Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtig gelegen18 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 514 Ga naar accommodatieCortijo del Mar
AppartementZeer schoon15 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 723 Ga naar accommodatiePierre & Vacances Village Club Terrazas Costa del Sol
Appartement13 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogiesp.p. vanaf€ 377 Ga naar accommodatieSol Timor
AppartementPrachtig gelegen27 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 593
Palm Beach Club
Een heerlijke vakantie gehad. Mooie studio, prima lokatie. Dicht bij strand, restaurantjes en supermarkt. Receptie van om 19.00 u gesloten. We hadden geen inlogcode gekregen bij onze boeking en konden dus niet naar de kamer. Gelukkig geholpen door een Spanjaard die ging telefoneren. Daarna een heerlijke week gehad. Er is een ruime bibliotheek aanwezig. Hier komen we zeker nog eens terug.
Momenteel renovatie bezig! Timmeren, boren met drilboor etc. Diverse kamers nog oud( interieur). Erg gehorig. Deuren van appartementen/studio's zijn zwaar en van hout. Zeer gehorig op gang en in kamers. Als je veel weg bent zul je er misschien geen last van hebben. Wij zijn hier ook om te rusten en dat kon hier niet. We zouden langer blijven maar gaan nu eerder naar huis. Net zoals ook anderen hier! Ligging is super. Snel bij strand, honderd meter en bij bushaltes div plaatsen. Om de 3 dagen schoonmaak en nieuwe handdoeken. Wasmachine niet in studio. Alleen 1 gezamenlijke. Receptiemedewerkers eerst heel aardig tot we alle punten van afgelopen 2,5 weken aangaven. Alles werd ontkend terwijl meerdere mensen zelfde ervaring hadden. In nacht veel overlast gehad van luidruchtige gasten. Er werd gezegd dat er nachportier is die alles controleert maar we hebben niemand gezien, konden niets melden.Slechte service bij feitelijke klachten! Triest!
Prima studio met balkon; eenvoudig maar netjes. Even vragen naar balkon met zon: wij zaten op schaduwkant, jammer. Op 2 minuten van strand/ zee/ supermarkt/ winkeltjes en restaurantjes. Alleen maar de trap op en bij de bushalte naar Malaga voor 1,70 pp.ongeveer 45 minuten. Aardige receptiemedewerkers. Om de 3 dagen schoonmaak en nwe handdoeken.
Palm Beach Club
Geen balkon, kunt nergens je zwembroek/handdoek drogen. Airco hangt in de woonkamer bij de slaapbank, slaapkamer is snik heet. Heel klein bed, met haren van iemand anders erin. Drie dagen met dezelfde handdoeken jezelf afdrogen. Staat nergens dat je maar 3 keer in de week schone handdoeken krijgt.
Ruime kamers. De elektriciteit was een paar keer kapot. Traag internet. Het hotel wordt gerenoveerd. RTL4 en NPO1 op tv. Fijne kookgelegenheid. Een paar keer per week schoonmaak, wanneer je lang verblijft. Boek in het hotel je verblijf, dat scheelt heel veel geld. De etages vanaf de 7e verdieping hebben zeezicht. Niet alle kamers hebben een balkon. Rondrijbus stopt voor de deur. Handig om boodschappen te doen bij de grotere supermarkten.
We zijn vorig jaar hier geweest is gewoon goed! Goede bedden en schoon. Beneden kan je ook heerlijk zitten als je terug komt van het strand, vriendelijke mensen. Het is op loopafstand van het strand. Ik zeg gewoon doen. Wij gaan dit jaar weer hierna toe. Er is alles magnetron gasfornuis koffiezetapparaat , waterkoker koelkast. En borden enz. Beneden een bakker met heerlijk stokbrood.
Palm Beach Club info
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- WisselkantoorBeschikbaar (1)
- LiftenBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- FietsverhuurBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- MassageBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
Afstand in meters