La Barracuda
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
4 dagen op resort verbleven. Wat een mooie kamers en een schoon park alles was goed. De bedden waren fantastisch en de studio hebben we nog nooit zo compleet gezien. Echt een aanrader. Park is gunstig gelegen, maar je hebt wel een auto nodig.
Wij zijn in de voorjaarsvakantie een weekje in Los Amigos Beach Club geweest. Het complex is erg mooi, t ligt erg gunstig tov uitvalswegen, andere dorpen en t strand. Zwembad is heel mooi, gesloten maar op aanvraag mag je toch ook buiten zwemmen. Service is gewoon top! Kamers zijn van alle gemakken voorzien en dan was de onze nog niet eens gerenoveerd.
Als je niks op dit complex te zoeken hebt, kom je er door het pasjes systeem ook niet in. Geeft een prettig gevoel.
Huurauto is idd aanrader!
Wij zijn hier in december 2 nachten geweest. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door de receptie, die ons informeerde over activiteiten in de omgeving. De bouw van het complex is nogal ingewikkeld en niet rolstoelvriendelijk. Het appartement zelf maakt alles echter goed. Werkelijk góddelijke boxspringbedden, dikke dekens (die hadden we nodig), zeer rijke inventaris, compleet uitgeruste badkamer, zelfs een wasmachine. Airconditioning gaf ook verwarming gelukkig. WiFi is wel belachelijk duur. Beschikt over 3 zwembaden: 2 buitenzwembaden (geen gebruik van gemaakt, buiten was het te koud) en 1 binnenzwembad. Binnenzwembad is lekker om even op te warmen, is ook erg schoon. Ligt aardig dicht bij het strand, maar wordt wel gescheiden door een grote weg. Wat mij ten slotte beviel, is de duurzaamheid van het hotel. Tegenwoordig is dat niet zo bijzonder meer, maar het geeft een hotel net wat extra draagvlak. Ik wil hier zeker nog eens in de zomer terug komen!
Vanwege verbouwing kregen wij een prachtig vierpersoons huis aan het (gesloten) zwembad. Zeer luxe. Lekker verwarmd binnenzwembad met whirlpool. Wifi veel te duur, 7 euro per mobiel per dag maar hebben dat opgelost door bij het Engelse sportcafe (straatje boven de beach club) een biertje te drinken met gratis wifi. In dit straatje ook lekkere restaurants waaronder een goedkoop en lekker Indiaas restaurant. La Teja viel ons tegen. Chagrijnig personeel en geen lekker eten. Voor veertig euro per week een auto gehuurd. Die heb je hier wel nodig. Marcella, Ronda en Nerja zijn aanraders.
veel Engelsen, gemoedelijke sfeer, elke avond live muziek vlakbij de appartementen, hoeft voor mij niet maar je kunt je er niet aan onttrekken. Ruime appartementen. Zwembad is erg weinig uren open.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 3 |