Tijdelijk geen boekingskosten

• Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Wil je op zonvakantie naar Spanje? Dan is MS Amaragua een ideale keuze. Het hotel ligt direct aan het strand. Je staat dus zo met je voeten in het zand, hoe heerlijk klinkt dat? In het levendige centrum van Torremolinos is er genoeg te beleven. Je hebt de mogelijkheid om gezellig te shoppen. Ook heb...

8.3FantastischScore uit 321 reviews

Goed ontbijt hotel neem geen half pension
Door Bert van der Ark op 31-08-2023

Het hotel op zich is in beginsel zeker 4 sterren waard zo ook de medewerkers, vwb eten was het ontbijt goed te noemen maar het avondeten is een regelrechte aanfluiting en dit hotel onwaardig gezien de eerdere ervaring in 2022 hebben we de 3 weken dat we daar waren buiten de deur gegeten. als reisorganisatie kunt u beter geen half pension meer aanbieden want dat kost u klanten want ook nu werd er zeer negatief door andere hotelgasten gereageerd op de kwaliteit van het diner. Verder hebben we grote problemen gehad met de handdoeken leggers die de avond van te voren al hun plaats reserveerde aan het zwembad hier werd wederom door het management niks aan gedaan ondanks de vele klachten hierover.Al met al is hotel Amaraqe qua avondeten en faciliteitenbegeleid beslist geen 4 sterren waard maar eerder 3 sterren dit kan en moet beter.

Goede ligging
Door Mel op 30-08-2023

Hotel heeft een prima ligging aan het strand en een heerlijk zwembad met tuin waar je wel handdoeken moet neerleggen. Personeel bij de receptie heel vriendelijk en gaven een topservice maar wat te eten bestellen bij het restaurant aan het zwembad is een moeilijk verhaal, we snappen dat als er misschien tekort aan personeel is dat het even kan duren maar 2 x geprobeerd wat te bestellen en na 20 minuten wachten maar de boulevard opgegaan nadat we eerst nog geprobeerd hebben om zelf aan de bar te bestellen maar daar werden we uitgelachen en voor leugenaar uitgemaakt. Verder is het gebouw waar wij in zaten verouderd met harde wiebelige bedden en douchen in een badkuip maar wel schoon. Er is geen Nederlandse zender op de tv en de airco kan s’nachts niet aan vanwege de herrie. Het ontbijt was redelijk maar het avondeten hebben we maar 1 keer geprobeerd en dat vonden we zeer matig met oud brood en koud eten.

Uitstekend hotel.
Door Familie Reisner op 17-08-2023

+punten: uitstekend hotel, perfecte/centrale ligging, vriendelijk personeel, goed maaltijden. -punten: ligbedden reserveren bij/rond het zwembad, hotel heeft heeft hierin geen beleid, wie het 1 komt.. dus heel vroeg handdoekje leggen voor de "beste" plekken, entertainment is matig, wekelijkse de zelfde formule/artiesten: niveau is matig, tijdens onze periode veel ouderen mensen in dit complex, die willen rusten zwemmen en liggen, er mag niet met een bal of luchtbed etc in het zwembad gespeeld worden, vrij statische bedoeling dus.

Zomer 2023
Door Lagas op 04-08-2023

Super hotel qua ligging inrichting; wij houden er van alles van marmer en super schoon! Personeel vriendelijk beleefd behulpzaam. Ontbijt echt voor ieder wat wils van gekookt ei tot yoghurt vers fruit etc div broodsoorten Enige minpunt de koffie sorry echt niet te drinken geen 1 variant allen blehhhh Mooie kamer schoon MET ligbad alleen helaas geen zeezicht/zijzeezicht gekregen maar verder top fijne bedden saam geslapen als roosjes! Wij keren zeker terug!

Heerlijk fijn hotel
Door Rene op 21-07-2023

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Onze hotelkamer was basic, maar schoon en vooral heerlijk koel. Van het ontbijtbuffet hebben we elke dag genoten. Ook bij het zwembad is het goed vertoeven. Helaas zijn er bezoekers die om 7 uur in de ochtend het nodig vinden om een bedje bij het zwembad te reserveren met hun handdoek. Jammer deze metaliteit. De locatie is perfect. Strand en de gezellige boulevard gelijk buiten het hek. We hebben een aangenaam verblijf gehad.

Super vakantie, mooi hotel
Door Esther op 14-07-2023

Super hotel, prachtige en gezellig locatie. Dichtbij torremolinos, Carihuela en benalmadena.

Ontbijt buffet prima, wel enorm chaotische personeel die drukte maken met niks. Personeel over het algemeen niet geheel aardig, meeste erg gehaast en geïrriteerd. Receptie wel enorm aardig. Aankomst en check uit kamers om te verkleden, en luggage-room

Zwembad same old handdoeken leggen niemand zeggen.....mensen rende om 06.30 al met handdoeken naar de bedjes, belachelijk! Handdoeken kan je huren, 10 borg.

Kamers degelijk, gedateerd maar super schoon... alles marmer, en netjes. Bedden vonden wij echt een zware zware tegenvaller, kneiter hard! De aparte bedden waren net een plank, onze reisgenoten hadden een 2persoons bed en die was zachter. We hoorde bij uit checken dat je een topper op de harde bedden konden vragen... a bit to late!

Maar alsnog, vaste torremolinos gangers, en Amaragua zeker voor herhaling vatbaar!!!!

• Aluasun Lago Rojo - Adults Only
    € 264

Aluasun Lago Rojo - Adults Only

7.8
    SpanjeCosta del SolTorremolinos

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Vik Gran Costa Del Sol
    € 245