7.8GoedScore uit 515 reviews

• Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

In het gezellige Carihuela ligt het mooie Adults Only hotel ROC Lago Rojo. Geniet in de whirlpool van een verkoelend drankje en een prachtig uitzicht. Of ontdek de bruisende badplaatsen Torremolinos en Benalmádena die op loopafstand van het hotel liggen. In ROC Lago Rojo ga je een prachtige vakantie...

7.8GoedScore uit 524 reviews

Perfect hotel
Door Bea & Leon op 12-09-2023

Prachtig hotel, heerlijk alleen volwassenen, geen rennende en schreeuwende kinderen tijdens je vakantie, dichtbij het centrum, service perfect, dichtbij het strand en boulevard. Tips om te doen: de markt met zo’n 200 kramen, het oude centrum erg mooi mooi met zijn smalle straatjes en oude huisjes, het plaatsje El Cavario met allemaal witte huisjes prachtig om te zien en doorheen te wandelen, de loopbrug moet je lef en geen hoogtevrees hebben, het is vreselijk hoog en smal en de brug beweegt, 3 uur bootreisje was bezienswaardig op het water. Het weer was heerlijk met briesje wind. Leuke restaurantjes en koffie huisje/barretjes. Al met al een heerlijke vakantie te vergelijken met Lanzarote.

Top verblijf!
Door Klasien op 24-08-2023

Prima hotel, ietwat gedateerd, maar je leeft toch buiten. Kamer en badkamer netjes en schoon. Heerlijke bedden. Ontbijt redelijk, maar diner is echt slecht. We komen hier zeker terug vanwege locatie.

Fantastisch
Door Aaltje Spoelder op 09-07-2023

Het is ons favoriete hotel en de ligging is fantastisch. Keer op keer komen wij hier terug. De bedden zijn super en de kamers zijn ruim. Wij boeken altijd een Superior kamer en dat bevalt ons uitstekend. Het personeel is altijd even vriendelijk en het eten is ook prima. De achtertuin door en je staat midden in het centrum en aan de boulevard.

G. E. W. E. L. D. I. G
Door Frits L op 02-07-2023

Wat een GEWELDIG HOTEL!! Mooie kamer met zeezicht, zeer vriendelijk personeel!! Goed ontbijt en alles op loopafstand. Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏼

GEWELDIG HOTEL!!
Door Frits op 30-06-2023

Wat een GEWELDIG HOTEL met vriendelijk personeel. Mooie kamers met goede bedden. SUPER ! ontbijt. Mooi zwembad op het dak en heerlijke bedjes , tevens kan je daar ook lekker lunchen en drinken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk verblijf gehad
Door N. te Wierike op 17-06-2023

Mooie grote kamer, heerlijk ontbijt, dicht bij het strand, restaurants en winkels. Nadeel, onze kamer lag aan de straat met veel containers. De hele dag/nacht heb je daar lawaai van.

Soort hotel
Adults only