5.8VoldoendeScore uit 44 reviews

Over Camping Santa Elena Ciutat

Gelegen in Lloret de Mar, in het hart van de Costa Brava, verwelkomt Camping Santa Elena Ciutat vakantiegangers in deze beroemde badplaats aan de Middellandse Zee. Slechts 700 meter van het strand en dichtbij het stadscentrum, is het de ideale bestemming voor onvergetelijke momenten met dierbaren. Geniet van een waterpark met een buitenzwembad en een peuterbad, omgeven door een groene tuin voor de perfecte ontspanning.

Locatie en omgeving

Camping Santa Elena Ciutat ligt in het bruisende Lloret de Mar, een populaire bestemming aan de Costa Brava. De camping bevindt zich op slechts 700 meter van het prachtige zandstrand, perfect voor een dagje zonnen of een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Het stadscentrum is ook dichtbij, waardoor het gemakkelijk is om de lokale winkels, restaurants en de levendige sfeer van de stad te verkennen. Voor de avontuurlijke vakantiegangers zijn er verschillende mogelijkheden om de omliggende natuur en bezienswaardigheden te verkennen, inclusief prachtige wandelroutes en schilderachtige uitzichten. De bereikbaarheid van de camping is goed; het is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Services en faciliteiten

Camping Santa Elena Ciutat biedt een scala aan faciliteiten en services om aan de wensen van vakantiegangers te voldoen. Het waterpark met een buitenzwembad en peuterbad is een grote trekpleister, perfect voor verfrissing tijdens de warme dagen. Voor sportliefhebbers is er een multisportveld om te voetballen, basketballen of volleyballen. Tegen een kleine betaling zijn er extra voorzieningen zoals een jeu de boulesbaan, tafeltennistafels, een speeltuin en minigolf beschikbaar. Eten en drinken zijn eenvoudig met een restaurant dat internationale gerechten serveert, een snackbar voor snelle snacks en een eetpunt waar niets gemist wordt. Voor extra gemak is er een wasserette, een barbecueplaats en Wi-Fi beschikbaar, tegen betaling. In de zomermaanden zijn er ook leuke activiteiten voor kinderen en tieners, met clubs voor verschillende leeftijdsgroepen, zodat iedereen zich kan vermaken tijdens de vakantie.

Camping Santa Elena Ciutat is een uitstekende keuze voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een veelzijdige campingervaring. De accommodatie is goed bereikbaar en biedt een breed scala aan faciliteiten. Het is mogelijk om fietsen te huren voor de avontuurlijke reiziger. Betaling kan op locatie plaatsvinden. Het beleid omtrent huisdieren is niet specifiek vermeld. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• TV

• Wasmachine

Avda. Villa de Blanes 166-170, 17310

Camping Santa Elena Ciutat

5.8VoldoendeScore uit 46 reviews

Dit is een camping met potentie.
Door Sander op 24-08-2023

Het sanitair is heel oud, maar wordt in 2024 vervangen. Alleen echt heel vervelend dat het lijkt alsof je in Frankrijk bent beland. Iets dat we juist niet wilde.
De camping is verder schoon met wel erg wisselende plekken. Die mag je zelf uitzoeken.

Helaas gaat het administratief erg rommeling. Wij hadden een XXL plek gereserveerd, maar bij aankomst stonden daar dus al mensen op. Heel vreemd, want we betaalde er wel voor. Alternatief was een plek helemaal boven in de camping. Uit eindelijk is het opgelost, maar het blijft vreemd.
Personeel is vriendelijk, maar de meesten spreken geen engels. Soms zelfs bijna geen spaans. Er lijken alleen maar fransen mensen te werken. Dat was echt een domper een een misser eerste klas. Je moet de goede persoon treffen die wel engens spreekt.
Verder is er veel jeugd, maar wij hadden daar geen last van.
Zwembad, restaurant en animatie prima! Camping ligt op loopafstand.

Afschuwelijk nooit naartoe gaan
Door Celine en Melanie op 11-09-2022

Vandaag na 14 uur rijden aangekomen wat een vies goor smerige zooi
Geen engels sprekende medewerker zeer onvriendelijk
Met een golfkarretje naar de bunker gebracht welke zeeeer smerig is
Wij hebben meteen iets anders gezocht en weggegaan
Vacance solei is nog slechter dan slecht
Er gaat een brief uit naar max vakantieman en zeker ons geld terug halen

Graag tot 2020 weer
Door Martin Severein op 11-12-2019
Alleen gereisd

Voor de 4e jaar achtereenvolgend geweest, ik begrijp die slechte reviews niet, camping is goed onderhouden, uitermate vriendelijk personeel, schitterende ruime plaatsen, goed eten voor schappelijke prijs en zeer hondvriendelijk.

Camping Santa Elena Ciutat

Prachtig zwembad en vlakbij het centrum
Door Jacky op 10-02-2018

Deze camping heeft een slecht imago voor wat betreft de jongeren in het hoogseizoen. Wij hebben echter nog nooit iets vervelends meegemaakt. Natuurlijk gebeurd er wel eens wat iemand stak bij aankomst vuurwerk af maar meteen was de bewaking er bij. In het zwembad heb je alle tijd om baantjes te trekken en het eten op het terras wordt ook steeds beter, (wij komen hier namelijk al jaren).
Pizza en kip aan het spit is ook erg lekker. Bij de receptie spreekt men nederlands en is altijd bereid om je te helpen.

Fantastisch, ga in juni 2018 weer
Door Speurhondenschool Havixhorst Martin Severin op 06-12-2017
Alleen gereisd

Met de camper en hond Foppe een weekje [helaas maar] gebleven. Super mooie rustige standplaats, zeer sympathiek personeel, fijn zwembad en lekker en zeer betaalbaar eten. De weg oversteken en dan kom je in een schitterend natuurgebied met mooie baai waar we konden zwemmen.Ik kan er absoluut niets negatiefs over zeggen. Wij hebben zelf een camping [hondencamping De Havixhorst bij Meppel] dus ik weet hoe moeilijk het is om gasten tevreden te stellen, echter de zeer negatieve reviews over de camping is m.i. absurd.

zonde, zonde, zonde
Door keultech op 30-08-2017

de receptie, receptie medewerkers waren behulpzaam, zwembad zag er goed uit, er werd van alles georganiseerd.

Maar er waren veel, heel veel, los geslagen jongeren, die de boel sloopten, vervuilden en enorm luidruchtig waren, met name na 23.00 tot 6.00 uur 's nachts.
De nachtwakers deden veel te weinig om de rust te bewaren op de camping.
Schoonmaaksters liepen door de sanitair gebouwen zonder deze goed schoon te maken, en waren te weinig schoonmakers aanwezig.
Met name het niet bewaken van de campingregels was erg storend.

de camping kan enorm aantrekkelijk gemaakt worden door de jongeren te weren. en meer een betere huurobjecten te stationeren.
daarnaast is samenwerking met grotere vakantie organisaties zoals touroperator noodzakelijk om niet ten onder te gaan.
echt zonde van een camping met mogelijkheden.

G