Medium Valencia
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wij zijn hier 1 week geweest o.b.v. halfpension. Men richt zich met name op Spaanse gasten. Toe wij er verbleven waren er Spaanse ouderen en Spaanse gezinnen met jonge kinderen. Zwembad met uitzicht op zee is heerlijk. Het eten kan gevarieerder. Dit komt, denken wij, omdat er weinig tot geen andere nationaliteiten in het hotel verblijven. Maar in Alcossebre zijn genoeg restaurantjes waar je tegen redelijke prijzen goed kan eten. Het personeel is vriendelijk, aan de receptie spreekt men redelijk tot goed Engels.
We kregen een kamer vlak boven de personeelsingang.gevolg vanaf s morgens tot s avonds veel lawaai.Na 2 dagen een an,dere kamer gaan eisen ,deze wos ok.Het eten was altijd lauw,de frieten vettig en helemaal niet warm.heb geprobeert om de temp van de bain marie in het restaurant te verhogen maar die stond al op max.personeel zei dat er niks aan te doen was.Een 4 sterrenhotel dat voor ons amper 3 sterren waard is.Gelukkig hadden we een belangrijke korting via de touroperator en is de prijs-kwaliteit aanvaardbaar.zonder korting helemaal niet.gelukkig bleven we hier maar 5 dagen.
Een heel proper en modern hotel . Zwembaden zijn veel kleiner dan verwacht. Rustige buurt ,dicht bij het strand. Een klein half uurtje wandelen naar het centrum. Eten was lekker ,maar soms had het niet warm. Hebben dit aan de kok gemeld en dan was het warmer. Dessert was bijna elke dag hetzelfde maar lekker. Heel vriendelijk personeel. Pluspunt zijn de wasmachines en droogkasten ,helemaal gratis . Nog een troef van het hotel was dat ze om 12 u langskwamen met warme hapjes en om 17 u met meloen.
Zeker zijn 4 sterren waard. Vlakbij strand. Enkel spijtig dat er geen Engelse ,Franse of Nederlandse informatie was voor bv. markten, excursies, omgeving,... 99 % van de toeristen zijn Spaans. Geen probleem, die houden siesta en heb je de zwembaden alleen. Animatie int Spaans, voor ons kids wel moeilijk. Om te shoppen moet je wel een half uurtje rijden naar Peniscola of Benicassim. Waar je trouwens een mooi waterpretpark hebt. Hele ruime kamers. Hadden geen zeezicht geboekt maar hadden we wel. Eten: veel keuze in groenten, vlees, vis. Maar steeds dezelfde pasta en elke dag friet.
Bouwjaar | 1997 |
Totaal aantal kamers | 207 |