Tijdelijk geen boekingskosten

• Rolstoel toegankelijk
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping Playa Mont Roig del Camp is een luxe camping aan de Costa Brava. Hier drink je een lekkere Spaanse sangria terwijl je geniet van de zon of een van de avondshows. Gezinnen met kinderen van alle leeftijden kunnen hier terecht en er zijn zelfs twee verschillende disco’s. De camping is niet ver ...

Playa Montroig

7.2GoedScore uit 388 reviews

Super vakantie op een top park
Door Miranda op 26-09-2023

We hebben via Eurocamp een stacaravan type 'Aspect' geboekt en een hele goede ervaring gehad met zowel de prachtige camping als met Eurocamp. De camping ligt direct aan zee, is heel ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Veel speeltuintjes voor de kids en een super tof zwembad met Splash Pool. Onze zoon heeft enorm genoten, ook van de animatie die hier enorm hun best doen voor de kids. Minidisco viel norm in de smaak. Restaurant op de camping (welke ligt bij de Plaza) hebben wij ook lekker gegeten voor normale prijzen. De supermarkt heeft ook een vrij ruime keuze en je kunt hier elke dag verse broodjes halen. Prijzen liggen gemiddeld wel hoger dan normale supermarkt, maar dit is altijd zo op parken. Ook de Aspect cararvan van Eurocamp was top. Enorm schoon bij aankomst en weinig tot geen mankementen. Ruim terras en vriendelijk personeel (vooral manager Carrie Ann is zeer vriendelijk).

TOP camping
Door Ellen op 07-08-2023

Prachtige camping aan zee. Mooi zwembad, soms wat strenge badmeesters, maar hierdoor is het wel veilig. Goede ligging ten opzichte van Port Aventura. Mooie baaitjes in de buurt. Gezellige boulevard in Miami Platja. Leuke animatie. Met tieners geweest, die vonden het geweldig.

Top vakantie
Door Peters op 05-07-2023

Super camping, jammer dat buiten de camping de afstanden groot zijn.

Playa Montroig

Twijfel of we nog eens gaan
Door Anoniem op 08-06-2023

Grote camping, zwembad heeft onderhoud nodig, mist tegels en groene randen van vuiligheid. Toiletten zijn vies en zo ook de douches, veel haren en vuiligheid. Een zijde al het licht uit en wordt sowieso niet gepoetst. Jammer, want de camping staat vrij vol. Veel groen en ruim strand. Dicht bij uitvalswegen. Grote supermarkt op camping die je voorziet van de dagelijkse benodigdheden. Ook een goede afhaal waar je verschillende gerechten van kunt halen. Goed restaurant ook, lekker eten. Vooral de paella.

Fantastisch
Door Fam. Klein op 05-05-2023

Fantastische vakantie gehad met ons gezin (13 & 11 jr). We hadden een caravan gehuurd bij Roan. Hier zat alles op- & aan, oa vaatwasser, boxspringbedden, NL tv & goed internet. De negatieve reviews vind ik dan wat onterecht. Het is wat je zelf boekt, voor meer luxe moet je ook meer betalen. Er zijn trouwens twee grote zwembaden op de camping, 1 met kunstgras - ene zijde van de camping (hier geen bedjes), aan de andere zijde Vd camping is nog een zwembad met ligbedden. Het uitzicht op zee met de palmbomen is prachtig, je waant je net op een tropisch eiland, fantastisch. Tip: ondergrond van het zwembad is vrij ruw voor kindervoeten, koop een paar waterschoenen. De weg kan idd wat gehorig zijn, maar dit ligt er ook aan hoe de wind staat. Wij waren hier in het voorjaar en was het er relatief gezien wat minder druk met jeugd. In het hoogseizoen zal dat ongetwijfeld drukker zijn, maar op welke camping niet? Kortom, hier komen we zeker terug!

Prachtige vakantie!
Door Nanne op 02-05-2023

Wij hebben hier een heerlijk lang weekend vakantie gevierd. We stonden met onze camper helemaal aan de rechterzijde van de camping aan de zee. Kinderen rolden uit bed zo op het strand. Schitterend! Heel schoon sanitair. Fijn zwembad, wij vonden het kunstgras ideaal, bedjes zijn toch altijd bezet. En het verwarmde water was voor ons in april/mei heerlijk. De waterspeeltuin vonden de kinderen erg leuk. Net de camping af op het strand heerlijk gegeten bij Friends. Supermarkt met broodjes en slagerij op de camping was perfect. Rustige camping zonder microfoon gebrul. Wel een hele grote camping, maar voelde voor ons niet zo aan het strand. Wij hopen hier zeker terug te komen!!

Camping-informatie
Naturistencamping