Best Costa Ballena

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Best Costa Ballena
Ontsnap naar Best Costa Ballena, waar het zandstrand op slechts een steenworp afstand ligt en de zon altijd lijkt te schijnen. Met drie verleidelijke zwembaden omgeven door palmboompjes, is dit de ultieme plek om te ontspannen en te genieten. Voel de zeebries terwijl je je onderdompelt in de onbezorgde vakantiesfeer.
De Ligging
Best Costa Ballena ligt perfect voor zowel strandliefhebbers als avonturiers. Het hotel bevindt zich op slechts 50 m van het prachtige zandstrand, ideaal voor zonnebaden of een verfrissende duik. Op ongeveer 3 km afstand ligt het toeristische centrum van Chipiona, vol met sfeervolle bars en restaurants. Voor de natuurliefhebbers is het nationale park Cota Doñana Park, op 30 km afstand, een must-see. Dankzij de nabijgelegen autoverhuurservices, taxistandplaatsen en bushaltes is het hotel eenvoudig te bereiken en te verkennen. De luchthaven van Jerez (XRY) ligt op ongeveer 40 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Best Costa Ballena biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten om van je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Het hotel telt niet minder dan drie zoetwater zwembaden, zonder kinderzwembad, omringd door een prachtig buitengebied vol palmbomen en een zonneterras. Vakantiegangers kunnen ontspannen op de beschikbare ligbedden en parasols bij het zwembad, terwijl ze genieten van de zon. Voor wie op zoek is naar actie, is er een fitnessruimte en een spa- en wellnesscentrum. Het hotel beschikt ook over diverse eet- en drinkgelegenheden, waaronder twee restaurants en twee bars, waar vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. De parkeerfaciliteit en WiFi in het hele hotel zorgen voor extra gemak tijdens je verblijf.
In Best Costa Ballena kunnen vakantiegangers genieten van een uiteenlopend aanbod aan culinaire ervaringen. Met twee restaurants ter plekke is er altijd iets naar ieders smaak. Kies voor het buffetrestaurant met een internationale en nationale keuken of trakteer jezelf in de snackbar op lichtere maaltijden en snacks. Vergeet niet de twee bars en het café te bezoeken voor een verfrissende cocktail of een heerlijke kop koffie. Voor de ultieme zorgeloze ervaring, kies je voor de all-inclusive optie, waarbij ontbijt, lunch en diner in buffetvorm inbegrepen zijn, evenals een selectie snacks en dranken gedurende de dag.
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn beschikbaar, wat de mobiliteit binnen het hotel vergemakkelijkt. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in Best Costa Ballena. In de restaurants geldt een dresscode, dus vergeet niet om gepaste kleding mee te nemen. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards, waaronder Euro/MasterCard en Visa. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn vol lof over de schone en ruime accommodaties, met speciale vermelding voor de premiumkamers en de grote, goed onderhouden zwembaden. Het all-inclusive concept wordt erg gewaardeerd, net als de diversiteit en kwaliteit van het eten, met dagelijkse specialiteiten die iedereen weten te verrassen. De ligging van het hotel, dicht bij een prachtig en groot strand, biedt perfecte mogelijkheden voor lange strandwandelingen. Ook de omgeving, hoewel rustig, wordt als fenomenaal beschreven. De vriendelijkheid en inzet van het personeel om het iedereen naar de zin te maken, wordt zeer op prijs gesteld, evenals de netheid van het hele complex. Kortom, een echte aanrader voor zowel koppels als gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een rustige en verzorgde vakantiebestemming.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 11550 Plaza de Europa, 6, E-11550 |
Website |
Best Costa Ballena
Erg fijn en schone accommodatie. Wij hadden All in, dat was erg fijn en konden dus ook gebruik maken van het infinety zwembad. lekker dicht aan het strand. Heel erg mooi zandstrand. Nog een mooi voordeel is dat het hier nog niet zo toeristisch is. Wij waren gevlogen op Servilla, helaas kwamen we er achter dat er vlak bij nog een vliegveld lag. We hadden een auto gehuurd via Sunny Cars, die het weer uitbesteed hadden aan Hertz. We moesten € 91 extra betalen ter plaatsen, maar dachten dat alles al geregeld was. Pas op oplichter rij...... Helaas toch betaald, we wisten niet beter. En ze proberen je ook een kleinere auto aan te smeren
Groot en mooi complex. Verbleven in een premiumkamer, all inclusive.
Rit van vliegveld naar hotel/resort duurde 2 uur. Bij binnenkomst direct een enorme druktenbin inchecken. Duurde een uur voordat we aan de beurt waren. Direct cash betalen voor de badhanddoeken. Mooie schone en ruime kamers. Prima airco. Infinitypool was mooi en zou vanaf 13 jaar zijn maar waren geregeld kinderen die veel jongeren waren. Goed eten. Wel eentonig. Grote vreetschuur met heel veel kabaal. Vooral Spanjaarden en veel kleine kinderen. Om 21.30 is de babydance. Na 23.30 krijg je bij de bar geen drank meer terwijl anderen dit wel krijgen tot 24 uur . Tip zorg dus dat je tijdig extra besteld. ( vreemd beleid) Mooie buiten zwembaden maar slechts 0.90 cm diep. Animatie is slecht en bediening vaak onvriendelijk. Kunnen heel beperkt Engels. Mooi strand op loopafstand maar verder is er echt niets te doen.
8 dagen geweest, het hotel is schoon en na een flinke storm ook snel weer netjes gemaakt. Er zijn verschillende zwembaden (ook 1 binnen voor slechter weer) + een spa en welness. Het was in ons geval op de laatste dag na lekker rustig, als het hotel vol zit wat we meegemaakt hebben op de laatste dag dan wordt het veel te druk in het restaurant. Het eten is vrij eentonig, echt spaans. We misten hierin wat verschillende thema’s en ander soort eten. Daarom ook wat restaurants in de buurt bezocht. Het strand is heerlijk.
De animatie was niet onze favoriet, vaak werden activiteiten gecanceld (waar we op gewacht hadden) en een kinder disco om 21.30 is gewoon te laat.
Grootste probleem hier is dat er binnen een half uur/drie kwartier niets te beleven is. Je moet sowieso een auto huren en een flinke afstand rijden voordat er wat te doen/bekijken is.

