8FantastischScore uit 103 reviews

• Minder dan 1km van het strand

8FantastischScore uit 112 reviews

Genoten
Door Desmedt D op 20-09-2019

Leuk hotel, verzorgd, goed gelegen. Minpunten: ga niet voor 9u ontbijten want dan krijg je overschot van dag voordien, personeel niet vriendelijk op de zwangere dame aan receptie na, die wel, de rest loopt je gewoon omver en zeggen geen woord. Kamer word elke dag voorzien van verse handdoeken, er werd niet gepoetst bij ons, als de touroperator een brief aan de receptie voor je afgeeft krijg je die pas 3 dagen later onder de deur.... te laat dus. Zwembad hebben we in de 9 dagenverblijf nooit zien uitkuisen.soms vuile bordenin het restaurant bij de stapel gewassen borden.

Leuke vakantie gehad
Door Anne-Marie op 14-07-2019

Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 10 en 12 jaar. Wij reisden nog samen met een ander gezin met 1 kind van 7 jaar. Wij hadden een all inclusief vakantie van 10 dagen. De bestemming was top. We hebben 10 dagen onze auto op de parking gelaten en bezoekjes gedaan met het openbaar vervoer, de bus. Heel simpel.... Het hotel is qua prijs kwaliteit zeer goed. Zowel ‘s middags als ‘s avond een zeer uitgebreid buffet .... zelf met een thema. Ook de avondanimatie is super en heel gevarieerd, met telkens een leuk optreden.

Het enige nadeel dat wij ondervonden hebben is de kamer. De kinderen sliepen in een te klein zetelbed, heel onaangenaam. Bovendien was de kamer veel te klein. De badkamer en terras was groot genoeg.’ Ook was het ‘s avonds op de gangen vaak heel lawaaierig. Andere hotelgasten die respectloos door de gang wandelden.

Nooit meer
Door Jennifer op 13-10-2018

In oktober ben ik in dit hotel geweest. Het eten heb ik niks slechts over te vertellen, de kok was heel gezellig. De kamer was uitermate teleurstellend. Ik zit helemaal onder de bultjes, we vonden bedmeit in ons bed. Bij de receptie zit 1 man die ons elke keer weer wegstuurd omdat hij je gewoon niet wil helpen. Helaas kan ik geen foto toevoegen Met andere worden ik ga hier nooit meer naartoe!!!!!

4R Regina Gran

Fabrieks hotel!! niet meer voor ons
Door costa daurada op 01-07-2013

Sjonge jonge!

Ben het geheel eens met de eerdere slechte recensie's! Een fabriek idd, je wordt gewoon gezien als euro teken niks meer. Wij hebben dit hotel als erg slecht ervaren, de eetzaal erg ongezellig! Eten is echt niet zoals op de foto's Dus vergis je niet. De airco is idd ook IJSKOUD in de eetzaal. De animatie is echt niet om over naar huis te schrijven. De foto's beloven meer dan er is, wat er is zoals golf of stoeltjes bij het zwebad zijn erg verouderd! Het zwembad lijkt op de foto's heeeeeeel groot, maar is erg smal en voor zo'n groot hotel erg klein en IJSkoud! Het klopt ook, geen enkele parassol en de bedjes aan de ketting. Onze vrienden zaten in een ander hotel, dit was goedkoper en super goed! Nou blijven we nooit bij het hotel gelukkig, maar lekker eten zou wel erg fijn zijn als je op vakantie bent, nou nee niet in regina jammer genoeg. Wij hebben toch een super vakantie gehad, je moet het zelf maken. Maar de NL die wij zagen vonden het ook waardeloos.

salou super!!

Slechte service
Door Jolanda op 22-07-2012

Het is idd net een fabriek.Bij aankomst werden we kil ontvangen en bij vertrek ook.Op het strand zijn onze spullen gestolen inclusief toegangspas tot kamer.Direkt naar het hotel gebeld of ze onze kamer wilde blokkeren.Bij aankomst bleek dat ze in onze kamer waren geweest en er was een hoop gestolen.De kamer was niet geblokkeerd.Het woord sorry hebben we nooit gehoord.Een beetje medeleven was wel op zijn plaats geweest.Met mensen gesproken die hier in december zijn geweest en die dit ook hadden meegemaakt.Laat je spullen niet onbeheerd op het strand achter op het strand als je gaat zwemmen.Ze weten precies waar je verblijf en het hotel blokkeerd geen kamers.

TREURIG!! je geld niet waard
Door fam met 2 kleine kinderen op 03-07-2012

Kan niet begrijpen dat mensen dit een goed hotel vinden! Wij zijn in juli/aug geweest in regina het hotel was erg klant onvriendelijk/geen sfeer net een fabriek. Toen we aankwamen werden we onvriendelijk ontvangen (lang wachten) het zwembadwater was IJSkoud en klein tevens geen enkele parasol te bekennen, de kinderen wilde niet eens het water in! (wij komen al 6 jr in salou met 2 waterratten) dit hebben we in geen ander hotel gehad. Het eten was echt treurig ongezellige eetzaal met IJKOUDE AIRCO die ook nog lekte op je bord of je lijf, lange wachtrijen ochtend en avond dan nog geen smaakvol eten (en wij lusten alles!). Zelfs de kinderen willen niet meer naar dit hotel! en de nederlanders die wij tegen zijn gekomen vonden het ook waardeloos, PRIJS/KWALITEIT zijn er betere hotels in salou bvb belvedere goed en goedkoop voor gezinnen! goed eten/gastvrij. Wij gaan weer naar salou maar voor ons NOOIT MEER regina! salou is verder prachtig en gezellig,

Soort hotel
Strandhotel