Laagste prijsgarantie
7.2GoedScore uit 5 reviews

Over Soho Malaga

Soho Malaga, een boetiekhotel waar elke vakantieganger zich direct thuis voelt. Centraal gelegen in Malaga, dicht bij het strand, biedt dit hotel een unieke mix van comfort, stijl en gemak. Ontdek de charme van Malaga vanuit een accommodatie die ontspanning en avontuur perfect combineert.

De Ligging

Soho Malaga geniet van een benijdenswaardige locatie in het hart van Malaga, slechts een steenworp afstand van het strand. Omringd door het bruisende stadsleven, liggen winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden binnen handbereik. De vakantiegangers hebben gemakkelijk toegang tot verschillende openbare vervoersmiddelen, waardoor reizen door de stad een fluitje van een cent is. Voor degenen die verder willen verkennen, ligt de haven op slechts 100 meter afstand. Het hotel is ook ideaal gelegen voor strandliefhebbers, met het dichtstbijzijnde strand op slechts 200 meter afstand. Tot slot, voor vakantiegangers die met het vliegtuig reizen, ligt de luchthaven op een comfortabele afstand van 5.0 kilometer.

Soho Malaga biedt uiteenlopende faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Bij aankomst worden bezoekers verwelkomd door meertalig personeel, klaar om te helpen met elk verzoek. Het hotel biedt niet alleen Wi-Fi toegang door het hele gebouw, maar ook handige diensten zoals een bagagedepot, kluis, en een eigen shuttlebus. Voor de actieve vakantiegangers is er een fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Het hotel beschikt over toegankelijke faciliteiten voor rolstoelgebruikers, inclusief aangepaste kamers en liften, en zorgt daarmee dat iedereen een comfortabel verblijf kan genieten. Daarnaast is er een garage en parkeerplaats voor bezoekers die met de auto komen.

In Soho Malaga begint elke dag goed met een heerlijk ontbijt, dat energie geeft voor een dag vol avonturen. Bezoekers kunnen genieten van diverse gastronomische voorzieningen, waaronder een sfeervol restaurant, een gezellig koffiehuis, en een bar waar heerlijke drankjes geserveerd worden. Deze opties bieden een breed scala aan culinaire ervaringen, passend bij elk moment van de dag.

Soho Malaga is uitgerust met faciliteiten voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, waaronder rolstoeltoegankelijke kamers en badkamers. Houd er rekening mee dat het hotel mogelijk niet standaard geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking, maar we staan altijd klaar om te helpen met specifieke verzoeken. Het hotel accepteert gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard voor betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

Website

7.2GoedScore uit 5 reviews

Super
Door Sasja op 10-09-2019

Echt een heel goed hotel, mooie kamers, schoon, vriendelijk personeel en zeer centraal gelegen

Kamer en ligging geweldig, medewerkers minder
Door Joelle op 08-06-2019
Alleen gereisd

De kamer was klein maar comfortabel en goed schoon! Perfecte ligging, heel dicht bij het centrum. De medewerkers (niet allemaal) van het hotel kwamen erg verveeld over, ook het ontbijt in het cafe ernaast was minder maar niet slecht. Al met al zeker een dikke voldoende met name door de kamer en de ligging.

Service om te huilen!
Door Sabine de Munk op 13-03-2019

Ik heb een nare smaak overgehouden aan mijn verblijf hier. Toen we aankwamen was er geen warm water. Een half uur later was er helemaal geen water meer. Op onze vraag wanneer dit er wel zou zijn, zei men: geen idee. Het was ons probleem, kort gezegd. Toen we de dag van vertrek echter te laat uitcheckten, wilde de receptionist ons een volledige extra nacht in rekening brengen. Toen ik aangaf dat ik bijna 2 dagen zonder water in dit hotel had verbleven en daar ook de volle prijs voor had betaald, dus een restitutie wilde hebben, werd hij enorm pissig en onbeschoft. En we kregen onze bagage niet terug. Hij was dreigend en ontzettend onvriendelijk. Het is dat mijn dochter ernaast stond en ik mijn bagage terug wilde hebben dus ik heb betaald. Maar dit heb ik nooit eerder meegemaakt in een hotel. De kamers waren prima, iets te weinig raam en geen airco. En water zou fijn zijn.

Prima hotel voor stedentrip
Door Prop op 29-10-2018

Leuk boutique hotel, centraal gelegen in de stad Malaga. Uitstekend hotel voor stedentrip.

Uitstekend
Door Gonda op 12-06-2018

Prima stadshotel, perfecte ligging
mooie kamer(nr 206) met prima bedden en fijne badkamer met prima douche
Ontbijt goed en aardig personeel
Alles op loopafstand en 15 minutn lopen naar strand waar ligbedden met parasol te huur zijn voor EUR 5,= per dag.
Ik zou zo weer voor Soho Boutique Malaga boeken

• Best Triton

€ 290

Best Triton

7.9
    SpanjeCosta del SolBenalmádena

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Best Siroco

€ 241