8.6FantastischScore uit 68 reviews

• Minder dan 1km van het strand

8.6FantastischScore uit 72 reviews

Heel comfortable en relaxed
Door Saber Noor op 03-06-2022

Ik heb heel erg genoten van mijn verblijf in dit hotel. Personeel is heel aardig en professioneel. In het bijzonder wil ik Ms. Carmen bedanken (van het restaurant). Zij is aardig, lief en professioneel in haar werk. Front desk personeel is ook heel aardig. Ik raad dit hotel aan iedereen aan! Adios!

Geen jongeren hotel, eten moet je ding zijn.
Door Lisa op 26-07-2018

Hotel zelf ziet er netjes uit en schoon. de kamer word elke dag schoongemaakt met schone handdoeken. Het is geen hotel voor jongeren, leek erop alsof ze slechte ervaringen hadden met jongeren waardoor wij erg op ons tenen moesten lopen, hier was geen begrip voor en met de nachtreceptionist konden we hier niet over in gesprek gaan, de volgende dag wel. Het eten is eentonig, en ik persoonlijk vond het niks. Hierdoor gingen we altijd buitenhuis eten. Het zwembad is klein en niet genoeg lig of zit plekken in het hoogseizoen.

Meeste (!) personeel is erg vriendelijk, maar niet iedereen kan evengoed engels. Verder een prima verblijf gehad, maar het is niet echt een hotel voor jongeren.

хорошее место
Door Valentina op 29-01-2013

были в этом отеле в июне 2011 располагается недалеко от автобусной станции с которой можно уехать в соседние города (например, в Жирону), а также недалеко от моря и дискотек (ночной клуб Hollywood находится практически за углом) на ресепшене англоговорящий персонал, очень дружелюбный. питание нормальное, брали только завтраки, всегда в наличие нарезки, сыры, сухие завтраки, фрукты убирались сносно, в номере было чисто.

Mooi Hotel centraal in Lloret de mar
Door Nikita op 06-08-2012

Ligging + het strand is een lange weg aflopen. zo'n 10 minuutjes. Je bent binnen 5 minuten op de hoofdstraat. Service + Aardig/vriendelijk personeel. Staan altijd klaar voor je. Prijs + prima hotel voor de prijs hoef je het niet te laten. Kamers ++ prima, netjes, vrij modern, badkamer mocht ietjes groter maar is prima. Wel groter nadeel zijn de heel erg gehorige kamers. airco/tv aanwezig. Iedere dag handdoek wissel. Eten ++ voldoende keus en voor ieder wat wils. Smaakt over het algemeen goed. Kindvriendelijk kan ik niet goed beoordelen. Heb geen kinderen gezien en er is ook geen animatie. Verder prima hotel. Bar met diverse lekkere cocktails. Zwembad, wel wat klein maar hotel is ook niet super groot. Pooltafels en aantal spelkasten. Wifi tegen betaling. Wij hebben er een leuke tijd gehad. Alleen was onze kamer aan de linker kant. Hierdoor hadden we geen zon de gehele dag. Beter een kamer aan de voorkant vragen bij boeken. Service is verder prima. Leuk gezellig hotel.

Voor de derde keer.
Door Piet van Dijk op 17-09-2011

We boekten 2 kamers via touroperator met als preferentie; kamers naast elkaar en aan de zwembadzijde. Er was overigens geen garantie op deze preferentie. Omdat deze preferentie blijkbaar niet duidelijk genoeg gecommuniceerd was, kregen we de 2e kamer naast de eerste kamer pas de tweede dag. Dit dankzij de zeer vriendelijke en behulpzame receptioniste Jenny. Trouwens al het personeel was vriendelijk tegen alle gasten. Het is een 3 hotel dat beslist een meer verdient. Wat ons betreft beslist een aanrader.

mooi,schoon hotel.
Door lucinda12345 op 21-08-2011

zeer leuk hotel met snachts bewaking. alleen slecht eten en is het in het hotel erg gehorig. staat dicht bij het politie bureau en je bent zoo in de winkelstraat en bij het uitgaansgedeelte alleen het strand is iets verder lopen. persoonlijk vind ik het niet zo geschikt voor gezinnen. en de meeste mensen van het personeel is niet super vriendelijk. maar het is opzich een geschikt hotel als je op stap vakantie gaat of voor een paar daagjes.

Soort hotel

Het complex