8FantastischScore uit 168 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Welkom bij Camping Riembau, jouw ideale vakantiebestemming voor het hele gezin aan de prachtige Costa Brava! Onze camping is de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen, heldere stranden en plezier voor jong en oud. Op Camping Riembau vind je ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodatie...

Camping Riembau

8FantastischScore uit 170 reviews

Super vakantie gehad
Door Harry Viveen op 26-08-2023

Eerste keer op deze camping, super naar ons zin gehad. Schoon en genoeg sanitair, schone zwembaden en een goed restaurant. Voor herhaling vatbaar 👍👍.

Top vakantie voor rust en plezier!
Door Niels Van avendonk op 23-08-2023

Eerste keer gekampeerd. Ik ben uitgenodigd door mijn vriendin en haar ouders. Super goed bevallen. Ruime en schone plekken. Twee mooie zwembaden met beide een mogelijkheid om te eten en drinken.

Verder wordt alles keurig bijgehouden, zoals de wc en douch, die nog net niet achter je wordt schoongemaakt.

Ondanks reservering naast de snelweg,, kleine plek
Door Lennard Arkesteijn op 29-07-2023

Op zich best een aardige camping. Schoon sanitair, een aardig zwembad, goeie winkel en lekkere eettent. Wij hebben echter een half jaar van tevoren gereserveerd voor een extra grote plek, ivm onze vouwwagen die veel ruimte inneemt. Krijgen we een plek met een boom in het midden, nota bene vlak langs een snelweg (dag en nacht lawaai)…. Drama! Bij aankomst kregen we te horen dat we het hiermee moesten doen en dat de rest bezet was.. Nu staan we in de brandende zon zonder luifel. Iedereen die nu zonder reservering “aan komt waaien” hebben allemaal wél een mooie ruime en stille plek, wat er blijkt plek zat te zijn. Een reservering met vooruit betalen zou privileges moeten geven, maar daar hebben ze op Riembau schijt aan…

Camping Riembau

Prachtige schone en ruime camping
Door Henk op 28-09-2021

Vriendelijke ontvangst bij de receptie in het Nederlands. Ruime kampeerplaats op gras. Zwembad op loopafstand. 1 zwembad blijft open tot sluiting camping en 1 zwembad sluit 1 week eerder. Sanitair top en schoon. Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt. In voor- en naseizoen aantrekkelijke kortingen voor 60+.

Mooie camping maar Niet weer
Door Anoniem op 15-08-2020

Het stikt hier van de Spanjaarden. Zo luidruchtig. Van buiten de camping komen de Spanjaarden hier zwemmen zodat er voor ons bij het zwembad geen plek was. Animatie alleen in het spaans. Spanjaarden klieken samen waardoor onze kinderen niet naar de animatie gegaan zijn

Fantastisch
Door Thijmen Veltman op 16-08-2019

Mijn tante komt hier al 33 jaar, mijn vader 22 en ik al 11 jaar! en telkens weer is het de geweldigste camping ter wereld, je kent iedereen, het is gezellig, mooie zwembaden, een bakker om de hoek, lekker dicht bij het centrum, schone toiletten, heel veilig door de bewakers, het is gewoon een top camping!

Camping-informatie
Naturistencamping