Bajondillo
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
ik had een 3 kamer appartement 201 op de hoek van de straat. Bedden waren zeer goed, zeer groot balkon 6x2.5. Aan de drukke straat, maar met de deuren dicht hoor je niets. Rustig en schoon complex. Zwembad is voor een uurtje leuk, maar dan heb je het wel gezien. Strand en centrum beiden 3 min. lopen. Treinstation voor naar torremolinos en malaga 5 min lopen. Onder het complex zit supermarkt die elke dag heerlijke verse warme stokbroodjes verkoopt
Het appartement vonden wij echt geweldig..alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Dat er niet elke dag schoon gemaakt werd vonden wij totaal geen punt om dat je makkelijk met de artibuten zelf schoon kon houden... Ligging was zeer centraal en het voordeel van de ligging is dat het 's avonds heerlijk rustig is.Winkels en strand op korte loopafstand zeer goed te doen.... Het zwembad wordt erg goed onderhouden elke dag .....en de ingang en lift dat ruikt al heerlijk als je binnen komt.Top locatie waren zeer happy mee. Zeker een aanrader....
Magnetron , wasmachine , oven 2 kookplaten en groot balkon gratis airco en wifi. Vriendelijke receptie (beperkt open ) kluisje a 1,50 per dag Borg 100 euro na inspectie retour. Zuma van de receptie is in geval van nood 24 u bereikbaar en erg voorkomend. Kortom alles voor een aangenaam verblijf
Ruim balkon, bedden goed! Keuken compleet en alles netjes, maar de ingang is via een code via de deur te bereiken, de "receptie" zit aan de kopse kant van het gebouw, als de dame daar ons niet had geroepen ,hadden we met vraagtekens gestaan..hoe kom je binnen? Gelukkig wachtte ze op ons en liep mee naar boven om alles te laten zien. Zwembad is armoe, lijkt nergens op en ongezellig! Maar in een paar minuten ben je op het strand Uitzicht is op andere gebouwen, niet mooi, maar dat heb je als je in een zijstraat terecht komt, wat we wilden boeken was vol. Dit was 2e keus, maar wel naar ons zin gehad! Bij vertrek konden we de koffers kwijt bij de dame in het kantoortje, en was er idd op afgesproken tijdstip om ons de koffers weer te geven voor dat de bus kwam om ons naar het vliegveld te brengen, super service! Wel een tip voor de Yamasol leiding: haal die haveloze gordijnen weg die naast het kantoortje hangen, in het pand wat te huur staat, ziet er niet uit! Al met al een fijne vakantie gehad!
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |