Bajondillo
We hebben de beste aanbieders voor La Baranda voor je op een rij gezet:
La Baranda, mooi appartement in kleinschalig complex. Super ligging tov openbaar vervoer, supermarkt en strand. Vriendelijk personeel, bij vragen bieden ze gelijk hulp. Nederlandse eigenaar, voornamelijk Nederlanders op het complex. Zwembad is prima voor verfrissende duik na dagje eropuit. Enigste minpuntje, weinig parkeerplekken bij het complex. Je moet gewoon in de buurt ergens parkeren. Wij gaan zeker terug in het voor of naseizoen!
Rustig gelegen appartementencomplex. Je moet goed ter been zijn, want het ligt aan een hellende weg. Dicht bij strand en boulevard. Aldi en Lidl op loopafstand. Boodschappenkarretjes staan bij de receptie om te gebruiken. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Ons appartement was nog niet gerenoveerd, maar was keurig schoon en werd 2x per week schoongemaakt. Prima bedden.
Gisteren weer terug in Nederland na een heerlijke week La Baranda. Het was onze vijfde keer hier, en de zesde keer staat al in optie! Zegt genoeg toch? Sleutelwoorden; RUST, maar op een steenworp afstand bij de gezellige drukte en strand/boulevard van La Carihuela. SCHOON, VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM TEAM MEDEWERKERS, RUIM APPARTEMENT. Ga er gewoon heen en ervaar het zelf!
21 december kwamen wij aan in La Baranda en hadden het appartement voor 8 weken gehuurd voor het eerst zo’n lange tijd op dezelfde plek. Het pas gerenoveerde appartement beviel prima, alles is aanwezig en als je iets miste, werd er meteen voor gezorgd. De ligging is fantastisch, een paar minuten lopen naar de gezellige boulevard, de bus - of metrohalte en de winkels. In het complex kun je de hele dag van de zon genieten op het balkon of bij het zwembad. De luchthaven van Malaga ligt op een kwartiertje rijden. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hopen hier zeker terug te komen.
Heerlijk genoten met ons gezin in een gerenoveerd appartement. Appartement was prima in orde. De eigenaren en receptioniste waren supervriendelijk. Geen vraag is teveel. De locatie is ook prima, nog geen 5 minuten lopen naar het strand/boulevard. Wij komen zeker nog eens terug!
Internet | Beschikbaar |
24-uurs receptie | Beschikbaar |