6.8VoldoendeScore uit 40 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

In Lloret de Mar vind je Camping Cala Canyelles. Deze camping ligt tussen het groen en biedt ruime plaatsen met privacy en een aantal met zeezicht. Er is een sportveld, speeltuin, animatieteam en zwembad aanwezig voor de kinderen. Laat je gratis naar het strand vervoeren. Het centrum van Lloret de M...

Cala Canyelles

6.8VoldoendeScore uit 41 reviews

camping cala canyelles
Door Annie Maat op 21-09-2023

Geweldige plek dichtbij zee en strand, Lloret de Mar en Tossa de Mar. Leuk zwembad niet heel groot maar wel gezellig. Wij hadden een stacaravan van Roan met zeezicht een mooie overkapping met lounge bank en een eetgedeelte. Met heel mooi uitzicht op de zee. Een geweldige mooie stacaravan! Een echte aanrader voor iedereen die wel goed moet kunnen lopen aangezien de steile paden op de camping.

Leuke camping, goede ligging
Door Natasja op 12-08-2023

Leuke, maar hele steile camping. Gelukkig kan je regelmatig met de guagua (busje) mee naar boven. Leuk zwembadje en camping winkel en een rustige camping. Het strand bij de camping is een aanrader en daarbij ligt de camping zeer centraal. Met de trein naar barcelona, dagje girona, glijbaanpark, leuke snorkelstrandjes in de buurt en veel leuke plaatsjes met marktjes!

Het zwembad is klein maar schoon. Van het sanitair hebben wij ivm mobilhome geen gebruik gemaakt.

Matige terrasse camping op toplocatie van de zee.
Door Iwan op 24-07-2023

Aardige camping. Terrassencamping dus klimmen! Niet heel erg en er rijdt een treintje. Wij hadden glampingtent (nr 3). Ligt erg mooi met gedeeltelijk uitzicht over de zee. Nr 2 ligt het mooiste. Supermarkt top. Zwembad prim (wel druk). Restaurant met vriendelijk personeel en redelijk eten. Avondmuziek met optredens. Prima camping. Maar ook erg onrustig, veel geluid van omliggende villa’s met jeugd met zwembaden. Daarnaast gaat muziek en animatie door tot 23:30; gehorig dus. De zee op 10 minuten lopen met prachtige baai en beachclubs. Locatie dus top.

Cala Canyelles

Nooit meer!!! Geen camping
Door Sandra op 16-07-2023

Geen camping, XL plekken waar je extra voor betaald is een parkeerplaats, vies,rommelig en langs een weg ,dut geeft helemaal niets met kamperen te maken. De Camping op de berg, mooi, maar niet te doen lopend. Berg op en af om naar de wc, te gaan, afwassen, douchen... niet te doen. Oud sanitair, wel schoon. Vriendelijk personeel, mooi groen en goed onderhouden maar dat is ook echt het enige positieve. Klein luidruchtig zwembad, golf karretje gaat tot de slagboom, niet tot het strand. Auto was niet blij met de weg omhoog en naar beneden...nooit meer

We hadden andere verwachtingen
Door Pascalle op 30-12-2022

We hadden een plaats aan de overkant van de eigenlijke camping gereserveerd vanwege onze grote tent. De ontvangst was prima en ook de rest van de vakantie was het personeel erg vriendelijk. Helaas was het terrein een veredelde parkeerplaats. Ook het sanitair op dat gedeelte was ver onder de maat; twee gebouwtjes met erg kleine, verouderde douchecabines en toiletten. De weg naar het strand (5 minuten lopen) was de hele dag erg druk inclusief terugkerende feestgangers midden in de nacht / vroeg in de ochtend. Helaas was er ook een vechtpartij op de camping, waren er een aantal luidruchtig groepen en liepen er regelmatig mensen op de camping die er niet logeerden. Omdat alle faciliteiten hoog op de berg liggen, zijn we daar amper geweest. De ligging vlak bij zee maakte veel goed maar we hadden andere verwachtingen, mede door de website die vooral mooie foto van de camping tegen de berg laat zien.

Prima accomodatie camping en vriendelijk personeel
Door Natascha op 24-08-2021

Het is een terrassencamping met steile hellingen voornamelijk gericht op gezinnen met jonge kinderen. Er zijn diverse accommodaties te boeken die prima zijn. Centraal gelegen ligt het zwembad met bar/restaurant. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam! In het hoogseizoen rijdt er een treintje en het personeel (indien beneden) is ook niet te beroerd om je met golfkarretje naar boven te rijden. Wij waren zelf met een vouwwagen en dan heb je een probleem, de plaatsen beneden aan de camping (overkant van de weg) zijn niet geschikt voor lang verblijf. Te veel lawaai van de naastgelegen weg en je maakt geen deel uit van de camping. Het sanitair is gedateerd maar schoon. Dit geldt ook voor de bovengelegen sanitaire voorzieningen. Het personeel heeft onze vouwwagen uiteindelijk met een Jeep naar boven gesleept waardoor we een hele mooie plek op de camping hadden met een mooi uitzicht! Het personeel heeft onze vakantie goed gemaakt!

Camping-informatie
Naturistencamping