Appartementen Best Pueblo Indalo

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Appartementen Best Pueblo Indalo
Ontsnap naar Best Pueblo Indalo, een schitterend hotel dat uitblinkt met zijn directe toegang tot het lichtzandige strand en twee verleidelijke zoetwaterzwembaden. De perfecte mix van zon, zee en ontspanning wacht op je in dit mediterrane paradijs, waar elke dag een vakantiegevoel belooft.
De Ligging
Best Pueblo Indalo geniet van een centrale ligging, ideaal voor vakantiegangers die zowel het strand als lokale attracties willen verkennen. Het wordt slechts door een kustweg van een prachtig 5 kilometer lang zandstrand gescheiden. Het bruisende stadscentrum van Mojacar, vol met bars, restaurants, nachtclubs en winkels, ligt op minder dan 4 kilometer afstand. Met een openbaar vervoer halte op slechts 50 meter van het hotel, zijn zowel de omgeving als verdere avonturen gemakkelijk bereikbaar. Voor wie verder wil reizen, liggen de luchthavens Almería (LEI) op 82 km en Alicante (ALC) op 243 km afstand.
Best Pueblo Indalo is een vakantieoase met uitgebreide faciliteiten die ervoor zorgen dat je verblijf zowel comfortabel als onvergetelijk is. Het hotel straalt een gastvrije, mediterrane sfeer uit met zijn traditionele, volledig gerenoveerde inrichting. Met 671 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en 85 bijgebouwen, biedt dit complex een ruime keuze aan accommodaties. Centraal staan de twee zoetwaterzwembaden omgeven door een prachtig onderhouden mediterraan buitengebied, inclusief ligbedden en parasols, waar je kunt genieten van de zon. WiFi is inclusief en beschikbaar in de lobby, terwijl je voor je inkopen terecht kunt in de boetiek, kleine supermarkt of souvenirwinkel. Voor extra gemak is er een 24-uurs receptie en diverse winkels en een wasserette.
Bij Best Pueblo Indalo is de culinaire ervaring ontworpen om aan alle smaken en voorkeuren te voldoen. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant waar je kunt genieten van zowel internationale als nationale keukens, met show-cooking en opties voor glutenvrije maaltijden op aanvraag. Voor lichtere maaltijden of een verfrissend drankje zijn er twee bars, waaronder een snackbar en een seizoensgebonden 'Kiosk'-zwembadbar. Of je nu kiest voor overnachting met ontbijt, halfpension of volpension, je bent verzekerd van heerlijke maaltijden die je vakantie compleet maken.
Het Best Pueblo Indalo is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met specifieke faciliteiten om een comfortabel verblijf te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het complex, zodat alle vakantiegangers kunnen genieten van een zorgeloos verblijf. Een dresscode kan van toepassing zijn in de restaurants, dus het is aan te raden om dit vooraf te controleren. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
Aqua-aerobics
Zonneterras
Bowling
Zandstrand
Door weg gescheiden van strand
Ligstoelen
E-mailadres | |
Adresgegevens | 233 Paseo del Mediterraneo s/n 233, 04638 |
Website |
Appartementen Best Pueblo Indalo
wij zijn hier augustus vorig jaar geweest met onze dochter van 2. Om bij de receptie te komen moet je een lange trap op.
Het is een hele klim om bij je appartement te komen, er werd geen rekening met de bugy gehouden. (we hadden dit aangeven) Er zijn nergens liften. Het valt echt tegen om je koffers je kind naar boven te sjouwen.
2 kamer app is klein en gedateerd. Er komen uitsluitend Spaanse toeristen, en de animatie is daarop gericht. (geen woord engels er bij) De omgeving is saai,niks te doen, geen boulevard. Geen leuke stadjes in de buurt. Het eten was redelijk. Het zwembad is leuk, al was de badmeester voor het peuterbad heel streng, GEEn speeltjes! Toch heeft onze dochter het erg naar haar zin gehad in zwembad en op het strand. Ik zou volgende keer een betere plaats kiezen.
was heel mooi complex , volledig volzet waardoor er aan het zwembad bijna geen plaats meer was (stoelen waren al bezet om 7 uur smorgens!!!!!)voor de rest heel mooie omgeving met vriendelijke mensen appartement was ruim en goed ingericht eten was lekker en gevarieert smorgens ging ik eten halen in het restaurant(wij hadden half pension)om op te eten op ons appartement
was er warm en aangenaam weer met een wat ruwe zee strand was bijna verlaten !!!!ideaal om te spelen met de kinderen
Mooi complex, allemaal laagbouw en huisjes apart. Inrichting Spaans, maar schoon en heel. Alles voldoende aanwezig. 2 grote zwembaden, meer dan genoeg bedden er rondom. Mooie tuin, bar bij het zwembad. Uitstekend buffet s ochtends en s avonds. Leuke muziek etc s avonds. En wat het allerlekkerste was... er waren geen Nederlanders alleen Spanjaarden. Heerlijk echt vakantie in Spanje

Appartementen Best Pueblo Indalo
2 Weken genoten van alles wat dit hotel te bieden had. Hotel keurig netjes verzorgd voor over het algemeen Spaanse begrippen. Kamer voor 3 personen die via een trap toegangkelijk was... even slepen met de koffers... maar ja. Eten was gevarieerd en rijkelijk... alleen Engelse gasten... net zo rumoerig als de Russen tegenwoordig. Zwemmen of aan het strand of de zwembaden in de hoteltuin... allemaal even netjes. Leuke regio om uitstapjes te maken... wij bezochten o.a. Almeria met zijn mooie haven, Vera in het binneland en natuurlijk het centrum van Mojacar. Met de taxi er naar toe... gelukkig wel want naar het centrum van Mojacar is een flinke klim omhoog. Maar het uitzicht richting de Sierra Nevada is dan ook perfect.
Wij zijn net terug van onze week Mojacar en verbleven in Pueblo Indalo. App.was ietwat verouderd maar we leefden voornamelijk buiten dus geen last van gehad. Inrichting was minimaal, we hadden geen bestek en borden..... Op het strand Samoa Surf, wordt gerund door een nederlands echtpaar, echt super! Emmer en schepjes, kleurboeken, spelletjes en puzzels voor de kids om mee te spelen, heerlijke ligbedden, koud drinken, te veel om op te noemen!
Alles goed, perfecte ligging, prachtig weer. Echt een toffe vakantie gehad. Het personeel in het restaurant is ook echt super.
De laatste avond is het wat fout gegaan. Men had ingebroken in ons app. (Niet zo heel moeilijk, aangezien de ramen gemakkelijk te openen zijn, ook al zijn ze op slot) Kregen weinig service van het hotel. Men heeft ons niet echt geholpen die avond. De dag nadien was er toch iemand die ons wou helpen, maar die mocht niet mee naar de politie als tolk. Een slecht vakantie-einde gehad.

- € 271
p.p. vanaf*
Pierre & Vacances Almeria Roquetas de Mar
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.