La Barracuda
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Voor de eerste keer in dit prachtige hotel waar alles van top tot teen is verzorgt. Wij zijn best al verwend met diverse vakanties. Ik begrijp de reacties van de vorige vakantievierders ook niet dat het avond eten niet in orde is. Tja als je alleen maar schnitzel wil eten met frites is dit niet de juiste plek. Half pension is zeker aan te bevelen. Ook het prijsniveau voor consumpties is gewoon redelijk, tussen de 3 en 4 euro voor een kop koffie of een cola, dat ben je in Nederland toch ook al gauw kwijt aan zee of in de randstad. Personeel is zeer attent en behulpzaam. Neem ook een taxi ongeveer € 15,- naar de jachthaven verderop waar de rijken der aarde hun bootje hebben liggen. Ook hier is het prijsgehalte voor een consumptie vrij normaal. Wat een echte aanrader is is het oude centrum van Marbella, je weet niet watje ziet allerlei kleine boetieks en horeca gelegenheden. Was echt een top vakantie wij komen zeker terug
Geweldig hotel ! Met alle luxe, hier kom je niks te kort. Top locatie aan de gezellige boulevaard. Wij komen hier zeker een keer terug. Een echte aanrader !!
Wij zijn nu 2 jaar achter elkaar geweest in Amare Beach en hebben alweer voor de derde keer geboekt. Supermooi hotel, fijn strand met beachclub, heerlijk eten en vriendelijk personeel! Echt een tophotel!! Love the Amare experience!!
Heerlijk hotel, zalige ligbedden, goede ligging en super service. Veel Belgen in het Hotel.
Het hotel heeft enkel nog nood aan een goede chef kok om lekker avondeten te bereiden, dit was voor ons het enige dat er ontbrak in dit werkelijk perfecte hotel. Het eten moet beter bereid en gekruid worden en zal dan ook op die manier beter presenteren en zullen er ook meer hotelgasten kiezen voor half pension. Nu gaat meer dan de helft van de gasten elders eten. Spijtig. Voor de rest mooie kamers, met zeer goede bedden, mooi restaurant en bar. Gezellige poolbar en zalige bedden aan zwembad en strand om volledig te relaxen. Hotel is ook zeer goed gelegen op 5 min wandelen van het oude stadje Marbella waar ge nog de typisch spaanse sfeer kunt opsnuiven, met regelmatig flamingo dansers op de grote markt enz..Ook makkelijk met boot of bus naar Puerto Banus of met auto naar Ronda of Malaga. Rondom een bestemming om naar terug te keren.
Wij boekten op aanraden van reisorganisatie dit hotel omdat we met ons hondje op vakantie wilde en in honden welkom zijn in het hotel, het heeft zelfs aparte hondenkamers . We betalen 10 euro per dag extra voor ons 5 kg zware hondje en vervolgens mag het nergens in het hotel aan de riem lopen!! Willen we ons via het hotel naar elders verplaatsen dan moeten we de hond tillen of in een reisbench vervoeren om met de hond door het hotel heen te mogen. Dat de hond niet mee mag naar het zwembad en dergelijke begrijpen we natuurlijk maar dat ze in het hele hotel niet aan de riem mag lopen is toch wel bizar!! Waarom dan honden toelaten in het hotel doormiddel van hondenkamers voor hondenbezitsters te creëren als je hond vervolgens overal in het hotel verboden is. Een ware flop dit hotel en onze 3 weken durende vakantie naar de maan..
Strandhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |