Bonterra Park
Centrale verwarming
Adresgegevens | Partida Rabdells 96, 46780 |
Azul
Kleinschalig en rustig.
We stonden aan de receptie van de ernaast gelegen Eurocamping. Omdat de receptie tot 3 uur gesloten was , besloten we om een strandwandeling te maken. Vanaf het strand zagen we camping Azul, kleinschalig en rustig.
We werden vriendelijk te woord gestaan en konden een plaats uitzoeken vlak achter de duinen.
Heerlijke fietsomgeving.
Voor de Nederlandse begrippen een mooie Spaanse strandcamping. Nette, goede sanitaire voorzieningen en goede schoonmaak. Een leuk barretje op de camping voor een drankje. Op het strand grenzend aan de camping strandwacht. Goede ontvangst bij de receptie. Er is een klein winkeltje aanwezig maar minimale aanwezigheid van levensmiddelen daarvoor moet je naar Oliva op 5 min afstand.
Camping pal aan het strand. Plekken zijn heel wisselend qua grote. Wij zijn hier 4 nachten geweest en hebben genoten van de sfeer, kleinschaligheid, het schone sanitair en het strand.Op de dag van vertrek zakte onze camper weg in een zachte plek in het zand. We zijn, zowel door de gasten als door de camping zelf, enorm goed geholpen om er weer uit te komen (dat was best ingewikkeld).Wij vinden dit een hele fijne camping waar hele prettige mensen werken!
Leuke kleine camping, aan het strand. Wij houden van rust en stonden op het tweede gedeelte van de camping, waar niet zo veel mensen willen staan. Wij hadden graag 5 maanden per jaar hier gestaan, maar door het gedrag van de dames bij de receptie zullen wij hier niet meer komen. Uitleg: wij hebben op dit veld met 18 plaatsen twee maanden gestaan, met nog 3 andere stellen, verder helemaal leeg. Aangezien de plekken klein zijn, wil je de auto niet voor je voortent en parkeerden wij op een andere plaats. Constant moesten wij de auto verplaatsen op eigen perceel. Wij hadden een parkeerplaatsje bij de toegangspoort gevonden en toen hebben de dames er maar een briefje op geplakt, dat wij 5 euro per dag moesten betalen voor die plek en 18 euro als we op een perceel gingen staan. Ongelofelijk niet klantvriendelijk in bestaande situatie, dus jammer genoeg gaan wij niet meer.
Playa, bar y miniclub agradables.
En el bungalow no se incluye el consumo de luz ni tampoco incluye las sábanas.
Tampoco hay wifi gratis!!
Es la primera vez q me pasa
mos estado una semana en junio del 2016. Es un camping pequeñito con acceso directo a la playa. Cuenta con unos baños principales que estan bien y otros prefabricados bastante cutres; eso si, muy limpios.
Las parcelas y los bungalos están todos revueltos, no hay espacios diferenciados. Parcelas con sombra hay algunas. Son de tamaño medio y es obligatorio dejar el coche dentro de la parcela ya que no hay aparcamiento en ningún otro sitio .
Entre semana estuvimos muy a gusto; el fin de semana el camping se llenó y con tanta gente un poco incomodo. Tras el finde las calles quedaron con basura por la gente incivilizada q lo tiran al suelo y tras comentarlo en recepción aquello siguió igual, no lo limpiaron.
Las chicas de recepción unas secas, que poquito agradables.
El chiringuito esta bien y son muy majetes.
El supermercado es muy básico, hay cuatro cosas y caras