La Barracuda
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ontbijt is het beste wat ik ooit gezien heb en heb in diverse 5 sterren Hilton hotels geslapen rond wereld. Dit is echt heel erg goed!!! Wij hadden half pension en je mag bij 2 restaurants eten. Een brasserie waar je een dagelijks menu hebt waar je paar dingen kunt kiezen per voor, hoofd en nagerecht en een Italiaan waar je van de kaart iets kan bestellen. Alleen de duurdere dingen niet. Van beide restaurants zou ik geen heel hoogwaardig eten verwachten. Het is ' gewoon goed' maar zeker niet bijzonder. Overdag gingen we ergens in de haven zitten op 10 min lopen. Kamer is ruim en schoon en er zit een flink balkon bij met luxe ligbed. Zwembad niet verwarmd, goede ligbedden, hotel is wat verouderd maar service is echt 5* waardig en maakt veel goed. Locatie is top. 1 sauna+klein sportzaaltje was fijn als extra. Voor 1200euro met 2en 8 dagen incl vlucht en half pension is thuisblijven duurder haha. Kan het iedereen aanraden voor een week!
Dit hotel heeft onze verwachting ruim overtroffen. Wat een fantastisch hotel. Wij hadden een familiekamer geboekt, en kregen een vertrek met 2 slaapkamers, 2 badkamers (met bad en toilet en 2 wasbakken) en daarnaast een gezellige woonkamer met keukentje en een groot balkon. De kamers waren zeer gezellig ingericht, met goede verlichting overal en heel goede bedden. In de woonkamer en op het balkon stonden verschillende fauteuils en banken, en tevens een grote eettafel zodat je zowel binnen als buiten kunt zitten. Het enige dat ontbrak in het keukentje is een koffiezetapparaat. Het ontbijt was helemaal geweldig. Ik heb zelden zo een uitgebreid ontbijt gezien met heel veel verschillende soorten kaas en vleeswaren, broodjes, beleg, croissants, gebakjes, pannenkoekjes en wafels, veel fruit en yoghurt, champagne, verschillende warme producten zoals bacon en worstjes, op verzoek kon je een eitje laten bereiden zoals je wil. Internet werkt top.
Heerlijk hotel met mooie suites direct aan het strand. Elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken en lakens.
De ligging is super. Je loopt in 20 minuten naar de haven van Banus en met 10 minuten loop je naar de Ocean Club.
Service is top! Wij werden midden in de nacht wakker door een bruiloft onder het hotel. Kregen wij zonder te hoeven zeuren een kamer voor die nacht op de 4e etage.
Heerlijk hotel aan het strand met mooi uitzicht. Wij zaten op de bovenste verdieping en hadden een geweldig mooie kamer. Elke dag werd de kamer schoongemaakt en opgeruimd. Schone handdoeken en elke dag schone lakens. Roomservice werd supersnel gebracht. ik zou er het liefst gaan wonen! In het hotel kon je in de avond pas vanaf 19uur eten. Wij waren met een baby dus aten we een op het strand (strandtent open tot 19uur). echt een aanrader! Jacuzzi op het dakterras was heerlijk! Begin mei, het was heerlijk weer.
Top vakantie. Geen negatieve dingen.
Dit is echt een prachtig hotel, ligt mooi aan het strand en dichtbij puerto banus. De kamers zijn groot (suite) en mooi. Dit hotel is zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog een keer terug.
Ben hier in mei met mijn partner geweest en hebben echt een heerlijk weekend gehad. Vanaf het moment dat we binnenkwamen tot het moment dat we weer weggingen hebben we genoten.
De kamers waren super ruim en luxe, super groot balkon/terras.
Op het strand hebben we ligbedjes gehuurd (15 euro per dag) en een biertje was 8,50 euro... Beetje prijzig, maar echt zo voor herhaling vatbaar!
Strandhotel | Beschikbaar |
Luxe | Beschikbaar |