8.3FantastischScore uit 44 reviews

Instagram, Facebook

8.3FantastischScore uit 44 reviews

Toffe camping
Door Ingrid op 21-08-2023

Kleinschalige camping, mooi gelegen. Geen uitgebreide animatie of uitgebreide faciliteiten, maar verder een leuke rustige camping. De huisjes zijn netjes, wel wat laag en vrij compact, maar dat is normaal voor dit soort campings. Mooie terrasjes bij de huisjes. Super vriendelijk personeel.

Heerlijke camping.
Door Roxanne Coolen op 08-11-2022

Wat een verademing. Ik vond dit 1 van de beste campings die we de afgelopen jaren bezocht hebben. Fijne kleine camping. Perfecte locatie. Fijn personeel. Heerlijk eten. Er is altijd plaats aan het zwembad. Wij logeerden in een Xeloc huisje en dat was prima. Het enige wat we toch wel miste was airco, dus dat is tijdens hoog zomer zeer aan te bevelen. Komende jaren komen wij zeker nog terug. Perfecte plek aan de Costa Brava.

Super
Door Sanne op 19-08-2020

Wij sliepen in een huurtent , hier was alles aanwezig om te kamperen. Alle faciliteiten op de camping waren brandschoon. Heerlijk terras voor drankje, lunch of diner. Kleine supermarkt aanwezig voor ontbijt. Fijn zwembad. In de nacht hoor je inderdaad goed het verkeer, wij vonden dit niet storend.

Wij gaan dit jaar weer
Door Thomas op 29-01-2020

Top camping erg leuke ligging midden in het centrum goed onderhouden en prima personeel camping heeft het goed voor elkaar.

Excelent
Door Marijke op 09-02-2019

We had a fabulous time, slept in one of those amazing design bungalows, very chic and comfortable with all sorts of services and appliances. More than we could ever desire. Site was fantastic, small and cosy, clean and very looked after. Special mention to the restaurant, we enjoyed each meal we had there... Will come back!

Nooit meer
Door Izak op 06-09-2018

Hadden een huisje gehuurd op palen, zijn gillend weg gelopen. Camping ligt naast een rondtonde in een stad. Om het huisje te bereiken moet je over krappen paden langs andermans tuintjes. Dan moet je nog een hele klim maken op een trap om er tekomen, en dat met koffers en tassen. Gelukkig werden we heel netjes geholpen op de receptie en die hebben geregeld dat we op een andere camping terecht konden.

Camping-informatie
Naturistencamping