6.3VoldoendeScore uit 455 reviews

• Animatie programma
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Gezellig druk is het op Camping Valldaro bij Platja d’Aro, want vooral in het weekend komen er ook veel Spanjaarden naar de camping. Naast de zwembaden op de camping ligt er een klimtoren en midgetgolf vlakbij en ook het strand is op 5 minuten rijden met de auto. De verschillende baaien in de omgevi...

Valldaro

6.3VoldoendeScore uit 465 reviews

Jammer van de nieuwe eigenaren
Door Iefke op 06-10-2023

25 jaar geweest. Altijd 9 gegeven nu nieuwe eigenaren en kwaliteit is gezakt! Erger nog: volgend jaar zijn we niet meer welkom omdat huisdieren ineens verboden zijn!

Een gezellige familiecamping met veel faciliteiten
Door Vera op 14-09-2023

Voor mij was het de eerste keer op deze gezellige familiecamping in Spanje. De kampeerplekken zijn ruim opgezet! Het ligt er wel aan waar je ongeveer staat op de camping, sommige bomen zijn nog niet zo hoog gegroeid voor genoeg schaduw. Het is echt een gezinnencamping, met enorm veel kinderen van alle leeftijden met een animatieteam en veel veel faciliteiten. In de zomer staat het vol Nederlanders, erg gezellig maar je moet ervan houden. Vanaf de tweede uitgang wandel je in ongeveer 15-20 minuten naar het centrum van Platja d’Aro, het strand en de boulevard. Het ligt er dus wel aan vanaf waar je zit op de camping. Een fiets is erg handig! Verder zijn er genoeg andere leuke dorpjes in de buurt zoals Palamos, Palafrugell en Pals, hier dien je wel een (huur)auto voor te hebben. Op wandelafstand zit nog een grote supermarkt, een klimpark en op 10 min met de auto een waterpark. Genoeg te doen in de buurt dus!

Voor ons niet meer
Door F op 07-09-2023

We hadden deze camping uitgekozen omdat het dichtbij het stadje lag. Dit was prima te doen, ook de mercadonna, zodat je niet duur hoefde te winkelen op de camping. Wij stonden bij de achterzijde van de camping,bij het oude toiletgebouw. Daar was het vies , er waren verschillende toiletten en douches die niet op slot konden, de handzeep was de eerste dag op en die is ook niet meer bijgevuld( die twee weken dat wij er geweest zijn) Zwembadwater was met tijden troebel en stinkt, roosters liggen los, schimmel op de roosters. Stoffige staanplaats en sommige auto’s reden hard waardoor het nog meer stofte. Friet bij de orangerie, koud en slap, zo ook de smakeloze hamburger. Cocktails kun je geen cocktail noemen( wel 8,00 dat ik me kan herinneren) Kinderen kwamen na gevlogen, daar moesten we de volle twee weken voor betalen, terwijl ze maar 1 week bleven. Al met al veel te dure camping voor wat je krijgt!!!!

Valldaro

Wat een stof!
Door Janssen op 25-08-2023

We hebben hier 5 nachten gestaan met onze vouwwagen welke er voor deze dagen nog tiptop uit zag. Wat een stof op deze camping! Hele tentdoek geel van de stof, de tafel kon je elke 5 minuten afpoetsen, zo smerig werd het. Het zwembad met het kindergedeelte zijn we heel even geweest. Het water in het grote bad rook naar schimmel en de roosters rondom het zwembad zagen zwart van de schimmel, dit was helaas ook goed te ruiken als je aan de kant hing. Het zwembadgedeelte met de glijbanen was gelukkig een stuk schoner en beter dus zijn we daar heen gegaan. Omgeving is genoeg te doen, supermarkt heel dichtbij. Douches waren prima. We hoorden van onze buren dat ze wel drie keer eerder die week over de smerige douches hadden moeten klagen maar het daarna beter was. Wij gaan hier helaas nooit meer terug.

Nooit meer
Door Guus op 09-08-2023

Een week geweest rond 8 augustus gestaan op een campingplaats bij het oudere zwembad. Werd heel druk en daardoor smerig in het toiletgebouw. Grote verontreiniging een gebouw werd door een persoon schoongemaakt. Er waren veel grote gezinnen waar ze de kinderen maar lieten lopen dus geen controle door de ouders. Geklaagd bij de manager niets gedaan geklaagd bij het management met ondersteunende video’s. We gaan ermee aan de slag niet dus. Veel heel jong personeel. Laatste keer kamperen bij El Delfin Verde resorts.

Dramatisch!
Door Kaatje op 07-08-2023

We gingen voor corona 3x naar deze camping, vertelde iedereen hoe schoon deze camping was, toiletgebouwen roken fris naar dethol en werden goed gepoetst. Zwembaden waren oke. Nu 2023, echt dramatisch. Het wordt niet schoongehouden, ruikt niet fris, kinderen op camping ziek van zwembadwater. Dure camping, je kinderen vliegen dagen later in maar je betaalt het volle pond. Camping overgenomen door keten. Maar dit moet niet uitmaken.

Mastercard

Visa