Laagste prijsgarantie

Hostel info

14 Reviews over Santa Ana

• 9ibrahim04-03-2011

Tijd van me leven.

Ik moet zeggen dat als je comfort en veel luxe wil moet je hier misschien niet zijn maar als je echt zeer vriendelijke medewerkers/eingenaars wil ontmoeten is dit je plek. Ik heb hier bijna twee maanden in de de studio op de begane grond gewoond tijdens mijn zomer job daar. Deze mensen zijn echt supervriendelijk en behulpzaam in alles en nog wat. Dat kanje van een hoop andere spaanse daar niet zeggen.

een toppertje hier en zal ze nooit vergeten.

• 9Prijs/kwaliteit
  • 6Ans Geene30-08-2010

Santa Ana niet voor herhaling vatbaar!

Erg strenge en onvriendelijke gastvrouw en we kregen net zoals vele anderen de borg van €50 niet terug! Beslist geen aanrader!!!

• 3Service
    • 6Kamers
  • 6Patricia13-07-2009

Klein maar fijn

Kleine kamers met weinig inhoud, geen zwembad, maar de ligging is redelijk.

• 8Ligging
    • 8Service
  • 7Luuk15-06-2009

Redelijk

Ik ben er met 23 vrienden (17-19 jaar) geweest en we hadden 4 personen per kamer. Dat is rijkelijk veel. Twee moeten er namelijk op de bank slapen die naast dat hij erg vervelend slaapt ook erg klein is en midden in de 'huiskamer' staat. Het keukentje was erg klein maar werkte prima. Het balkon was klein maar je kon er met 4 man zitten. Het personeel was af en toe streng maar er is niets gestolen zover ik weet en ze waren ook erg behulpzaam. Uiteindelijk heeft hun streng zijn er voor gezorgd dat we bijna alle borg terugkregen. Van een slechte nachtwaker hebben we niets gemerkt.

Uiteindelijk niet slecht voor wat je ervoor betaald maar een beter bed zou erg fijn zijn.

• 9Ligging
    • 4Service
  • 10Harry15-01-2009

Wat een topper!

Een echte toplocatie! Zelden zo relaxte vakantie gehad. Aardige mensen en goede voorzieningen. Het liefst bleef ik er wonen:). Groeten Harry

• 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kamers
  • 6Anouk&Wouter02-09-2008

Verschrikkelijk Ontbijt

Graag nog keer, mits met uitstekend ontbijt!! Brrodjes waarmee je een raam kon ingooien, ham van de grond en oude geitenmelk.

• 8Ligging
    • 7Service
    • 5Prijs/kwaliteit
  • 6miranda15-07-2008

erg vriendelijk personeel

Ik ben net terug van dit hotel, ik ben er erg tevrden over! er waren geen mankementen en het personeel was echt heeeeel erg lief, wat je in lloret niet vaak tegenkomt(en na 4 hotels weet ik dat wel;)) je moet gewoon gedag zeggen en af en toe een praatje maken, dan doen ze alles voor je! ik had geen sleutel en wou me vriendin niet wakker maken, en die oude man liep met een reserve sleutel met me mee. het eten heb ik niet geprobeert, ik ben geen ochtendmens. Ik gebruik mijn hotel alleen om te slapen en te douchen, en daar is het echt perfect voor. Het enige minpunt is dat je niemand kan mee nemen, en er geen zwembad is, maar je kan bij genoeg andere hotels gebruik maken van hun zwembad. Het koud water uit de douche, heb ik niks van gemerkt. Ik ben zeeeer tevreden over het personeel, die hebben een kaartje van me gehad de laatste dag.

• 7Prijs/kwaliteit
    • 6Kamers
  • 5Radstake28-01-2008

Het is een eenvoudig hotel. Personeel is erg aardig en behulpzaam. Je kunt dag en nacht het hotel in. Het hotel is een echt jongerenhotel met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

• 5Ligging
    • 6Service
  • 5Baco-man22-08-2006

Woorden die het verblijf het beste omschrijven zijn: minimalistisch, niet ingesteld op jongeren (te denken valt aan: geen lawaai) en irritant personeel. Vooral de(daar werkzame) bezopen,moppelende oude opa was zeer irritant te noemen. Om nog maar niet te spreken over de huisbazin. Met minimalistisch bedoel ik: geen koelkast (tip: neem die van huis mee), geen keuken. Je moet het doen met een slecht bed en mits je geluk hebt een balkon. De douche is qua waterstraal niet eens zo slecht maar van warm water hebben ze daar nog nooit gehoord. Misschien een beetje overdreven, maar wanneer veel mensen tegelijkertijd douchen zal er slechts koud water uit komen (aldus de verklaring van de huisbaas). Wij zaten echter 's nachts ook geregeld zonder warm water. En tot slot: haal geen geintjes uit met de schoonmaaksters, want ze nemen revanche! Gelukkig, in ons geval, is er geen eigendom ontvreemd.

• 3Ligging
    • 1Service
    • 3Prijs/kwaliteit
  • 5Saskia19-08-2006

ik ben hier 3 weken terug geweest.. dit hotel raad ik niemand aan het is afschuwlijk.. de kamners opzich waren bij ons best redelijke.we hadden wel goede bedden..maar ik heb veel andere mensen gehoord over hele slechte bedden. de mensen die daar werken kunnen je vakantie echt verzieken.. het is afschuwlijk het lijkt wel een internaat.. nooit heen gaan ..!!!

• 9Ligging
    • 1Service