Europa Family Tourist
- Ruimte
Appartement info
- Draadloos internet
- Sportfaciliteiten
Dit familiehotel bestaat uit een hoofdgebouw en 3 bijgebouwen en beschikt over in totaal 180 kamers. Bovendien beschikt het hotel over een receptie (check in vanaf 17:00 uur, uitchecken tot 10:30 uur), een lift, een kluisje (tegen betaling) evenals een parkeerplaats (tegen betaling). De hotelbar biedt gasten verfrissende drankjes in een gezellige atmosfeer. De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi. Wasser-/strijkservice tegen betaling. Kamerservice mogelijk tegen betaling. Buiten bevindt zich een zoetwater zwembad. Hier zijn ligstoelen gratis beschikbaar. Let op: Het hotel staat geen gasten onder de 26 jaar toe die alleen reizen. Boekingen onder de 26 jaar worden niet geaccepteerd, tenzij onder begeleiding van een volwassene.
De ligging
Op ongeveer 350 m afstand van een strand vindt u Europa Family Tourist Apartments.
De kamers
Er zijn verschillende appartementen aanwezig. Zo is er de keuze tussen een twee of driekamerappertemten. De appartementen zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden of tweepersoonsbed, slaapbank als extra bed, extra bed, kitchenette met waterkoker (gratis) en flatscreen sat-tv.
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Europa Family Tourist voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtig gelegen19 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 236 Ga naar accommodatieXaine Sun
AppartementPrachtig gelegen8 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 193 Ga naar accommodatieL'Escala Resort
Appartement19 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 270 Ga naar accommodatieParador de Aiguablava
AppartementPrachtig gelegen15 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 625
- Charlotte21-11-2018
Matig
Wij wisten dat we niet veel van het verblijf moesten verwachten, aangezien het heel goedkoop was. Echter, hadden we niet verwacht dat de deurtjes van de keuken naar beneden zouden komen en dat was nog maar 1 van de dingen die we kapot aantroffen. Daarnaast waren er geen bedjes bij het zwembad, hier moest je voor betalen. Het appartementen complex was vooral een vaste woonplaats voor veel mensen, er waren weinig mensen die net als vakantie kwamen vieren. Wel was de supermarkt lekker dichtbij en het strand e cetrum was ook gemakkelijk te belopen.
- Jennifer06-10-2018
Voor herhaling vatbaar
- Meisjes30-07-2018
Grote flop
Het enige goede aan dit hotel was de ligging (dicht bij de supermarkt en de diverse clubs en eettentjes) en het zwembad.
Appartement was een flop, vieze kamers, geen schoonmaak gehad, te weinig keukengerei aanwezig, geen prullenbak of pannen aanwezig. Alleen wifi bereik bij het zwembad (slecht bereik). Smerig balkon.
Wij waren met vriendinnen en waren alleen in het hotel om te slapen, aangezien we niet eens de middelen hadden om te kunnen koken. Receptie lost niks op.
- Damien12-08-2017
Vies hotel met verschrikkelijk personeel
Bij aankomst kwamen we al achter een paar kleine dingen die kapot waren, dit was echter geen ramp. Toen we gingen douchen zagen we dat het plafond helemaal onder de schimmel zat en het stonk er verschrikkelijk. Ook zouden in de 10 dagen dat we er waren onze handdoeken 3x verschoond worden en dit is maar één keer gebeurd, en dat was omdat we erom vroegen. Ook zou het beddengoed verschoond worden maar dit is geen een keer gebeurd. De nachtbewaking scheld je in het Nederlands uit als je niet stil genoeg bent. Het zwembad was verschrikkelijk, er dreven regelmatig hoopjes in met groene smurrie en alle randen zaten onder de schimmel. Ook is bijna iedereen ziek geworden van onze groep. Dit vermoedelijk ook door het zwembad.
- whoozaa06-06-2017
Viel tegen
Het grote balkon was heerlijk om op te zitten. Helaas was dat het enige. Bij de receptie zat een slecht Engels sprekende man. Vaak moest iets meerdere malen herhaald worden op verschillende manieren en dan nog kreeg je een antwoord wat niet klopte bij de vraag die gesteld was. De bedden waren echt heel slecht, de veren voelde je letterlijk over zitten en de matrassen waren allemaal doorgezakt. Bij reserveren hadden we gevraagd om kinderstoel en kinderbedje. Eerste nooit gekregen, bedje hebben we moeten vragen. We zaten in een 6 persoons appartement met 4 volwassenen. We hebben de boel moeten verbouwen om het babybedje neer te kunnen zetten én de koffers kwijt te kunnen. Een koffer lag op de koelkast en een in de woonkamer. Daarnaast zat er roest op alle kranen in de badkamer en was alles niet schoon achtergelaten. Geen wifi bereik en het zwembad veel te koud. Op zaterdagavond veel last van uitgaande jongeren.
- Janine24-03-2017
Leuk schoon complex en zo bij het strand
Het hotel heeft de perfecte ligging. Genoeg restaurantjes in de omgeving. Strand op minder dan 5 minuten lopen. Het personeel is erg vriendelijk. Schoonmaak doet erg zijn best. Voor de prijs die wij hebben betaald mag je niet te veel verwachten, maar het appartement voldoet ook prima.
- Iris11-10-2016
Hier nooit meer
Ik ging samen met een vriendin naar Blanes om lekker een weekje te feesten en te ontspannen. Toen we eenmaal aan kwamen zag alles er netjes uit aan de buiten kant tot dat we ons appartement in kwamen. De koelkast lekte schimmel zat in de douche keuken kastjes lagen eruit en ons balkon zat niet echt aan een fijne wijk. Snachts is er bij ons ingebroken via het balkon en heeft er een man in onze kamer gestaan terwijl wij lagen te slapen. Na dit te hebben vermeld hebben we wel een nieuwe kamer gekregen op de begaande grond die veel mooien en schoner was en hebben we ook gelukkig onze borg terug gekregen maar dit was wel een domper in de vakantie. Locatie was wel heel goed overal dicht bij en in de zelfde straat van de clubs. Maar denk er goed over na of je hier wil zeker voor het geld dat je eraan betaald
- Eveline14-09-2016
Geweldig
Super leuke vakantie gehad. Geen bijzonder appartement maar alles was aanwezig , behalve een airco helaas, maar in het appartement was het redelijk koel.
De ligging is perfect, 1 minuutje lopen naar de supermarkt of het busstation, maar 5 min naar het strand en ook restaurantjes en heel leuke uitgaansgelegenheden om de hoek.
Vriendelijk personeel die ons altijd hielp, toen we bijvoorbeeld de deur dicht deden en alle pasjes nog binnen lagen.... en netjes alle borg terug gekregen.
Wij waren met z'n vijven en een nadeel was wel dat wanneer er 2 van ons gedoucht hadden het water koud werd, wij vonden het niet een heel groot probleem aangezien het toch heel warm was buiten, dus een lekkere afkoeling.
Lekker schoon zwembad met fijne ligbedjes.
Echt een aanrader voor jongeren vakanties!!!!
Appartement Europa Family Tourist info
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensC/Lluis Companys, 19 - 23-25, 17300