Interpals

We hebben de beste aanbieders voor Interpals voor je op een rij gezet:
Camping info
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Minder dan 1km van het strand
Omschrijving
Camping Interpals aan de Costa Brava in Spanje. Een camping voor jong en oud. Kids maken snel vriendjes. Voor hen is er animatie, zwembad met glijbanen en een ruim voetbalveld waar ook toernooien worden georganiseerd. Boodschappen doe je bij de betaalbare supermarkt op de camping. Een grote camping ...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Avda. Mediterrània, s/n, 17256 |
Website | |
Social media |
Interpals
Na ruim 20 jaar op deze camping weer geboekt voor volgend jaar ( 2024 ) Omdat wij in het voor en naseizoen gaan merken wij niet echt wat van de drukte. Het nieuwe restaurant en snackbar is volgens ons niet echt een verbetering, de snackbar heeft eigenlijk niets en van het restaurant hebben wij na klachten te hebben gehoord niet bezocht, Carmen wordt hier echt gemist. Verder gewoon thuiskomen.
Was altijd een lekkere gemoedelijke camping maar helaas is het commerciële hier ook toegeslagen. En de nieuwe pachter van het restaurant heeft nog niet het camping gevoel of te weinig personeel.
Niet super slecht maar ook niks bijzonders. Er zijn genoeg andere gezellige mooie campings in de omgeving. Waar de 4 sterren en het woord resort vandaan komt? I dont know!
- zwembaden zijn ondiep en klein (tegenvaller) voor kleine kinderen tot 6 jaar prima.
- Kampeerplekken dicht op elkaar
- Geen plek voor alle auto's = parkeren buiten de camping
- Weinig tot geen groen: Stoffig, zanderig, slecht wegdek (kuilen en bulten)
- Minimaal aantal ligbedden/plekken rond het zwembad. Gras is blubberpool
- Sanitair is schoon
- Personeel niet altijd even behulpzaam. Kampen met personeelstekorten waardoor er bijv. in de middag geen ijsjes verkocht werden, ijskraam dicht.
- Gemist hebben we een pool-/gamehal voor de oudere jeugd
- Animatie spaans/frans en niet veel bijzonders, geen avondshows voor ons
Omgeving - Supermarkten - Strand is op loopafstand met gezellige betaalbare restaurantjes - Centrale ligging

Interpals
Na vier jaar weer naar Spanje te gaan, was keuze om weer naar Interpals te gaan, direct gemaakt. Wij hebben gebruikt gemaakt van een tent van Vacansoleil omdat we graag kamperen maar geen eigen tent meer hebben. Deze staan achteraan de camping, wat betekent dat je wel veel loopt. Wij vinden dat niet erg. Voor ons zijn de pluspunten dat je lopend naar het strand kan. Onderweg loop je langs restaurantjes en winkeltjes. De supermarkt vooraan de camping, verse brood wat je kan afhalen, het zwembad en het schone sanitair. Nu waren er ligbedden in t zwembad, die waren er eerdere vakanties niet. Net als bij alle andere campings zijn deze wel eens bezet maar dan kan je in het gras je handdoek neerleggen. Je mag niet roken bij het zwembad wat ik heel prettig vond. Gezellig, veel Nederlanders, niet te massaal. Voor uitstapjes met de auto heb je ruime keuze. Het was onze derde keer en er kan maar zo een vierde keer van komen.
Lang verhaal kort. Heel veel mieren in het huisje. Lopen overal, muren, wc, keukenblad en je bed!(raar, veel mensen klagen hier erom maar nergens hier te lezen) Als oplossing geven ze je gif mee waardoor je 12 uur lang niet in je huis meer kunt. De tv die er hangt heeft alleen maar storing op elk (alleen maar spaans) kanaal. Hele drukke en propvolle camping, je komt je auto nog niet eens kwijt. Zwembad druk, geen ligbedjes te krijgen. Nee dankjewel, ik wil hier zsm weg.
Wij hadden een staanplaats, deze was top. Om een minpunt te moeten noemen was het stuifmeel van de dennenbomen beetje vervelend. Mss ook de tijd van het jaar.
Het restaurant is compleet nieuw, het eten is van hoog niveau echt super lekker! Een echte aanrader om daar een hapje te gaan eten. Het Nederlands sprekend personeel is uiterst vriendelijk, en behulpzaam!!
Soort hotel
Bungalowcomplex | Beschikbaar |