Checkin Blanes
- Kinderopvang
- Bubbelbad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Checkin Blanes voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen8 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 415 Ga naar accommodatieMarsol
HotelPrachtig gelegen8 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 349 Ga naar accommodatieGran Garbi
Hotel8 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 328 Ga naar accommodatieH·TOP Royal Star & Spa
HotelPrachtig gelegen8 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 218
- Simone van Riet03-10-2022
teleurstelling
omdat er heel veel vluchtelingen in het hotel waren geplaatst en wij vonden dat daardoor ons vakantie gevoel er niet was. ze veroorzaakt veel overlast qua geluid en hadden 0 respect voor de andere hotelgasten. bij de receptie aangegeven maar moesten het gewoon accepteren dat zij er waren ook het eten was belabberd, en de bedden/ matrassen waren ook niet je van het.
- Maris04-09-2022
Mooie ligging maar niet voor gezin met kinderen
Eten was koud, niet lekker. Jaccuzi blijft dicht nog steeds vanwege corona maatregelingen. De ligging van het hotel en de kamers zijn goed. Ik zou alleen niet adviseren om met kleine kinderen naar dit hotel te gaan. Ze kunnen weinig tot niks van kinderen hebben. Het hotel is niet kindvriendelijk
- H Boon & J Voots26-08-2019
Fantastisch
Geweldig hotel lekker schoon fijne kamer aardige mensen een Nederlands sprekende mevrouw bij de receptie hier weten ze waar ze het over hebben prachtige tuin groot respect voor de man die hier elke dag in bezig was 2 mooie zwembaden en een bubbelbad dit hotel heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie gezellige plaats was niet erg druk maar wij vonden dat geen probleem eten kan iets meer uitgebreid naar voor was het ok ook fijn je had gewoon elke dag je eigen tafeltje wel zo makkelijk super dicht bij het strand en bij winkels en terassen we waren maar 8 dagen hier dus volgend jaar komen wij graag voor langere tijd hier terug wat ook wel prettig was dat er veel Spaanse en franse en Russische mensen waren en weinig Nederlanders en als ze er wel waren viel dat gelijk op altijd dat overdreven gedrag kortom een top vakantie
- Jack17-08-2019
- Joyce07-10-2018
Leuke vakantie, maar niet meer in die periode.
Vriendelijke mensen bij de receptie, ook behulpzaam. Wij waren er 18 september tm 27 september, maar dan is het ook echt wel uitgestorven in de omgeving. Jammer, dat het in het hotel beneden ook niet zo sfeervol is. Anders kon je daar beneden nog gezellig een drankje doen. Wij hadden ontbijt erbij, was gewoon goed. Alleen heel raar dat je dan elke ochtend moet vragen waar je mag gaan zitten. Mensen die wel diner erbij hebben, zitten dus wel elke dag aan dezelfde tafel. De straat uitlopen en je bent al op het strand, wat wij super vinden. Als je daar bent moet je echt bij Cheers gaan eten, goed eten voor weinig en vriendelijke vrouw.
- Tirza V D27-09-2018
Prima hotel
Prima hotel. Onze kamer was ruim en schoon. Elke dag nieuwe handdoeken. Vriendelijk personeel dat verschillende talen spreekt. Verplichte tafelindeling in het restaurant was een beetje vreemd maar oké. Ligging nabij strand, restaurants en supermarkten. Ontbijt was niet geweldig. Weinig keuze en niet alles was lekker. Avondeten hebben we om die reden buiten de deur gedaan. Zwembaden en midgetgolf waren top. We hadden de airco aan en hebben geen buren gehoord.
- Julia05-08-2018
Relaxt weekje vakantie
Ik heb samen met een vriendin in augustus een weekje hier geslapen. Kamer is prima, word elke dag schoongemaakt. Een klein koelkastje had het geheel compleet gemaakt. Personeel is vriendelijk en t ontbijt is prima. Sleutel kan je netjes afgeven bij de receptie zodat je het niet kwijt kan raken, handig voor als je savonds nog een feestje pakt. Zwembad is niet heel groot, maar groot genoeg om een verfrissende duik te nemen. Je mag helaas niet je eigen flesje water meenemen aan het zwembad aangezien ze zelf een bar hebben. Vonden we een klein beetje overdreven. Verder een prima weekje gehad!
- A. Bisschop08-06-2018
Prima hotel op een goede locatie
Plus: schoon, vlakbij zee, vlakbij de wandekboukevard, een terras met de ochtendzon, zwembad met middagzon, prima ontbijt, hoekkamer met een balkon aan twee zijden, goede prijs/kwaliteitverhouding, fijne douche Min: het avondeten is matig, de kamer is gehorig (ons heeft het niet gestoord omdat wij er op een rustig moment waren wat betreft de bezetting van het hotel en het aantal mensen op straat)
- Jan29-08-2017
- LiftenBeschikbaar (1)
- CafeBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- FietsverhuurBeschikbaar
- GarageBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- HuisdierenBeschikbaar
- ParasolsBeschikbaar (1)
- JacuzziBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- DartsBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (2)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- KanovarenNiet beschikbaar