Best Costa Ballena
Prachtig mooi, schoon en groot hotel. De kamer die wij geboekt hadden 2/4 personen, was groot, veel opberg ruimtes mooie grote badkamer. Het eten was heel divers keuze genoeg en van zeer goede kwaliteit, er waren dagelijks andere specialiteiten, goede bediening. Al het personeel deed erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Zwembad zeer groot en mooi, genoeg bedden/parasols voor iedereen. De ligging en omgeving is fenomenaal, prachtig groot strand, je kan kilometers lopen. Voor de shoppers onder ons "helaas"
Al met al , een hotel zoals die hoort te zijn.
Echte aanrader. Heel proper hotel, genoeg plaats om op je gemak ligzetels te vinden. Er wordt dagelijks gekuisd en het zwembad is heel goed onderhouden.
Je krijgt dagelijks verse handdoeken en er is een mogelijkheid om een handdoek te huren voor aan het zwembad. Je betaalt een borg van 10€ en bij inwisseling van de handdoek krijg je dit geld terug.
Propere kamer met minikoelkast en gratis kluis.
Het ontbijt is ook heel uitgebreid.
Perfect hotel voor koppels en gezinnen met kinderen!
Buiten het resort had je het strand maar voor de rest niet zo veel te beleven. Wij hadden een huurwagen en konden zo naar het dichtsbijzijnde stadje gaan, zijnde Rota. Dat is wel een gezellig plekje.
Een mooi hotel, mooie kamer en goede bedden. Groot zwembad met enorm veel ruimte en voldoende bedjes er omheen. Je bent zo op het strand maar dat is openbaar en dus geen bedjes van het hotel. Sterker nog, helemaal geen bedjes. Omgeving ook mooi. Er zijn echter ook verbeterpunten. Lang wachten bij de check-in vanwege onderbezetting aan de receptie en dan ook nog twee mensen die onduidelijke andere dingen doen. Ik zou zeggen: werk eerst die rijen weg. Hetzelfde geldt min of meer voor de bar. Tegen het eind van het diner gaat iedereen die kant op maar dan staat daar nog iemand alleen. De planning kan beter. Een ander punt is de talen die men spreekt. Dat is eigenlijk alleen Spaans en soms met moeite wat Duits of Engels. Komt misschien door het feit dat er heel veel Spanjaarden komen. Ook moet er veel contant betaald worden (fietshuur, borg strandbadlakens). Eten prima, een dikke pluim voor Gustavo achter de wok.

- € 206
Playaballena
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 251
Garden Playanatural