7.3GoedScore uit 209 reviews

Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Hotel Gran Garbí

Hotel Gran Garbí

Ontsnap naar het bruisende hart van Lloret de Mar bij Hotel Gran Garbí, waar de sprankelende zwembaden en het nabije zandstrand beloven voor eindeloos plezier onder de zon. Dit familievriendelijke toevluchtsoord biedt de perfecte mix van ontspanning en vermaak, allemaal op een steenworp afstand van de levendige lokale cultuur en entertainment. Een waar paradijs voor zonneaanbidders en waterliefhebbers!

De Ligging

Hotel Gran Garbí bevindt zich in een ideale positie voor zowel strandliefhebbers als avonturiers. Gelegen op een heuvel, slechts 300 meter verwijderd van het toeristische centrum van Lloret de Mar en het prachtige zandstrand. De omgeving biedt ruime mogelijkheden voor winkelen en entertainment, met winkels, bars en restaurants op slechts 10 meter afstand. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar op ongeveer 100 meter, wat het verkennen van de omgeving vergemakkelijkt. Voor reizigers die van ver komen, ligt de luchthaven van Barcelona op ongeveer 91 km afstand, terwijl Girona op een kortere afstand van ongeveer 29 km ligt.

Hotel Gran Garbí zet de standaard met zijn indrukwekkende faciliteiten die ervoor zorgen dat vakantiegangers een onvergetelijke tijd beleven. Met twee zoetwaterzwembaden in de buitenlucht en een binnenzwembad dat seizoensgebonden verwarmd wordt, is er altijd een perfecte plek om te zwemmen, ongeacht het weer. Het hotel heeft ook een waterglijbaan die zorgt voor uren plezier voor jong en oud. Naast het zwemplezier kunnen vakantiegangers genieten van de prachtige tuin, zonneterras, en de vele sport- en entertainmentactiviteiten. Met faciliteiten zoals een fitnessstudio, tafeltennis, en een speelkamer is er altijd iets te doen. Voor extra gemak biedt Hotel Gran Garbí WiFi, medische diensten, en parkeergelegenheid.

In Hotel Gran Garbí wordt eten en drinken tot een ware belevenis gemaakt. Met een restaurant dat een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en diner serveert, kunnen vakantiegangers zich tegoed doen aan een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Voor degenen die kiezen voor de all-inclusive optie, omvat dit niet alleen maaltijden maar ook snacks en een reeks geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 10:30 tot 23:00 uur. Of je nu zin hebt in een lichte snack of een uitgebreide maaltijd, het culinaire team van Hotel Gran Garbí staat klaar om je smaakpapillen te verwennen.

Hotel Gran Garbí biedt faciliteiten voor rolstoelgebruikers en heeft een rolstoeltoegankelijke lift, waardoor het een toegankelijk vakantieoord is voor iedereen. Hoewel huisdieren niet toegelaten zijn, zorgt dit ervoor dat alle vakantiegangers kunnen genieten van een zorgeloos verblijf. Voor een bezoek aan het restaurant is een dresscode van toepassing, en het is aan te raden om hiermee rekening te houden. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Website

7.3GoedScore uit 225 reviews

Onvriendelijk receptiepersoneel Hotel Gran Garbi
Door Daan op 03-11-2023

Wij waren daar met Staf Tours reis herfstvakantie Lloret de Mar / hotel Gran Garbi. Bij aankomst receptie hotel Gran Garbi onvriendelijk personeel en bij het inchecken kon je geen kluis huren op de kamer omdat het te veel papierwerk was kregen we als antwoord. Het eten was goed en de kamers proper. Het poetspersoneel en restaurantpersoneel waren heel vriendelijk.

top Hotel
Door Joury v/d bos op 04-09-2023

Het strand is maar 300 kilometer lopen boekingen doen kan buiten het hotel tip voor jonge kits doe de catamaran tocht en water World de bus is dan gratis naar Barcelona gaan kost je al gouw twee dagen er zit tevens een Waterpark aan vast aan het hotel dus vervellen kan je niet op de krammers zit airco al ingebouwd het bus station licht vlak om de hoek.

