Bonterra Park
We hebben de beste aanbieders voor Bonterra Park voor je op een rij gezet:
Wasmachine
Adresgegevens | Avenida de Barcelona 47, E-12560 |
Bonterra Park
Na een bezoek aan Martha herleef ik, een heel aangename peeling massage. En de camping is top
Een heerlijk verblijf gehad in de Lavanda Villa! De villa was heel schoon, alle benodigdheden zoals keukengerei waren aanwezig. Het park ligt dicht bij het strand en verschillende supermarkten. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben de openbare toiletruimte niet gebruikt omdat wij in een villa verbleven, maar ook dit zag er erg schoon en netjes uit. Er is een mooi zwembad met voldoende ligplekken. Wij hebben echt genoten!
Bonterra Park
Op deze zeer nette camping worden covid regels goed nageleefd. Een bord buiten het sanitair geeft met rood en groen licht vrije units aan. Veel zeepdispensers en om de 2 uur schoonmaak. Het zwembad wordt elk uur ontsmet. Als je bereid bent om iets verder te rijden dan de uitgemolken Costa Brava , kom je in een schitterende omgeving met veel mooiere stranden. De schoonste camping en ze vriendelijke mensen. Stemmen bungalows, horen chalets en kampeer plekken, alles op 300 m van het strand en 3 min lopen van stadje via mooie levendige boulevard met oude Spaanse villa's en restaurantjes.
mooie camping aan de rand van Benicassim, met 4 toiletgebouwen (2 recent vernieuwd) Uitstekende wifi, goed eten in het restaurant (3-gangen dagmenu + drank €12,90), maar..
Over geld gesproken, geen Acsi tussen 16/4 en 5/5, maar als je "gewoon" betaalt is het bij 6 overnachtingen of meer ook €20 ongeacht welke plaats (!). Jammer, nu laten NL-ers het massaal afweten