een mooie nieuwe badkamer met een heerlijke stortdouche. Het eten was ook goed met op zaterdag heerlijke gamba’s.
Ondanks dat de ligging perfect was voor een jong stel dat elke avond erop uit ging, hebben wij belachelijk veel moeten betalen voor een onhygiënisch hotel. Er zaten vlekken op het beddengoed, er lag overal stof en vuil. In plaats van dat de zwarte haren die er al lagen na de schoonmaakbeurt weg waren, waren er alleen maar nieuwe zwarte haren van de schoonmaaksters bij gekomen. Ik zal maar niet beginnen over hoe het toilet eruit zag.. Ook het balkon lag onder de haren en het vuil. Stofzuigen werd niet gedaan, we zagen zelfs een schoonmaakster het tapijt in de gang dweilen (Ja, wij schoten er ook van in de lach). Het eten was ontzettend smakeloos en altijd hetzelfde. De zwembadtegels voelden ontzettend vies aan.
Kortom, absoluut niet voor herhaling vatbaar en ik zou ook iedereen aanraden om voor deze prijs een fatsoenlijk hotel te zoeken.
Aangezien de laatste recensie uit 2012 dateert (!) wil ik mijn mening wel even delen over dit hotel. Mijn verwachting van een vakantie/hotel is nooit hoog. Zolang de zon schijnt, de kamers er schoon en netjes uitzien en het eten eetbaar dan ben ik tevreden. En Salou Park scoort op al die punten gewoon goed! Wij verbleven in dit hotel van 9 augustus tot 16 augustus 2017. De ligging is perfect. Oké, als je iets minder goed te been ben dan zou ik dit hotel niet kiezen omdat het op een helling ligt. Het dichtstbijzijnde strand bereik je middels een hoge trap en als je richting het centrum gaat moet je ook naar beneden lopen. En als je naar beneden gaat, moet je ook een keer omhoog. Samen met mijn kinderen en mijn zus zat ik een ruime kamer met nog een ruimer balkon. De kamer werd iedere dag goed schoongemaakt. Alle shampoos en douchegelletjes werden ook elke dag aangevuld. Op een dag na, maar dat werd de dag erna ruimschoots goed gemaakt door zonder het aangegeven te hebben een extra voorraad te ontvangen. Het zwembad was niet groot, maar ook niet te klein. Ik had wel het idee dat het water gekoeld werd want de temperatuur bleef koud. Door de ligging scheen de zon niet de gehele dag op het water dus dat zou ook de oorzaak kunnen zijn. Je kan ook gebruikmaken van het zwembad in het naastgelegen Salou Park I. Er zijn genoeg ligbedjes en ik heb niemand erop betrapt een handdoek neer te leggen om vervolgens pas eind van de middag te verschijnen. Wij verbleven in het hotel op basis van halfpension. Het ontbijt was prima om een goede basis van de dag te leggen. Er was voldoende brood en beleg. De spiegeleitjes werden voor je neus gebakken en de kok was zo vriendelijk om die van ons anders te bakken. Uiteraard was er fruit en yoghurtjes aanwezig. Het diner was verrassend goed verzorgd. Heel divers en soms was er thema waarop het eten en ook de aankleding op aangepast werd. Er was vlees, vis en groenten gekookt en/of gegrild. Je kon dit combineren met aardappelen of rijst. Patat, pizza en pasta was er standaard dus echt voor ieder wat wils. De toetjes waren echt heerlijk en ook daarin voldoende keuze! Elke dag was er een miniclub voor de kinderen. Niet Nederlandstalig, maar ze deden heel erg moeite om zichzelf verstaanbaar te maken voor alle nationaliteiten. Verder kon je als volwassen ook meedoen aan sport of spel en in de avond was er show of artiest of een andere vorm van entertainment zodat je je niet hoefde te vervelen als je een keer niet de boulevard op wilde lopen. Aan mijn mijn verhaal te zien ben ik echt heel positief over dit driesterren hotel. Als je op zoek bent naar een leuke vakantie waar je niet gelijk de hoofdprijs voor hoeft te betalen in Salou dan is dit hotel echt een aanrader!
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1982 |