Tijdelijk geen boekingskosten

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Ervaar een geweldige vakantie in Spanje bij Sunset Beach Club. Van zonnen op het strand tot water volleyballen in het zwembad: je gaat je bij Sunset Beach Club zeker niet vervelen. Het personeel staat graag voor je klaar en bij de verschillende barren en restaurants kan je heerlijk eten. Zien we jou...

8FantastischScore uit 56 reviews

Fantastisch
Door Melanie op 15-08-2018

Een mooi verzorgd aparthotel direct aan t strand. Prachtige omgeving.

Leuk appartement wel erg groot
Door Wm op 11-08-2017

We hebben hier 10 dagen verbleven.Dit appartement is erg netjes en schoon.Alles is aanwezig zelfs een oven.In het complex zit een supermarkt maar deze is heel erg duur. Aan de overkant van de weg is een supermarkt met normale prijzen.Ja er zijn heel erg veel engelse.wij vonden dat geen probleem. Een hotel alleen met nederlanders zitten wij niet op te wachten. Ja het is gehorig maar dat heb je in ieder complex waar je bovenburen hebt.Iedere dag zuivere handdoeken en wordt er gepoetst. Airco werkt perfect in beide kamers.Het enige nadeel vond ik de bedbank. Deze lag niet fijn. Zwembad was goed , alleen erg druk. Wij lagen aan het strand en het was daar goed vertoeven. Je hebt binnen 10 minuten lopen heb je heel veel restaurantjes aan het strand liggen. Aan de overkant van het complex een burger king.Als je langs het strand blijft lopen heb je.Na het Rode kerkje een soort boulevard met heel veel restaurantjes .We hebben een goede vakantie gehad en weinig te klagen over het complex.

Dit nooit meer!
Door Berry korver op 10-05-2016

Waardeloos hotel dat zich vooral richt op bruiloften en vrijgezellen feesten, waardoor je veel last hebt van dronken en luidruchtige mensen zowel overdag als s'nachts. Het ontbijt is niet gevarieerd, Het is vooral gericht op Engelse. De ligging van het hotel was voor ons ook niet ideaal, het staat op de grens van benalmadena waardoor bijv de loopafstand naar de gezellige haven al snel 25min lopen is en de taxi kosten naar de haven 15€ zijn. Wij vonden de omgeving geweldig en komen hier dan ook zeker terug maar dan in een klein hotel of huur appartement.

Nooit meer
Door Christel op 09-05-2016

Door de weeks prima hotel, in het weekend vol met dronken Engelsen, herrie en dat gaat de hele nacht door.

Geweldig hotel!
Door Familie klinkhamer op 06-12-2014

Wij zijn zeer lovend over dit hotel. We zitten er een week en zijn echt over alles tevreden. Voor ons is dit de tweede keer in dit hotel. Vriendelijke behulpzame medewerkers., schone kamers,in één Woord geweldig! Zeer een hotel om aan te bevelen. Wij hebben een kamer op de 14 de etage, met een waanzinnig uitzicht op de zee. Het is heerlijk wakker worden en ontbijten. Er is een supermarkt in het hotel voor de belangrijkste bodschappen. Aan de overkant supermarkt Supercor. De bus naar Malaga stopt min of meer naast het hotel. Voor 1,65 brengt bus 110 je naar Malaga. Wij komen zeker weer terug de komende jaren. Wij zouden met gemak hier een paar maanden kunnen vertoeven.

Mooi verzorgd en netjes complex
Door Bianca op 04-10-2013

Wij zijn hier eind september voor 6 dagen geweest. Via touroperator een last minute geboekt. Bij aankomst bleken alle 'standaard' kamers vol te zijn, waardoor wij een suite kregen, een extra grote kamer. Het zag er allemaal netjes en verzorgd uit. Keukentje met koelkast, kookplaat en oven. Wij hadden uitzicht op zee, dit is wel het mooiste. Aan de andere kant van het gebouw zit je aan een drukke weg of in een bedompte hoek waar weinig zonlicht komt. Er komen veel Engelsen, hier is ook alles op gericht. Wij hebben hier geen probleem mee gehad, want we wilden toch alleen maar relaxen. Zwembad zag er keurig uit. Buiten het seizoen zijn er voldoende bedjes. In het complex zit een klein supermarktje (duur) Aan de overkant van de weg zitten 2 supermarkten. Restaurantjes aan de boulevard van Benalmadena vonden wij wat ongezellig. Haven is levendig. Torremolinos is per bus makkelijk te bereiken +- 15 min, hier ziet het er wat gezelliger uit.

• MS Aguamarina
    € 301

MS Aguamarina

8.7
    SpanjeCosta del SolTorremolinos

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Toboso
    € 266