Tijdelijk geen boekingskosten

• Sportfaciliteiten

7.5GoedScore uit 10 reviews

Goed, rustig, centraal, mooi
Door T.Zamiatina op 17-01-2016

3 weken leuk doorgebracht in deze mooie accomodatie met groene tuin. Leuke centrale ligging naast het park, groot zwembad, lekker eten in het restaurant, leuke animatie (zeer kleinschallig, maar 1-2 uur per dag), mooie schone appartement. Dichtbij het strand (2 minuten lopen). Wij willen hier zeker weer verblijven.

Redelijk
Door Birgit op 11-05-2014

Receptioniste erg vriendelijk! Kamer was nog niet klaar en kregen we kamer in tegenovergelegen Royal Oasis Club at Benal Beach. Ruime kamer verder niet zo heel bijzonder. Keuken geheel ingericht en er zat een wasmachine op de kamer. Je kunt voor langs de weg gratis parkeren. Mooi zwembad maar voor een ligbed moet je apart betalen. Supermarkt ligt zo'n 800 meter de weg omhoog. Je kunt onder de winkel in de garage parkeren maar deze is wel heel erg smal.

Prima plek
Door Henk op 05-01-2011

Centrale ligging, vlak bij het strand en een groot park. Wij hadden een ruim 3 - kamerappartement met een balkon en trap naar een groot dakterras. Niet te ver van Malaga vliegveld.

Pueblo Quinta Dos

Prive appartementen complex op zeer goede locatie
Door Marcel Sikkema op 16-10-2009

Dit complex is een echt aanrader. Goede prijs / kwaliteit verhouding, veel ruimte in het appartement en een groot balkon!! Vlakbij het strand!!

Door Rendali op 15-08-2006
Onbekend reisgezelschap

3 kakkerlakken, een zeer vette slaapbank, en een vreemd onherkenbaar insect uit de ijskast, en een zeer klein balkon verder, werd het zeer zeker tijd om te gaan. Jammer. Dit was geen plezierige vakantie. Zeer jammer!

Door Henny op 16-05-2006
Onbekend reisgezelschap

wij zijn een aantal jaren geleden in dit app. geweest we hebben het heerlijk gehad mijn ouders hadden een app. met dakterras geweldig. ik zou nu alleen niet meer weten bij welke touroperator je dit app. nog kan boeken.

• Bajondillo
    € 226

Bajondillo

8.1
    SpanjeCosta del SolTorremolinos

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Stella Maris
    € 234