Geen 4 sterren waard...
Door Lore op 23-08-2022

TOPvakantie gehad in Lloret de mar! (2 Gezinnen met 4 kinderen tussen 8 en 13 jaar). Zó veel te doen dat een week te kort was... Helaas lag die topvakantie niet aan het hotel... Dit is zéker géén 4 sterren waard... Als je met kinderen gaat krijg je gewoon een 2 persoonskamer met 2 extra bedden op geduwd. Zeer jammer! Kamer werd wel netjes onderhouden. Het eten was in orde en goed verzorgd. Soms wel wat aan de koude kant... De foto's op de site van reisorganisatie zijn bedrieglijk... 2 Prachtige aquaparken, maar geen één op het domein zelf. "In het hotel erlangs". Klopt ja... Maar ze vertellen er wel niet bij dat je een stukje ZEER STIJL OMHOOG de berg op moet wandelen om er te geraken. Bij het aquapark telt de all in niet, ook zeer jammer... Nuja, "all inc"... Alcohol aangelengd met water, beperkte keuze ijsjes, boterhammen uit het tankstation, ... Om 23u was de all in ook afgelopen... Er was ook niks van animatie... Wij gaan niet meer terug...

Tja..
Door R op 23-06-2022

Na een hele nacht rijden, aankomst om 8u ter plaatse. Pas om 13 kamer beschikbaar, wat normaal is. Echter, eten en drinken ook pas beschikbaar om 13u. Ik heb nochtans all-in geboekt, en deze aankomstdag ook volledig moeten betalen. Echt lekker aankomen is dit niet..

Verder zijn de foto’s die getoond worden niet echt waarheidsgetrouw. Hotel wel proper. Eten niet echt gevarieerd, en vaak aan de koude kant. Zwembaden leuk voor de kindjes, echter ook weer geen all-in aan het waterpark van het hotel en dus eigenlijk de all-in bijna nutteloos.

Goed, maar basic.
Door Gezin met oudere kinderen op 30-08-2021

Middenklasse hotel. Kamers prima, ruim genoeg en schoon. Elke dag schoonmaak en voldoende handdoeken. All in formule beter niet boeken. Je krijgt ander drinken en alles in plastic bekers. Ik begrijp niet waarom dit is. Eten is middelmatig. Genoeg keuze, maar gewoon niet warm genoeg. Ook in Corona tijd veel te druk aan buffet. Wel alles met handschoenen pakken, maar het is te druk in restaurant. Parkeren kan bij nabijgelegen parkeer terrein, maar hier moet jezelf achteraan en is er geen plek dag erna weer proberen bij balie. Vriendelijk personeel. Zwembad bij andere gedeelte is leuk, maar tijdslot van 2 uur door Corona. Zwembad bij hotel is niets bijzonder, maar prima. Mag wel wat gebeuren aan geheel renovatie hotel, maar begrijp door Corona dat dit misschien lastig is nu. 5 min van strand en centrum. Ligt mooi centraal. Wij hebben een fijne vakantie gehad, maar bv Olympic park in LLoret is echt 4 sterren, dit is meer 3 sterren.

Leuk, mooi, gezellig hotel
Door kriegenbergh op 24-08-2021

Wij zijn met ons gezin met 2 kinderen ( 5, 1,5) naar dit hotel geweest. Doordat we een uur hadden gezocht naar onze transfer op het vliegveld kwamen we helaas pas laat aan in het hotel, zo rond 11 uur. Ik vroeg of er nog wat te eten was voor ons, vooral voor de kindjes want die hadden heel veel honger en slaap natuurlijk. Het antwoord was nee want het restaurant was al dicht. Dit heb ik bij andere hotels nog nooit mee gemaakt, Wij moesten daarom nog laat het centrum in om nog wat te gaan eten. Het was zeker een heerlijke vakantie maar na een paar dagen hadden onze kindjes het zwembad bij het hotel wel gezien. Er is voor de kindjes niet veel te doen bijvoorbeeld een speeltuintje of glijbaantje etc. Wel kun je naar het andere hotel waar ze leuke glijbanen hebben! Het eten vonden wij elke dag goed, veel afwisseling qua vlees. De kamers en bedden ook top, wel gehorige kamers, je hoort alles wat er buiten gebeurd. We hebben het leuk gehad!

• Beverly Park & Spa

€ 239

Beverly Park & Spa

7.7
    SpanjeCosta BravaBlanes

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Hotel Delamar

€ 244