La Barracuda
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor La Cala Golf & Spa Resort voor je op een rij gezet:
Als je van golf houdt, ben je hier aan het juiste adres. Mooi zwembad met bar op het binnenplein. ontbijt zeer uitgebreid.
Om het hotel liggen drie hele mooie golfbanen dichtbij elkaar, met een mooie kleine oefenbaan. Voor deze locatie heb je wel een auto nodig als je nog andere dingen in de omgeving wilt doen.
Wat een fantastische locatie voor 3 schitterende golfbanen aan een mooi Hotel. Wij hebben elke dag gegolfd en er was geen hole hetzelfde de 1 nog mooier en uitdagender dan de andere met wijdse vergezichten. Personeel zowel in hotel shop clubhuis allemaal reuze vriendelijk hier voel je jezelf Gast. Wij hadden all inclusive geboekt en konden a la carte eten wat op een hoog culinair peil stond. Bijzondere gerechten bereidt met liefde dat kon je proeven. Kom hier zeker nog eens terug. Je moet wel vrij veel geduld hebben in de baan rondjes van dik 5 uur geen iitzondering. Maar dat ligt meer aan de kunde van andere golfers.
je komt er uiteraard om te golfen , want iets anders is er ook niet. maar voor golfers een waar paradijs, 3 prachtige , spannende en uitdagende 18 holes. kamers ruim , schoon , groot terras , beetje gedateerd. ontbijt uitvoerig met vriendelijk personeel. Het restaurant is van gemiddeld niveau met wel vriendelijk , maar geen vakkundig personeel. Als je uit eten wilt moet je toch de berg af , naar Marbella een dikke 20km. Tijdens de maand december zeer gunstige tarieven en we hadden toch nog 16 graden en een lekker zonnetje. wij komen hier terug want... we love golf !
Schitterende locatie. Super goed en mooi hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Golfbanen zien er alle 3 prachtig uit met mooie en uitdagende holes. Wij hebben ons hier 3 dagen zeer goed vermaakt, en kome graag nog een keer terug.
Adults only | Beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |