Xaine Sun
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Zeker een aanrader! De airco werkt echt super goed, het personeel is zeer vriendelijk, kamer zag er netjes uit. Erg mooi uitzicht vanuit het balkon. Ook een erg gunstige ligging; supermarkt onder je, uitgaansgelegenheden in de buurt en het strand ook erg dichtbij. Ook het zwembad op het dak was erg fijn! Het personeel wist wie je was en groet je keer op keer erg vriendelijk, ze weten daardoor ook wie er thuishoort dus mensen meenemen gaat niet heel gemakkelijk. Al met al een aanrader voor jongeren!
Ik ben hier in Juni 2016 met 4 personen geweest. De ligging is echt perfect, als je aan de goede kant van het appartement zit kijk je zo neer op de strip. Onze kamer lag precies tegenover de Londoner. De kamer was netjes, schoon, niet heel ruim maar dat vind ik ook niet heel belangrijk.
Het zwembad is niks bijzonders maar prima, het is heerlijk zonnen op het dakterras! De beveiliging is redelijk streng, je kan geen vreemden meenemen 's avonds!
Het strand is super dichtbij en het appartement is boven de Spar, ideaal!
Kortom, voor jongeren een geweldig appartement! Oke, het kan soms wat rumoerig zijn maar wat verwacht je dan in Lloret de Mar? Lijkt me niet meer dan logisch!
topvakantie gehad hier! Appartement midden in de strip, vanaf de club (tropics is het best) kan je kruipend naar huis. Ook het strand ligt dichtbij. Wij hadden met 4 een 1-kamer- appartement, deze was echt piepklein maar wel schoon en de bedden waren goed. Als er 's avonds mensen langs willen komen kan dat niet echt, behalve als ze met je meelopen.
Appartement blau was echt top! Wij zaten er in een hele warme week en hebben het op onze kamers niet warm gehad, super goede airco! het appartementencomplex was echt op de strip, binnen vijf minuten was sowieso elke club waar je heen kan bereikt! Het personeel is streng, je kan niemand mee naar je appartement nemen. Wij zaten aan de zijkant van het comlex en hebben geen last gehad van overlast. Zeker een aanrader voor jongeren.
het appartememt is enorm smerig en de hele groep met wie ik ben gegaan is ziek geworden, zware afrader! de foto's zijn bedrog want de kamers zijn veel kleiner. een 4 persoons kamer heb je 2 bedden in 1 kamer en een slaapbank waar 1 iemand op een matras op de grond moet slapen, de handoeken die worden gelevert zitten vlekken op. bij aankomst lag er een vieze onderbroek in de kamer, dat zegt genoeg over hoe goed er word schoongemaakt. enige positive is de ligging maar door de enorme vieze kamer zou ik er zeker niet heen gaan
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |