8.2FantastischScore uit 13 reviews

8.2FantastischScore uit 13 reviews

Super hotel
Door Jan Bergez op 02-11-2019
Alleen gereisd

Echt een hotel om tot rust te komen, een mooie kamer met inloopdouche, een waterkoker om koffie of thee te drinken, een goed bed , lekker eten voor elk wat wils , niet uitgebreid, maar allemaal heel lekker en fijn ,het personeel is vriendelijk en discreet, mogelijkheden voor een sauna , hamman of een massage, dichtbij de bushalte voor Malaga of Torremolinos, iets ouder publiek, heb ervan genoten en ben heel relaxed, gewoon doen

Fantastisch hotel
Door Gunter B op 22-07-2018

Fantastisch hotel met zeer vriendelijke mensen die het zijn gasten volledig naar de zin wil maken we hadden een probleempje met de airco en dit werd meteen opgelost, het eten was fantastisch met veel afwisseling en showcooking, zeer proper hotel met moderne inrichting en wat een rust straalt dit hotel uit dit is echt genieten, mooi zwembad met voldoende ligzetels en een mooi uitzicht, de bus stopt net naast het hotel en het hotel ligt in de levendige buurt met restaurantjes en bars en winkeltjes

Goed, maar rustig
Door Griet op 28-07-2017

Bij onze aankomst en check-in werden we aan de balie verrast door een Vlaams sprekend meisje die zeer behulpzaam was. We kregen een mooie kamer op het tweede verdiep, met goeie airco en wifi, maar met geen uitzicht op het zwembad. Onze kamer had wel zicht op de zee maar we keken onderaan uit op het dak van het binnenzwembad en nagebouwde kasteelmuren/gebouw dat leeg stond. De hoofdingang van het hotel ligt aan een zeer drukke straat wat wel voor geluidshinder kan zorgen als je kamer aan deze zijde van het hotel ligt. Het viel op dat er tijdens onze aanwezigheid in het hotel veel oudere mensen logeerden. De geschatte gemiddelde leeftijd moet 65+ geweest zijn en meestal Engelsen. Naar het einde van onze vakantie vertoefden er gelukkig wat meer jongere mensen. Het hotel is m.a.w. afgestemd op zulk publiek en dat blijkt ook uit de shows die er ’s avonds werden georganiseerd. Aan het zwembad viel niks te beleven, geen muziek, geen animatie met uitzondering van auqagym voor ouderen. Op het ontbijt en diner viel niets op te merken. In het restaurant was er tijdens het diner steeds jazz muziek te horen wat ik na enkele dagen niet meer aangenaam vond. Het eten was voor ons voldoende uitgebreid en lekker. Tijdens het diner is een lange broek voor de heren verplicht. Helaas hier ook handdoeken leggen om de betere plaatsen aan het zwembad te bemachtigen. De ligging van het hotel was prima, aan het strand, op wandelafstand van de drukbezochte haven, vlakbij bushaltes van waar je uitstappen kan maken. Zowel Marbella en Malaga zijn vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Wij hebben ons verblijf als positief ervaren. Zoek je rust en vind je de aanwezigheid van ouder publiek niet storend dan zal je het hier naar je zin hebben. Ben je op zoek naar vertier en animatie in het hotel dan zal je waarschijnlijk niet tevreden zijn.

Niet voor herhaling vatbaar
Door Costermans Etienne op 12-02-2017

De ligging was goed. Vlak aan de wandelboulevard en op wandelafstand van de jachthaven. Mooi strand. Dichtbij bus en taxi halte. Het hotel daarentegen viel voor ons tegen. Douche in ligbad achter glazen scherm was voor ons heel moeilijk om in en uit te stappen. Handsproeier zakte steeds naar beneden. Parket in kamer kraakte enorm bij elke stap. Wat betreft het eten: Ontbijt goed, avondeten kon veel beter. Vriendelijkheid van het personeel was ver zoek, ondanks fooi! Het merendeel van de gasten waren Engelsen. Volgende keer zeker ander hotel..

Niet aan te raden
Door Plovie Fernand op 05-02-2017

Volledig Engels bastion. De keuken is dan ook volledig afgestemd op het Engels clienteel. De bufetten zien er spectaculair uit op de fotos maar zijn in werkelijkheid zeer beperkt en bedroevend. De keuze van brood bij het ontbijt is heel beperkt, het dessertbuffet ook, eentonigheid troef. Wij hadden een kamer met zeezicht, extra veel voor betaald met als resultaat: een kleine kamer, zeer slecht afgewerkt, spleten en kieren in het laminaatparket. Overal vlekken op de deurstijlen, de afdichting rond het bad was quasi onbestaande met als gevolg:schimmelranden. Het personeel is er heel vriendelijk en behulpzaam wat dan weer de teleurstelling verzacht. Bvn op tv bekomen na een krachtig protest bij de touroperator-medewerkers. Kortom: niet voor herhaling vatbaar.

Zeer goed hotel, voor herhaling vatbaar
Door Tommy op 04-09-2016

Alles aan dit hotel klopt gewoon. Het eten was zeer lekker en gevarieerd, wie hier zijn ding niet vind zal het nergens vinden. De kamer zijn zeer verzorgd en ruim. De locatie was langs de kustpromenade kortbij de jachthaven. Het klopt inderdaad dat er veel Engelse medebewoners zijn maar aangezien het een adult only hotel is was het heel rustig en aangenaam. De animatie was Engels gericht maar wij werden ook altijd uitgenodigd.De laatste avond vertrok ons vliegtuig zeer laat en mochten we met de complimenten van het hotel gratis dineren.Kortom, wij komen hier zeker nog terug.

Soort hotel
Adults only