7GoedScore uit 184 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping King’s bij Palamos in Spanje is een eenvoudige camping. Kom hier vooral voor de omgeving en niet voor de camping zelf. De camping heeft wel een zwembad, restaurant en winkel. Na 5 minuten lopen kom je bij de baai en het strand van La Fosca. Langs de kust lopen mooie wandelpaden en zijn nog m...

King's Palamos

7GoedScore uit 187 reviews

Heerlijke vakantie, goed verblijf!
Door Maaike op 27-08-2023

Leuke camping, heerlijke ligging aan het strand. Leuke zwembaden met glijbanen die 2 tijdblokken open zijn per dag (wat ons betreft prima). In de zwembaden mag je met balletjes overgooien wat op veel campings niet mag en onze kids erg leuk vinden. We hadden geboekt via de camping een chalet Aire, boven aan de rond van de camping. Mooi en schoon chalet, heerlijk terras en best wat ruimte en veel privacy. Wij hadden geleden over krappe parkeerplaatsen, daar hadden wij geen last van, maar de straatjes zijn niet heel breed op de camping. Animatie is niet overdreven veel, maar wat er is is wel leuk. Op loopafstand zit een Spar en aan het strand zitten verschillende restaurantjes en een winkeltje. Je kunt Suppen en kajakken in de eerste baai, daar liggen veel stenen om de zee in te gaan, de 2e baai is heerlijk om te zwemmen, heel helder water. Langs de baaien zijn prachtige wandelroutes. Een klein minpunt: op de camping was maar 1 speeltuin.

Redelijke camping, dichtbij het strand.
Door Chris op 26-08-2023

Prima camping met een mooie ligging, dichtbij het strand en dichtbij Platja D'aro. Wij hadden een stacaravan geboekt bij Vacansoleil, prima caravan, was netjes en voorzien van airco. Zwembad is wel echt veel te klein voor het aantal mensen die op de camping verblijven. Daarnaast was het zwembad ook smerig, vieze tegeltjes, kapotte en zwarte voegen en was het water heel warm. Wat ik van mensen die op de normale kampeerplaatsen hoorde was het sanitair op de camping heel slecht. Animatie was ook niet veel. Wat ik overigens ook vreemd vond was dat er helemaal niemand van Vacansoleil aanwezig was op de camping.

Gezellig verzorgd en goede ligging!
Door MHB op 21-08-2023

Een gezellige familie camping met goede faciliteiten. Het sanitair was prima en werd superschoon gehouden. Het personeel was allemaal vriendelijk en behulpzaam. De ligging is geweldig...een paar minuten naar het strand!

Er zou iets meer animatie kunnen zijn maar niet noodzakelijk.

Het winkeltje is toereikend en anders is de supermarkt dichtbij!

King's Palamos

Wij hebben genoten
Door Nathalie op 09-08-2023

Een kleinschalige, rustige camping. De mensen die er werken zijn allemaal vriendelijk. Grote supermarkten zijn in de buurt, even van de camping af. Sanitair is netjes heeft wel wat onderhoud nodig. Toiletten blijven soms doorspoelen, licht gaat te snel uit of helemaal niet aan bij sommige. Het zwembad is heerlijk en er mag gespeeld worden! De camping ligt op loopafstand van het heerlijke strand met gezellige restaurants De Camino de Ronda is een prachtige route om te lopen. Er zijn veel gezellige plaatsen en of baaien in de omgeving, daar heb je wel een auto voor nodig.

Mooie camping, zeer weinig faciliteiten
Door Sandra B op 27-07-2023

Camping Kings is een mooie, verzorgde camping. Op de camping zelf is echter weinig te doen. Een leuk zwembad (kom je een kwartier naar opening is er geen bed meer beschikbaar). Strand op 500 m lopen. Camping is heuvelachtig. Geen echt animatieteam en de animatie die er was, zeer slecht. Afhaal eten pas vanaf 20 uur. Supermarkt duur en heeft heel weinig spullen. De camping ligt afgelegen, te ver om met kinderen naar Palamos te lopen. Stacaravan was keurig. Leuke plaatsen in de omgeving. Wij hebben een leuke vakantie gehad maar zouden niet meer voor Kings kiezen omdat er weinig te doen is op de camping en op loopafstand van de camping.

Nette camping op fijne locatie
Door Teun op 06-05-2023

De camping ligt zeer gunstig op korte afstand van het strand van La Fosca, evenals van leuke plaatsen zoals Palamós, Platja d’Aro, Pals en Tossa de Mar. De camping is compact maar gezellig opgezet en de toer- en vaste plaatsen zijn mooi gemengd. Het betreft een terrassencamping dus minder geschikt voor erg jonge kinderen. De accomodaties staan redelijk dicht op elkaar. Wij gingen eind april/begin mei, het was toen erg rustig op de camping. We boekten een Waikiki stacaravan via Vacansoleil (camping acco type Start), deze was jong, netjes en van alle gemakken voorzien.

Camping-informatie
Naturistencamping