Yelloh! Village Mas St. Josep

We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Mas St. Josep voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Yelloh Village Mas Sant Josep Camping is een drukke maar gezellige vakantieplek. De sanitairgebouwen en het zwembad zijn groot genoeg voor alle gasten. Ook op de staanplaatsen heb je de ruimte. Het restaurant stelt niet zoveel voor, maar om de hoek zit een goed Spaans restaurant. In Platja d'Aro kun...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Ctra. Santa Cristina, km 2, E-17246 |
Website | |
Social media |
Yelloh! Village Mas St. Josep
Een mooie en grote camping, zeer netjes. Het sanitair werd vaak schoongemaakt (zone B), er waren genoeg douches en wc's. Ik heb nooit hoeven wachten op een vrije douche. Het zwembad wordt gedurende de gehele dag bewaakt door badmeesters die de regels goed in de gaten houden. Ze zijn streng, maar daardoor is het veilig zwemmen voor de kinderen! Supermarkt heeft genoeg keuze voor een redelijke prijs. De bomen bieden schaduw waardoor de hitte iets minder intens is. De staplekken zijn ruim. Door het zandpad is er wel veel stof, maar dat hoort er bij in deze regio. Tijdens de nachtrust lijkt het alsof er weinig toezicht is waardoor het soms lawaaierig is, waardoor korte nachten. Dit hangt ook van de gasten af: vlak bij ons zaten er wat groepen bij elkaar, die het samen heel gezellig hebben. Groot pluspunt: het afwaswater is goed heet.
Het zwembad is geweldig. Hier kan je uren in dobberen. Niet te druk. Schoon. Een stukje verder op de camping zit ook een zwembad met ligweide en leuke glijbanen. Supermarkt was heel de dag open. Personeel is vriendelijk.
Minpunten: Echt vreselijk veel stof en heel de dag zand aan je voeten door het zandpad voor je caravan, wat over heel de camping loopt. 5 x per dag je voortent moeten vegen, zoveel bladeren vallen er van de bomen. Bijna geen bereik, super slecht internet. Auto's rijden heel de dag langs je caravan. Wat stof doet opwaaien. Heel de dag herrie van krekels. Je wordt heel de dag gestoken door beestjes, mijn benen zitten vol met bulten. De vloeren van de zwembaden (langs het zwembad, niet in het zwembad) doen ontzettend veel pijn. Alle stoelen worden altijd bezet gehouden door handdoeken, niet door mensen. Weinig strandjes voor kinderen, het is meteen diep. Ook op zebra goed oppassen! Komen wij hier terug? Nee, nooit meer.
Op het eerste gezicht een prima camping. Grote kampeerplekken met schaduw. Sanitair gebouwen zijn er voldoende maar aan renovatie toe. De zwembaden waren top! Wel weer dat vreselijke handdoek leggen zodat je vaak op de grond in het gras moest zitten terwijl er veel bedden feitelijk niet bezet waren. De winkeltjes op de camping waren prima. En ook de afhaal van restaurant was ok. Animatie hebben onze kinderen weinig gebruik van gemaakt maar er was voldoende aanbod. We vinden het een groot nadeel dat je overal de auto voor moest pakken om naar strandje te gaan of een restaurant oid. Alle stranden waren erg druk. Allergrootste nadeel van de camping vonden wij de zand die ontzettend veel stof(zand) gaf: veel last van droge hoest daardoor. Al met al matige camping. Wij zouden het niet aanraden.

Yelloh! Village Mas St. Josep
Het grote zwembad is super fijn. Maar de ligstoelen zijn altijd bezet. Ik vind de badmeesters niet streng. Het gaat om de veiligheid. Voor honden is er ook een apart zwembad. De auto's geven de kinderen geen voorrang, ook niet op de zebra. Dus pas goed op. Verder ontzettend slecht internet. Geen geschikt strand in de buurt. Maar bij de receptie helpen ze je wel om een goed strand voor kinderen te vinden. Verder bijna alleen maar Nederlanders. Wel grote plaatsen en veel schaduw. Douche is best goed. Personeel is vriendelijk. Veel zand en stof en veel rijdende auto's heel de dag. Supermarkt heel de dag open.
Wij zaten in een stacaravan in de wijk Palm Daina. Acco was zeer netjes, ruim en groot terras. Dat er geen airco was viel ons erg tegen. We mochten een mobiele airco huren maar die hebben we na een dag terug gebracht want dat bracht weinig verkoeling en was de huurprijs niet waard. Over de stacaravan valt verder niks aan te merken. Maar de camping zelf viel ons erg tegen. Hutje mutje, geen schoon sanitair. Zwembaden mooi, maar streng beleid door badmeesters. Restaurant slecht en ongezellig. En wie bedenkt om de avond animatie op een plek te doen waar je niet met je drankje op het terras kan zitten maar om de hoek. Slechte wifi, speelhal die pas om 20 uur open gaat, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Sfeer was ongezellig, massaal en onpersoonlijk, daar waar mijn kinderen overal altijd wel contact maken met anderen leek dat hier haast onmogelijk. Wij gaan zeker terug naar deze regio, maar nooit meer naar deze camping.
Op het eerste gezicht een leuke familiecamping. Kampeerplekken zijn ruim opgezet en een of twee extra tenten kan makkelijk. Veel bomen, dus veel schaduw. De bomen (platanen) verliezen veel blad door de droogte, dus iedere dag vegen. Zwembad (zout water) is goed, ligbedjes of op het kunstgras. Bij de glijbanen is de grindvloer niet ideaal en zelfs gevaarlijk. Er mag inderdaad niet veel in het zwembad. Snorkel, bal of iets om op te blazen vergeet het maar. Het sanitair is gewoon slecht. Tegen sommige viezerikken kun je niet poetsen, maar het was gewoon niet schoon. Campingwinkel is goed met een uitgebreid assortiment. Flinke minpunten zijn de rondcrossende e-steps en motortjes, echt belachelijk hoe hard ze soms voorbijkwamen. De nachtrust is niet gegarandeerd, tot middernacht schreeuwende kinderen, muziek etc. Daarnaast is het aso-gehalte erg hoog op deze camping. Viel ons op dat dit vooral Nederlanders in accomodaties waren.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |