Laagste prijsgarantie
8.7FantastischScore uit 145 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Evenia Zoraida Garden & Park

Hotel Evenia Zoraida Garden & Park is groot opgezet met een ruime tuin waar de zwembaden te vinden zijn. Ook zit je vlak aan de zee. De animatie verzorgt leuke shows in de avond en overdag zijn er verschillende activiteiten. Eten en drinken is er in overvloed. Tip is om met het treintje die voor het hotel stopt de omgeving te bekijken.

• Airconditioning

Avenida Mariano Hernández 131-133, E-04740

8.7FantastischScore uit 152 reviews

Top hotel
Door Caro op 07-08-2023

Het hotel en de kamers worden keurig schoon gehouden. De air-conditioning in de kamers doet het prima. De bedden zijn comfortable. Elke dag schone handdoeken.
3x per dag veel variatie in het buffet restaurant. Na 12 uur in verschillende andere restaurants op het resort snack verkijgbaar (hamburgers, hotdogs, chips, olijven, tostis, ijsjes etc)
De keuze qua drankjes is ook zeer uitgebreid, frisdrank, slushy, milkshakes, bier, cocktails etc.
Het entertainment bij het zwembad is goed georganiseerd. Heel veel bedjes die wel worden gereserveerd maar als je om 10 uur komt is er nog genoeg plek. Geen geren in de ochtend!
In de omgeving is niet heel veel te beleven. Wij zijn geen echte leuke restaurantjes of kroegjes tegen gekomen.
Naast het hotel zijn fietsen te huur. Zeker een aanrader om de boulevard af te fietsen.
Enige nadeel is misschien dat het voor tieners wat eentonig wordt na een aantal dagen.

Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Door Lisa op 15-09-2019

Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Wij verblijven hier momenteel al 6 dagen en het is zoals je van een all in hotel gewend bent. Wat ons wel op valt is dat sommige ijsjes en de chips all-in zijn. Een meevaller dus.
Eten, veel al het zelfde maar dat heb je bij all-in. Eten is verder goed .
Veel Spanjaarden aanwezig maar niet vervelend. Tevens is de bediening aardig en behulpzaam als je een paar woordjes Spaans tegen ze praat.
Kamers zijn wat aan de kleine kant maar je hebt alles wat je nodig hebt. Enige nadeel is dat de kamers wat gehorig zijn en je kindjes hoort huilen.
Geweldig hotel voor kleine kinderen. Ons kind van 2 jaar gaat heel de dag van allerlei glijbanen en zit geen moment stil.
Ook een leuk speeltuintje waar de kinderen zich kunnen vermaken.
Enige waar wij aan moeten “wennen” zijn de Spaanse tijden qua eten, avond eten is vanaf 19:30 uur.
1,5 km lopen over de boulevard en je hebt wat kleine winkeltjes

Prima maar niet voor herhaling vatbaar.
Door Jordan op 07-08-2019

Het is een prima hotel prijs kwaliteit verhouding, eten is ok niet speciaal maar prima. Hotel is erg schoon en onze bedden sliepen prima. Jammer dat je niet met luchtbedden in het zwembad mag en ook geen balletje mag gooien. Huur een auto 30 min tot 1,5 uur rijden heb je leuke plaatsen, rond het hotel is niet echt veel. Animatie is echt gericht op de Spaanse mensen en de entertainment ook.

Evenia Zoraida Garden & Park

geen aanrader buchet veelste hoog voor deze hotel!
Door emma op 25-07-2019

Service is niet goed je moet mensen die in het restaurant werken vragen om naar je toe te komen en als iets bijvoorbeeld leeg is moet je dat ergens anders halen. Er stond ook dat het een zandstrand was maar het was een kiezelstrand! Fijn slapen kon je ook niet echt hele harde bedden. We vroegen voor een nieuw matras maar die kregen we niet. Eten is over de datum, en ze wassen de borden en bestek ook niet. Wel leuke activiteiten maar liedjes en dansjes worden elke dag het zelfde herhaalt. Leuk voor de kinderen maar voor de oudere is dit echt geen aanrader. je kan er van 2 hotels gebruik van maken en bij de andere hotel hebben ze glijbanen voor de kinderen. Je hebt weinig activiteiten te doen buiten het hotel. Je hebt daar nauwelijks wifi. Terwijl je probeert te eten komen er vliegen op je eten en kan je niet rustig eten. Eten is ook elke dag het zelfde, en eten was ook niet helemaal gekookt

Kan beter, kan slechter
Door Spanjelover op 17-07-2019

Grootschalig hotel, wij zaten in het Garden hotel en daar is het wat rustiger. Personeel spreekt slecht Engels en zijn niet allemaal even vriendelijk. De zwembaden zijn prachtig alleen het kunstgras vond ik een beetje onhygiënisch. Bij het zwembad stikt het ook van de vliegen, om gek van te worden. Het eten was oké, niet bijzonder en weinig variatie. Ontbijt was wel erg lekker. Animatie vond ik tegenvallen. In de omgeving is er ook niks te doen, dus als je er op uit wilt trekken zou ik niet naar dit hotel gaan. Al met al een fijn week gehad hier maar zou er niet naar terug gaan.

groot, oké eten, leuk voor een week!
Door Marloes op 25-06-2019

Groot resort met voor ieder wat wils qua zwembaden.
Eten is er de hele dag in overvloed. Wat betreft buffet is het weinig wisselend, maar wel oké. Het fruit is super vers en erg lekker! Verder netjes dat je overal drinken, chipjes, nootjes olijven etc kan halen.
Wij zaten zelf in Park met zeezicht. Hierdoor heb je s avonds wel al het geluid van het entertainment tot 23:00-24:00 uur. Daarnaast kan het licht op het balkon niet uit. Wij hebben de kap eraf geschroefd en de lamp eruit gehaald zodat we konden slapen.
Zee is met kiezelstrand, niet erg mooi maar wel oké. Water erg koud en veel zeewier! Ook het zwembad water was erg koud in juni.
Omgeving biedt weinig te doen. Leuke steden is echt een uur rijden. 20 min lopen vanaf het hotel wel een leuk klein boulevardje, maar meer niet