7.1GoedScore uit 9 reviews

• Kinderopvang
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

7.1GoedScore uit 9 reviews

goed georganiseerd,schoon Gay hotel.
Door Henry op 30-04-2019
Alleen gereisd

Voor de vierde keer in Ritual, prima hotel en je kan het zo gay maken als je wilt.Ik aanschouw het en geniet vd unieke sfeer.Ik slaap enkel in het hotel en als het rustig is lig ik even bij het zwembad.Het ligt perfect overal dichtbij,station,restaurants,"uitgaan"(als je dat wilt)Ik was in de week vd semana santa en het hotel liep in die week goed vol met voornamelijk spanjaarden.Sfeer was dus prima.Kom er zeker weer terug voor een weekje.

Nooit meer
Door anoniem op 23-11-2018

Dat het een gay hotel is en iedereen die er werkt of verblijft gay is, ook de dagelijkse gasten die naar de rooftop gaan. Als hetero word je lastig gevallen door personeel. Er verblijven ook mannelijke prostituees die bij het zwembad openlijk sexuele handelingen verrichten. Op de rooftop zijn er gasten die sex hebben in en rondom het zwembad. Het is dus geen “ gay friendly” hotel, het is een gay hotel en als je hetero bent en geen moeite met gay’s hebt zit je daar toch niet lekker. Er zijn ook bisexuele personeels leden en die volgen je overal in het hotel en proberen je uit of je in bent voor het een of ander....zou dit hotel iedere hetero afraden, enige positieve was dat het ontbijt wel okay was.

goed maar niet super!
Door Rien op 07-11-2018

(voornamelijk) gay hotel, centraal gelegen, goede kamer, weinig opbergruimte voor kleding, prima ontbijt, diner buffet vaak te koud, geen wifi met Nokia Windows smartphones

Fijn verblijf
Door Kim Bremmer op 03-09-2018

De kamer was erg schoon. Elke dag werd deze ook schoongemaakt en werden er nieuwe handdoeken gebracht. Het ontbijt en diner waren beide erg goed! Vriendelijk personeel en iedereen is welkom.

Slecht!
Door Piet op 24-04-2018

Wij zijn hier geweest van 16-4-2018 tot 23-4-2018. We hadden het geboekt om dat het gay vriendelijk was... Nou je kan beter zeggen super gay en hetro vriendelijk... Personeel in restaurant kijkt dwars door je heen zien alleen de spanjaarden zelf. Op 1 meisje na die in het restaurant werkt, daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen super vriendelijk en behulpzaam spanjaard of niet. De eerste nacht heel de nacht wippende mensen om je heen verschrikkelijk! De muren zijn van gipsplaten dus je hoor echt alles... Bij het zwembad is het gezien en gezien worden. Lekker allemaal aan elkaar zitten vond het te walgelijk voor woorden. Bij uitchecken werd er niet gevraagd als ee het naar ons zin hebben gehad begonnen gelijk over geld, voelde me daar zo niet welkom.... Ook bij het zwembad knetterhard de muziek aan terwijl er heel weinig mensen lagen... Ik zal hier zeker niet meer heen gaan...

Super
Door Evert op 03-09-2017

Super hotel alleen jammer bij aankomst 8.00 geen ontbijt gaat de volgende dag pas in en je kan van af 14.00 op je kamer je hóeft geen zee zicht extra te boeken alle kamers hebben zee zicht

Soort hotel
Appartementenhotel