8FantastischScore uit 384 reviews

Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Camping La Masia

La Masia is een gezellige camping aan de Costa Brava. Zowel kinderen als tieners vermaken zich op La Masia (Blanes). Je zult ook jongeren tegenkomen, zeker in het hoogseizoen. Binnen een paar minuten ben je op het strand, maar er is ook een zwembad. Badplaats Blanes is slechts een kwartiertje lopen. Aan de boulevard zitten goede restaurantjes.

Camping La Masia

Vakantiegangers waren vooral te spreken over de schone en net verzorgde campings met hun ideale ligging dichtbij het strand en het centrum. Ze genoten van de ruime caravans voorzien van handige extra's zoals waterkokers en verduisterende rolgordijnen. Het strand bood altijd genoeg ruimte voor een ontspannen dag, en de omgeving rond de camping werd gewaardeerd voor de leuke winkeltjes en restaurants. Verder vonden vakantiegangers het fijn dat de campings goed werden schoongehouden en dat er aandacht was voor veiligheid. Ook de aanwezigheid van leuke animatie, ondanks dat deze soms alleen in het Spaans was, en de goede voorzieningen zoals winkeltjes met een ruim aanbod werden als positief ervaren.

• BBQ toegestaan

44 C/ Colon 44, E-17300

8FantastischScore uit 392 reviews

Verzorgde maar volle camping
Door Janna op 16-08-2024

Wij hadden een caravan gehuurd via Vacanceselect (Homeair/Eurocamp), Classic XL. Prima ruime caravan met wat verrassingen zoals een waterkoker en verduisterende rolgordijnen. Wel jammer dat je op de meeste plekken je auto niet bij de caravan kunt parkeren. Wij hadden mazzel. De camping heeft twee zwembaden die echt veel te klein zijn. Als haring in een ton en om 9:57 uur stonden de handdoekleggers alweer klaar. Wij weken daarom uit naar het strand. Daar was altijd meer dan voldoende ruimte. Ook druk, maar altijd plek. Heerlijk schoon water. De camping wordt goed schoongehouden. Elke dag wordt er geharkt. Beveiliging let ook goed op of je een bandje om hebt. Animatie hebben we niet veel van meegekregen vanwege de hitte. Wel jammer dat ze niet een leuk plein hebben waar een podium staat. Ze hebben een podium bij het zwembad dat zou ik met kleine kinderen niet fijn vinden. Net uit de camping heb je allemaal leuke winkeltjes.

La masia
Door Gerard op 06-08-2024

Prima camping en prima vakantie gehad. Mooie ligging op loopafstand van het strand en ook het oude centrum is aan te lopen (+/- 20 min). Zwembad in de middag wel erg druk.

Prima vakantie met kleine minpunten
Door Fam Rietveld op 01-08-2024

Bij aankomst even wennen. Beetje hutje/mutje gevoel. Zijn hele grote campings gewend, maar die zijn qua oppervlakte ook veel ruimer. Ligging perfect. Strand, winkels en restaurants letterlijk om de hoek. Onze zoon van 14 had hier binnen no-time aansluiting bij een groep nederlandse jeugd. Zwembaden prima, maar veel te weinig ruimte voor het aantal gasten. Het is ons in 2 weken tijd slechts 3x gelukt een bedje te bemachtigen. Afhaal bij zwembad prima. Restaurant op camping oogt ongezellig, hier zijn wij dan ook niet wezen eten. Caravan touroperator heeft echt wat onderhoud nodig. Lattenbodems kapot, missend gordijn, wankelende koelkast. Medewerkers touroperator echter wel zeer behulpzaam.

Schone camping, ideale ligging
Door Natasja op 20-07-2024

Zeer schone camping met ideale ligging. Vanaf de camping binnen 5 minuten op het strand en binnen 15 minuten in centrum Blanes. Zwembad: te klein voor aantal gasten. Zeer weinig schaduw en in het zwembad mag niets; geen band of balletje en badmeester loopt alleen maar boos te fluiten. Eten; restaurant niet gezellig en eten is matig. Afhaal wel oké bij zwembadbar. Winkeltje: lekkere verse broodjes en in winkeltje voldoende spullen. Supermarkt op loopafstand van camping. Voor pubers niet echt een plek om te hangen op de camping, wat moeilijk is om vrienden te maken. Pannakooi al om 21.00 uur dicht en voor voetbalveld moet betaald worden. Omgeving: genoeg te doen buiten de camping.

La Masia Blanes
Door Melinde op 26-09-2023

La Masia is een zeer net verzorgde camping. Grote leuke zwembaden voor de kinderen. Leuke animatie (alleen jammer dat alles alleen Spaans is). Goede verdere voorzieningen, zoals beetje gedateerd maar schone sanitairgebouwen, een groot restaurant een bakker en winkeltje met ruim aanbod. Ideaal dicht bij het strand en genoeg te doen en te zien in de buurt. Helaas is onze ervaring met de hosts van Roan op deze camping niet goed. Kregen niet echt het idee dat ze er zin in hadden en alles ging met geklaag en gezucht. Enthousiasme was ver te zoeken.

Verzorgde (grote) en en gezellige camping
Door Christy op 04-09-2023

Mooie en verzorgde camping, waar altijd wel wat leuks te doen is! 2 mooie buiten zwembaden, 1 wat rustiger, de andere vol animatie en met kinderglijbanen. De camping is ontzettend netjes, de beveiliging is heel goed geregeld en de organisatie is perfect. Wij hadden een gloednieuwe Amber 2 stacaravan (helaas wel zonder parkeergelegenheid bij de caravan), helemaal mooi! Sowieso zijn de straatjes van de camping er leuk en overzichtelijk ingericht! Restaurant is goed en elk zwembad heeft zijn eigen bar waar je eten en drinken kunt kopen tegen eerlijke prijzen! Dit zelfde geldt voor de supermarkt. Klein nadeel voor ons dat we een flink eind over de camping moesten voordat we richting zee konden, omdat de camping best groot is. We liepen hier dan naar zee en de boulevard in ongeveer een kwartiertje. Het centrum van Blanes is ongeveer 20 minuten lopen. Los daarvan echt een aanrader, wij hebben een fantastische vakantie gehad!