Puente Real
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Puente Real
Op zoek naar een zonovergoten vakantie direct aan het strand? Hotel Puente Real verwelkomt je met open armen! Hier geniet je van sprankelende zwembaden en een adembenemend strand op slechts een steenworp afstand. De perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie!
De Ligging
Hotel Puente Real pronkt met zijn unieke ligging direct aan de strandboulevard van Torremolinos, gescheiden van het prachtige strand door slechts een kustweg. Het bruisende centrum van Torremolinos ligt op ongeveer 2,5 kilometer afstand, makkelijk bereikbaar voor een dagje uit. Zin in een uitstapje naar Malaga? Na slechts 20 minuten treinreis ontdek je de charmes van deze stad. Het treinstation ligt comfortabel op 1,5 kilometer afstand en recht voor het hotel vind je openbaar vervoer. Voor reizigers is het ook goed om te weten dat de luchthaven op ongeveer 12 km afstand ligt.
Hotel Puente Real biedt een breed scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw, met in totaal 473 kamers. Met twee verfrissende buitenzwembaden en een kinderbad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols, is er genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van de zon. Naast zwemplezier biedt het hotel diverse sportmogelijkheden, een fitnessstudio, en voor de ontspanning een spa en massagebehandelingen. Voor de kleintjes is er een miniclub en een speelplaats, terwijl volwassenen zich kunnen vermaken in de disco of nachtclub. Met faciliteiten als een autoverhuur, medische dienst, en zelfs een eigen shuttlebus, zorgt het hotel ervoor dat je overal kunt komen en alles hebt wat je nodig hebt.
In Hotel Puente Real hoef je je geen zorgen te maken over eten en drinken; met een buffetrestaurant en twee bars, waaronder een zwembadbar, is er genoeg keuze. Kies voor All-Inclusive en geniet van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, naast snacks en geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken op bepaalde tijden. Voor een extra speciale ervaring is er ook All-Inclusive Ultra, die 24 uur per dag geselecteerde internationale alcoholische dranken aanbiedt. Of je nu zin hebt in internationale of nationale keuken, het restaurant van Puente Real staat klaar om je smaakpapillen te verwennen.
Vakantiegangers die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van parkeergelegenheid tegen betaling. Het hotel is rolstoelvriendelijk en heeft kamers die hiervoor geschikt zijn. De geaccepteerde betalingsmiddelen in het hotel zijn Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Ondanks enkele tegenvallers, blijft het personeel van het hotel het zonnetje in huis voor de vakantiegangers; hun onvermoeibare inzet en vriendelijkheid worden enorm gewaardeerd. Ook de ligging van het hotel, op slechts 5km van het centrum van Torremolinos, wordt gezien als een positief punt. Het zwembad, hoewel als klein beschreven, biedt verkoeling en plezier op warme dagen. Deze aspecten samen maken dat vakantiegangers toch lichtpuntjes kunnen vinden tijdens hun verblijf.
Liften
E-mailadres | |
Adresgegevens | 79 Playa del lido, 79, E-29620 |
Website |
Puente Real
Hotelkamers zijn verouderd, eten is koud en smaakloos.
Wij hadden een ALLiin vakantie geboekt , bij aankomst kregen we te horen dat je een gold optie kon nemen voor 32 € extra per dag voor twee personen, hebben dit niet gedaan , gaan ervan uit dat All in een All in is zoals beschreven op de site van Tui. Echter niets is minder waar, we mochten niet voorraan op terras gaan zitten, was voor gold, bijna geen coctails in de all in, moest gold zijn, ..... Als All imoesten op een andere locatie naast de bar refill doen van drank, geen service, ook dat pottensysteem trekt op niets , zo bied je je klanten geen goede service, moest zelf alles afruimen , ....
Dit was de slechtste vakantie die we ooit via tui hebben geboekt, dit is maar een 2 sterren waard en zeker geen 4 zoals op de site van tui. De reisleiding was ook niet zo vriendelijk, we gingen na een dag klagen over eten en kregen doodleuk te horen steek het in de microwave. pff belachelijk
Het enige positieve punt was dat het uitgebuite hotelpersoneel steeds vriendelijk was ondanks er duidelijk personeelstekort was en je steeds dezelfde mensen zag werken van s ochtends vroeg tot 's avonds laat. Verouderde infrastructuur, gescheurde lakens. Als je plaats wilt aan t zwembad moet je vanaf 7u beginnen aanschuiven voor opening om 9u. Regelmatig haar in het eten. Lange files aan bar en buffet(ook daar personeelstekort). Onverzorgd en smaakloos buffet. Ligging op 5km van centrum torremolinos. Je mag enkel op het buitenterras eten als je All in Gold er bij neemt aan 16 euro per dag per persoon. Dit terras was dan ook meestal leeg. Animatie was ook een flop. In 25 jaar reizen nooit zo teleurgesteld geweest. Nogmaals een pluim voor het personeel dat ten alle tijde vriendelijk en ten dienste van de gasten zijn.
Tip…. BLIJF WEG!!!
Het hotel is zwaar verouderd, het hotel stinkt en dat is nog maar zacht uitgedrukt. De lift is levensgevaarlijk, is klein en werkt van geen meter. De kamers zijn redelijk qua ruimte maar bij de eerste wip lagen we met het matras al op de grond. De schuifdeur op de kamer ging niet helemaal dicht wat vrij vervelend was door de drukte in de nacht. Het zwembad was ok maar veel te klein voor het aantal gasten. Plek voor een ligbed kon je proberen rond 6:00u in de ochtend. Maar dan….. het eten! Waar hebben ze deze kok opgegraven. Wat een ramp! Er zat geen smaak in en het was ronduit smerig. Onze dochter heeft zelfs geweigerd nog maar iets te eten in het hotel. Zelfs een gekookt ei wist men nog te verpieteren. Dan hebben we nog het All inclusieve gedeelte wat All not inclusieve bleek te zijn. Wat een drama.. ps het had wel iets om de hele dag met je eigen beker rond te lopen omdat het milieubewuster blijkt te zijn.
Het Hotel was perfect.
Alleen bij navraag bij de TUIT hostess daags voor vertrek, hoe laat wij werden opgehaald, werden wij door een zéér onvriendelijke Belgisch sprekende vrouwelijke TUI Hostess snauwend te woord gestaan. Uiteindelijk snauwde ze dat wij om 08.20u werden opgehaal;d en dat wij om 07.50u aan de Boulevard klaar moesten staan. Dus wij hebben dik een half uur voor joker staan wachten. Ook andere wachtende Engelse mensen hadden hetzelfde meegemaakt.
het hotel is aan vernieuwing toe. De kamers zijn aan de oude kant, water kwam uit de afvoer van de lavabo. gelukkig lag de ligging van onze kamer goed, dicht bij het zwembad, daarom moesten we niet aanschuiven voor de handdoek te leggen, onze handdoek lag klaar over de balustrade. liggen aan het zwembad was geen optie. dicht bij de poolbar en animatie. de animatie kon beter. de shows waren niet zo goed.
een dikke duim voor het team van de poolbar en ook pablo van het animatieteam.
het zwembad is veeeeeel te klein volgens het hotel.
het hotel ligt wel aan de boulevard dat was een pluspunt dan konden we gerust 's avonds nog een wandeling maken of iets lekker gaan eten. het eten was niet zo goed. er was alle dagen wel een ander thema, het eten was soms koud en de frisdranken en bier warm.
- € 293
Best Triton
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 318
Sol Guadalmar