H·TOP Royal Star & Spa
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wil je genieten van een ontspannen vakantie met het strand op een steenworp afstand? Dan is Hotel ALEGRIA Plaza Paris de perfecte plek voor jou. Je loopt eenvoudig door de winkelstraten naar het strand en het bruisende centrum van Lloret de Mar. Doordat het hotel iets van de bedrijvigheid af zit, er...
Ik begin even met info die niet klopt in de beschrijving van de touroperators: het strand ligt niet op 200 m, maar minimaal op 450 m. Je moet door de winkelstraten naar het strand (ligbed 7 euro, parasol 7 euro). Er zijn geen parasols in het zwembad. Als de zon eenmaal de ligplaatsen bereikt (vanaf 'n uur of 10) dan is er geen enkele schaduw. Er is geen animatie/activiteitenprogramma. Kom je met de auto, reserveer dan vooraf een parkeerplaats! (wij betaalden 10 euro per dag). Parkeren op straat is onmogelijk. Het is best een prima hotel. Erg lekker eten, redelijk gevarieerd en uitgebreid. Ontbijt en lunch idem dito. Wij hadden all-in, en die was prima. Jammer genoeg maar 3 cocktails inbegrepen in de all-in. Eenvoudige kamer met muffig aroma, maar wel airco en nette badkamer (douchen in bad). De wifi was overal gratis en werkelijk top. Geen last gehad van feestende jongeren, wel wat van luidruchtige Engelsen. Veel winkels in de buurt.
Wij vonden het een fijn hotel. Redelijke kamers, badkamer heeft een ligbad waar je in kan douchen. Bedden groot. Balkon ok. Airco. Vriendelijk personeel. Zwembad niet heel groot maar echt ok. Ook een whirlpool ed. Veel families, ook jongelui maar die zijn niet talrijk en niet hinderlijk. Mooi in t oude centrum. Pakeergarage voor €10 per dag, dat is netjes, wel krap parkeren. Slecht 1 hinderlijk ding, duiven die bijna op je bord zitten bij ontbijt.... Mooie bar goede faciliteiten...
Helaas valt dit hotel tegen op veel fronten. Er was op de website beloofd alle plezier van Lloret maar wel heerlijk slapen. Zelfs met oordopjes in, de airco op z'n hardst was er nog geen ontkomen aan het lawaai. We hadden er rekening mee gehouden dat we wat van de stappers zouden horen maar dat je vele nachten in je bed ligt te schudden van het lawaai hadden we niet verwacht. Het is meer een hostel dan een hotel. De kamers zijn netjes en schoon, het eten heel gewoon. Het zwembad behoorlijk klein en is omringd aan twee zijden door het hotel en aan twee zijden door flatgebouwen........
2 weken in dit hotel verbleven op HP. Ligt centraal in stad aan een zeer drukke weg (lijkt wel een soort sluiproute door de stad). Hotel zat voor 90% vol het grotere groepen jongeren van ca 17-20jaar. We zagen groepen tot 20personen aankomen..!) Absoluut geen familiehotel...!!!!! Obers in hotel die all-in verblijvende groepen jongeren aanzetten tot drinkspelletjes (??) Zelfs een vechtpartij in het hotel incl politie. S avonds veel overlast van zeer harde muziek en geschreeuw vanaf balkons naar straat en andere appartementen. S Nachts vanaf 0500u komen de jongeren terug en begint de muziek en herrie opnieuw..! Totaal geen rust dus. Management deed er weinig tot niets mee of beter tegen.
Kamers zelf ook erg gehorig door laminaat en dunne wanden. Alleen de handdoeken werden dagelijks verschoond en bedden opgemaakt. Eten van het buffer was wel gewoon goed. Zee op 400mtr.
Wij waren er van 7 juli tm 14 juli 2019. De service was heel slecht. Onze kamer is geen dag schoongemaakt, alleen de handdoeken werden dagelijks verwisseld. Op de 4e dag moeste wij bij de receptie vragen voor badzeep en toiletpapier . Waar wij ons ook aan stoorden, was dat wij elke dag in een rij moesten staan om je kamer nummer door te geven. Je had soms gasten die uitgehongerd de eetzaal in liepen, die werden terug geroepen om zich achter in de rij aan te sluiten. Wij gaan gemiddeld 2keer per jaar op vakantie, maar dit hebben wij voor het eerst meegemaakt. Dit gebeurde alleen op de eerste dag en voor de rest van de vakantie niet. Wij hadden WIFI allen in de buurt van de receptie. Dus s’nachts als ik iets moest opzoeken moest ik helemaal naar beneden. Wij hebben dit tevergeefs doorgegeven. Dat hotel heeft een goede ligging, maar is erg saai. Ons was belooft dat er in het weekend entertainment zou zijn. Dat was er ook niet.
Mooi hotel, ons ontvangst bij de receptie was zeer klantvriendelijk. Auto onder het hotel geparkeerd.(€10,- per dag) De kamers zijn schoon,mooi en strak ingericht, bedden liggen heerlijk. De kinderen (16 en 19) sliepen op de 4e verd. aan straatzijde.). Wij op de 2e verd. zwembadzijde. De voordeuren hoor je wel dichtslaan. Onbijt is zeer goed, veel keuze. Eitje werd ter plaatse op de bakplaat gebakken. Avondeten is goed, ook veel keuze, elke dag iets anders vers op de bakplaat. Wij waren hier 10 dagen, waarvan 4 dagen halfpension. Aanrader restaurants : La Pampa, en La Campana (alleen kip). Het hotel ligt aan een leuk Spaans pleintje (Placa Paris). Restaurant/terras Paris is echt gezellig. Het strand ligt op ca. 500 meter, het is een leuke wandeling door de winkelstraatjes. Aan het strand diverse eettentjes, Subway en supermarkt. Hotel ligt in het rustige gedeelte van het stadje. Vriendelijk personeel, motto: klant is koning.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1964 |