8.1FantastischScore uit 8 reviews

Las Rosas

8.1FantastischScore uit 10 reviews

Ruim appartement
Door Anita op 29-08-2015

Ruim appartement met groot terras. In slaapkamer plafondventilator, de bedden slapen prima. Er verblijven met name jonge gezinnen uit Spanje, Frankrijk en Engeland. Dit betekent dat er veel kinderen in en om het zwembad met hun ouders vertoeven. Afstand naar het strand (enorme helling) en het centrum is een aardig eindje wandelen. De receptioniste spreekt slecht Engels en kan geen tips geven over wat je in de omgeving kunt doen, behalve de grotten van Nerja. Je moet het appartement zelf schoonmaken, schone handdoeken en beddengoed is 1 keer per week.

fantastisch appartement!
Door Jessica Oudenampsen op 31-07-2012

Wij zijn met vriendinnen afgelopen juni een week in Las Rosas verbleven, wat ons uitstekend is bevallen! De appartementen zijn zeer ruim, wij hadden een 7 persoons appartement met 2 badkamers en 2 zeer ruime balkons. Het zwembad was schoon en erg rustig, maar dat komt waarschijnlijk ook doordat het in onze tijd redelijk rustig was. Uitgaan kan in het centrum, een erg leuk plein met veel cocktailbars! Overigens is er op 10 minuutjes lopen ook een zeer gezellige Nederlandse kroeg! Het enige minpuntje is dat het toch wel een half uur lopen is naar het centrum, en ongeveer een kwartiertje naar het dichstbijzijnde strand.

heel mooi appartementencomplex
Door d.drouen op 18-07-2010

mooi appartementencomplex t.o. sportpark en overdekt zwembad

Las Rosas

Aanrader!
Door Erik de Groot op 11-04-2009

We hebben er een supertijd gehad. Prettig kleinschalig appartementencomplex met mooie, goed verzorgde tuin. De kamers waren erg schoon.

Verder was het personeel erg vriendelijk, waardoor je direct in een vakantiestemming komt.

We komen volgend jaar zeker terug.

aan te raden!
Door M. Reinders op 01-03-2009
Alleen gereisd

Las Rosas in Nerja is erg aan te raden. De reacties gelezen en was een beetje ongerust van te voren. Nou dat was nergens voor nodig. Ik heb het hier goed naar mijn zin gehad: - heel goed schoon - halverwege de week kwam er nog een keer verschoning van beddegoed en baddoeken - wasrekje dat ik nodig had werd meteen gebracht - rustige ligging - redelijke afstand Playa Burriana - grote supermarkt om de hoek - heel vriendelijke receptionist - mooie inrichting tuin met zwembad - leuke inrichting appartement - weinig last van buren - veilig en ruim parkeren - bushalte om de hoek Enige wat mindere puntjes: - keukeninventaris wat pover (geen theepot) - terrashek klemt bij warm weer Prima plek voor vooral wat rustigere vakantiegangers (behalve als je slecht ter been bent).

Door A. Verschoore op 01-02-2008
Gereisd met familie

Boiler is snel leeg en het duurt ongeveer een halve dag voordat die opgewarmd is. Anders had de beooredeling nog hoger geweest.

Soort hotel
Appartementenhotel