/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F7327%2FDSC_043.webp)
SENTIDO Benalmadena Beach
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
In Hotel Best Benalmadena in Spanje zijn de buffetten altijd gevarieerd. Vanaf je ligbed aan het zwembad of je ruime kamer heb je uitzicht op zee. De bedden in de kamers liggen goed. Jong en oud worden dagelijks vermaakt door het animatieteam. Dit hotel ligt op een rustige locatie maar er is een bus...
Kamer oke Wel gehorig Eten wel veel maar slecht Niets is op temperatuur Beleg ligt te zweten
Hotel is sterk verouderd; zowel de kamers als het gebouw. Liften functioneren niet naar behoren. Het duurt erg lang voordat je in de lift kunt. Zwembad en ligplaatsen erg klein voor het aantal gasten. In de omgeving is niet veel te beleven. Voor het hotel is de bushalte. Wij hebben gebruik gemaakt van de taxi wat prima gaat en niet duur is. Animatieteam overdag is niet uitnodigend en is in het Spaans wat jammer is. Animatie in de avonduren was goed. Klein stukje lopen vanuit het hotel is een prima strand met fijne ligbedjes. Het eten in het hotel is prima. Zowel het ontbijt, de lunch en het avondeten waren zeer goed. Elke avond komt een ander land aan bod, soms met live muziek. Personeel is erg vriendelijk en werken hard. De hygiëne in het hotel is goed. Er wordt goed en grondig gepoetst. Wij hebben een prima vakantie gehad.
-liften zijn best traag -avondeten was niet altijd gevarieerd, maar wel lekker - niet gelijk aan de boulevard, maar daardoor ook weer een pluspunt. Want veel meer rust!
Het is moeilijk om een beoordeling te geven.We zijn niet lastig maar verwent. We vonden het een goed hotel maar geen 4* waardig. Ze laten op veel vlakken steken vallen, vooral horeca.Er staat bv aangegeven dat mannen tijdens het diner een lange broek moeten dragen. Vervolgens is er niet in het wit gedekt en zijn er enkel "rotan" placemets, drinken wordt neergezet! Het eten was goed van smaak en ook warm, echter "ontbreken" er gewoon dingen. 1 smaak soep, geen dressing behalve olie voor de salade. Dan is er eindelijk cocktailsaus, is het flesje leeg wordt het niet aangevuld. De joghurt wordt niet bijgevuld. Het hotel heeft een winterbreak van 3á4 mnd. Achterstand in onderhoud; beschadigingen, vuile ramen, achterstallig verfwerk, gras niet gemaaid. Er ontbreken gewoon een aantal kleine details, vragen naar je verblijf of goede reis wensen net dat kleine beetje extra. Ligging perfect aan het strand, wel bergop. Ruime kamer prima bed!
Best hotel Benalmadena is een echt familie hotel. Gezellige animatie als je daar behoefte aan hebt. Het eten is uitstekend, ik had half pension wat ideaal was. Gigantisch veel keuze ook wat ontbijt betreft! Had een kamer met zeezicht, prachtig! De medewerkers van het hotel werken allemaal keihard! Het ligt wel wat uit het centrum maar het is heerlijk wandelen s,avonds. Dikke pluim voor dit hotel dat zijn BEST doet het voor iedereen naar hun zin te maken.👍
De ligging is in een erg leuk dorpje, vooral de haven, dit ligt alleen wel een eindje lopen van het hotel af. In de directe omgeving zijn maar een aantal winkeltjes en is verder niet zoveel te beleven. Met de bus ben je tevens wel goedkoop en snel overal! Het eten vonden wij erg vaak hetzelfde en op een gegeven moment totaal niet lekker meer. Het ontbijt was wel elke ochtend hetzelfde, maar er werden verse pannenkoekjes en ei gebakken. De kamers zagen er een beetje oudbollig uit, maar werd wel goed schoongemaakt. Bij ons deden alleen de eerste dag de airco en kluis het niet. Dit werd wel gelijk opgelost nadat we bij de receptie waren geweest. De tweede dag hebben wij wel 15 minuten vast gezeten in de lift. Hierdoor zijn we daarna niet meer erin geweest. Al met al een prima hotel, maar het eten is een zeker verbeterpunt. De mensen waren wel vriendelijk en deden hun best om het naar je plezier te maken.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 2003 |